2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Kızlar belki alakasız olcak ama birşey sorcam Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz? Kararsız mısınız? Yada Baby Shower hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Benım arkadaşlarım yapalım dedi , ama bende çekımser kaldım taşınma durumum var anca doğuma kadar ev yerleştir eksikleri tamamla , kararsız kaldım nedense ama güzel bir anı neden olmasınki ,

benim bebeğin kafası solda sanırım. karnımın solu sağından daha büyük

hoş geldin önce :)) bi yamukluk mu var bakınca bende miyom var ,miyomu tepeleyince bi görmen lazım sağda solda aşağıda yukarıda bi tepecik oluşuyor :) poposudur belki orası ,poposu en çok hareket eden yer oluyor genelde

Benım arkadaşlarım yapalım dedi , ama bende çekımser kaldım taşınma durumum var anca doğuma kadar ev yerleştir eksikleri tamamla , kararsız kaldım nedense ama güzel bir anı neden olmasınki ,

bende severim öyle şenlikli işleri ama daha dün bizimkiyle doğum fotoğrafı yüzünden atıştım bir de babyshower dersem adam çüşş der bana.. doğum fotoğrafını tanıdık biri çekecek ücret almadan, albüm yaptırmak bana ait. bende ekstra masraf olmayacak diye heveslendim, ilk resimleri bu ay çekelim dedi bende göbüş maaşallah 6-7 aylık gibi çünkü, ama beyimizi ikna edemedim fotoğraf çektirmeye sanki çocuğu tek başıma ben yaptım. bu erkeklerin ruhsuz, duygusuz hallerinden fenalık basıyor bazen tepesim geliyo valla

evet göbek deliğinin tam hizasında yamuk resmen bende de miyom var ama oraya kadar çıkmamıştır herhalde ya

sen sezaryen mi yapmıştın önceki doğumu?

siz babyshower yapmak isteyenler ortaklaşa yapın ,ben de hediyemi kapar gelirim gari
boşver yaa amaaan erkek milleti köküne kibrit suyu sen harçlıklarından biriktir ,doğuma eşin girecek mi ,gizliden tut fotocuyu

evet göbek deliğinin tam hizasında yamuk resmen bende de miyom var ama oraya kadar çıkmamıştır herhalde ya

sen sezaryen mi yapmıştın önceki doğumu?

benim miyom kocaman 5mm ,o koca miyomla ikiz doğurdum bi de evet sezeryandı ,miyomun ufak mı ,pozisyonundan dolayı itelemiş olabilir belki ,randevunda göstersin doktorun sana kafası ayağı nerde ,ondan sonra rahat anlarsın nerde olduğunu ,gerçi çok dönüyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…