- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
evet canım 16 aylıklar ama maşallah hele kızım çok dilli
canım herşeyin hayırlısı ,sonuçta gelip geçicek hepsi hiç korkma ,bebeğin için hepsine katlanıcaksın ,ben sezeryandan çıktım ,kızım ankaranın bi ucundaki bi hastanede oğlum başka bi ucundaki hastanede yoğun bakımdaydı ,her gün bi ona bi öbürüne o ameliyatlı halimle süt götürdüm ,iş başa düşünce herşeye alışıyor insan ,yeterki bebeğin sağlıklı doğsun gerisi boş ..
Hadi yaaaa , Şimdi de bıcır bıcırlar acısız da hayatta hiç birşey olmuyor ben bunu biliyorum , Allah hepimize güç kuvvet sabır versın ,,,
Hadi yaaaa , Şimdi de bıcır bıcırlar acısız da hayatta hiç birşey olmuyor ben bunu biliyorum , Allah hepimize güç kuvvet sabır versın ,,,
amaaannn kesip biçicekler işte ne varben kesildim biçildim bişey olmadı amin canım amin..
ay gene yemek derdi başladı ,işkembe seven var mı ,ne pisboğazım yaa ,nerde sakatat ben orda
amaaannn kesip biçicekler işte ne varben kesildim biçildim bişey olmadı amin canım amin..
ay gene yemek derdi başladı ,işkembe seven var mı ,ne pisboğazım yaa ,nerde sakatat ben orda
Ben kokoreç severim bol kekikli domatesli :) neyse detaya girmiyim hepimiz hemişiz :)))
Ben kokoreç severim bol kekikli domatesli :) neyse detaya girmiyim hepimiz hemişiz :)))
aboo ne diyosun ,kelle paça ,işkembe ,kokoreç ve bilumum sakatat çeşitleri tarafımdan iştahla tüketilir
aboo ne diyosun ,kelle paça ,işkembe ,kokoreç ve bilumum sakatat çeşitleri tarafımdan iştahla tüketilir
Sakatat olarak sadece kokoreç yiyebiliyorum işkembe, kelle paça hiç sevemedimtatları nasıldırda bilmem :26:
Sakatat olarak sadece kokoreç yiyebiliyorum işkembe, kelle paça hiç sevemedimtatları nasıldırda bilmem :26:
canım damak tadı meselesi ,ben çok seviyorum ama genelde sevilmeyen şeyler sanırım
Kızlar belki alakasız olcak ama birşey sorcam Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz? Kararsız mısınız? Yada Baby Shower hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bişey dicem ben yazmadım onu ben kokoreç severim bol kekikli domatesli ben yazmadımmm onuuuuuuuuuuuuuuu
Bişey dicem ben yazmadım onu ben kokoreç severim bol kekikli domatesli ben yazmadımmm onuuuuuuuuuuuuuuu
ben yazdım hakime hanım be nyazdım ,bütün suçlu benimyakında olsak bu gazla gidip kokoreç yerdik hee
Onu ben yazmıştım hatlar karışmış canım :):)):) belkide seviyosundur iç sesin olmasın oo
bende geldim kızlarrr, ruhum bunalmış zati bugünlerde ne iyi yapmışınız geyik topiğini
bende geldim kızlarrr, ruhum bunalmış zati bugünlerde ne iyi yapmışınız geyik topiğini
Hoşgeldin canım valla bende bunalmıştım iyi oldu bu topic :)
benim bebeğin kafası solda sanırım. karnımın solu sağından daha büyük
Benım arkadaşlarım yapalım dedi , ama bende çekımser kaldım taşınma durumum var anca doğuma kadar ev yerleştir eksikleri tamamla , kararsız kaldım nedense ama güzel bir anı neden olmasınki ,
hoş geldin önce :)) bi yamukluk mu var bakıncabende miyom var ,miyomu tepeleyince bi görmen lazım sağda solda aşağıda yukarıda bi tepecik oluşuyor :) poposudur belki orası ,poposu en çok hareket eden yer oluyor genelde
bende severim öyle şenlikli işleri ama daha dün bizimkiyle doğum fotoğrafı yüzünden atıştım bir de babyshower dersem adam çüşş der bana.. doğum fotoğrafını tanıdık biri çekecek ücret almadan, albüm yaptırmak bana ait. bende ekstra masraf olmayacak diye heveslendim, ilk resimleri bu ay çekelim dedi bende göbüş maaşallah 6-7 aylık gibi çünkü, ama beyimizi ikna edemedim fotoğraf çektirmeye sanki çocuğu tek başıma ben yaptım. bu erkeklerin ruhsuz, duygusuz hallerinden fenalık basıyor bazen tepesim geliyo valla
evet göbek deliğinin tam hizasında yamuk resmenbende de miyom var ama oraya kadar çıkmamıştır herhalde ya
sen sezaryen mi yapmıştın önceki doğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?