- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
Günaydın hepinizeeeee Çılgınn Çok geçmiş olsun bacımmm dikkat et kendineeeee, nasılsın ?
bende cumartesi gidiciim doktora , şeker yüklemesi yapılacak ise gelmeden birgün önce gece 12 den sonra birşey yeme demişti asistanı ,pofff
bizde bir eve karar verdik sahibiylede konuştuk, ama eşim annemlere yakın olmak konusunda çok stresli ablukaya alacaklarını düşünüyor ön yargılı çok ,
bende bugün evden çıkmadan düşün taşın dedim akşam kararını ver ona göre taşınırız yada taşınmayız ben daha napayım,
sağol canım ,iyiyim çok şükür . her zamanki gibi açtık bakkal dükkanını :))
evet canım şekerde aç gidiyorsun ..inş. hepimizin iyi çıkar .ben eve hep tatlı yapıyorum bu ara ,akşamları canım tatlı çekiyor .
bu ara da sütlü tatlılara ilgim çoğaldı ,akşam hemen bi tavuk göğsü yaptım attım dolaba :)
haftasonu daha yorucu yaaa ,çocuklarla olunca ama haftasonu onlarla olup da pazartesi işe gelmek çok zor oluyor çok özlüyorum kuzuları ..
canım ev konusunda eşin haklı aslında çok normal önyargıları ,annen ne kadar iyi olsa da çok yakın olunca sorunlar başlıyor bu bir gerçek ,ben senin yerinde olsam eşime asla ısrar etmezdim ,durumunuzu biliyor sonuçta bebeğe annen bakıcak değilmi ,peki neden oraya gitmek istemiyor ,ne yapalım bebeğe annem bakıcak başka yolumuz yok deyince ne diyor ,başka bir b planı varsa taşınmayın oraya ,olmadığına göre de zamanla alışacak mecburen .
sen yine de durumunu anlat eşine başka çaremiz yok ,senin başka planın varsa ona uyalım de yumuşaktan al ,yine son kararı o versin ki başına kakmasın , bir de deki eşine önce geçelim oraya baktıkki çok sorun çıkıyor başka bir eve geçeriz dünyanın sonu değilya de ,öyle ki gerçeği de o ,baktınız yürümüyor başka eve geçer başka çözümler ararsınız ama şuan için sanırım mecbursunuz orda yaşamaya ..ama bu süreçte sen sakin ol ,eşine çok baskı yaparsan sonra sorun olur