- Konu Sahibi cilgin_anne_
Valla yeterince törpiledim kendimi ama fedakarlık için karşı tarafın da bunu haketmesi gerekiyor.Karşındaki adam gibi bir insan değilse sabrın taşıyor. Sen o kadar işi tek başına halledebiliyorken sürekli annesine danışan birini erkek olarak görmüyorsun. Bir sorun olduğunda çözüm bulamıyor ve kafası çalışmıyor resmen.
İnan ki çocuğum olması benim için mucize oldu, yıllarca olmadı çünkü ama bebeğimin tek şanssızlığı babasının o olması. Ailemdeki herkes aldır dedi, çünkü ondan ne kadar nefret ettiğimi biliyordu hepsi ama aldıramadım. Pişman değilim çünkü belki bir daha hiç çocuğum olmayacak ama seçme şansım olsa, babasının o olduğu bir çocuk istemezdim.
Biz kadınlar erkeklerden çok daha güçlüyüz ve kendimizi ezdirmemeliyiz. Özellikle de anne bağımlısı olanlarına. Çünkü bu tip kadınlar da ezikliklerini kamufle etmek için oğullarının üzerinden gelinlerini sömürüyorlar.
babası o olabilir ama bu çocuğun annesi sensin babanın değil senin kanını taşıyor onu dünyayada sen getireceksin babanın ne hakkı varki üzerinde. bidaha babası o olan çocuk istemezdim deme.