• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Valla yeterince törpiledim kendimi ama fedakarlık için karşı tarafın da bunu haketmesi gerekiyor.Karşındaki adam gibi bir insan değilse sabrın taşıyor. Sen o kadar işi tek başına halledebiliyorken sürekli annesine danışan birini erkek olarak görmüyorsun. Bir sorun olduğunda çözüm bulamıyor ve kafası çalışmıyor resmen.
İnan ki çocuğum olması benim için mucize oldu, yıllarca olmadı çünkü ama bebeğimin tek şanssızlığı babasının o olması. Ailemdeki herkes aldır dedi, çünkü ondan ne kadar nefret ettiğimi biliyordu hepsi ama aldıramadım. Pişman değilim çünkü belki bir daha hiç çocuğum olmayacak ama seçme şansım olsa, babasının o olduğu bir çocuk istemezdim.
Biz kadınlar erkeklerden çok daha güçlüyüz ve kendimizi ezdirmemeliyiz. Özellikle de anne bağımlısı olanlarına. Çünkü bu tip kadınlar da ezikliklerini kamufle etmek için oğullarının üzerinden gelinlerini sömürüyorlar.

babası o olabilir ama bu çocuğun annesi sensin babanın değil senin kanını taşıyor onu dünyayada sen getireceksin babanın ne hakkı varki üzerinde. bidaha babası o olan çocuk istemezdim deme.

abbowww çokkk bak bende diyim
kahvaltı yaptım reçel tereyag tahın-pekmez peynır - peynırlı omlet domates salatalık sut bır bardak ,
öğlen bulgur pilavı, köfte, soğuk ayran çorbası, karpuz , maden suyu ,
4 te elma yicimm arayada fındık badem soktuk mu ,

akşamda annemde ziyafet var . kuru patlıcan dolması, karışık domastes soslu kızartma ( bunlar benım ısteklerım di özelliklennn yaptı :27::27: ) dahada başka şeyler kesin yapmıştır . ev halkı yemek seçtiği için :37:

ana sen beni geçicen yakında :1:
ee anneye gidince olsun o kadar canım ..
ye canım yee ohh sefan olsun

oo süper maşallah :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım başta daha çok uyuyorlar tabi ,ilk başlarda 10 da uyuyorlardı ,büyüdükçe 9 a çektim ..
sabah erkenciler ama 7 de ayaktalar ..
tabi çocuk bu zamanı zamanını tutmuyor ,diştir hastalıktır geceleri uyumadıkları ,sabah erken kalktıkları da oluyor ama akşam yatma saatleri belli hep aynı saatte yatarlar :nazar:
gündüz uykuları mesela büyüdükçe iyice azalıyor ,kızım iyi de oğlum mesela gündüz hiç uyumadan durucak bıraksan sıpa :))

baştan sıkı tutarsan gerisi gelir

babası o olabilir ama bu çocuğun annesi sensin babanın değil senin kanını taşıyor onu dünyayada sen getireceksin babanın ne hakkı varki üzerinde. bidaha babası o olan çocuk istemezdim deme.

sağol canım desteğin için.

ana sen beni geçicen yakında :1:
ee anneye gidince olsun o kadar canım ..
ye canım yee ohh sefan olsun

ne g,zel ya sizin iştahlar açık, ben yemek yiyemiyorum. havalar ısınınca iştah falan kalmıyor. sürekli meyve, salatalık falan yiyorum.
canım da birşey çekmiyor :S

günaydınnnn.. şifayı kapmışım ,boğazımın sol tarafı kırmızı ,elmalı ıhlamur içiyorum :((

Hadi ya geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine ıhlamuru hiç eksik etme çılgın. Bende bu ara dondurmaya arar verdim soğuk içeceklerdende uzak duruyorum.
Zaten istanbul kış gibi sabah servis beklerken baya ıslandım :S inş bende hasta olmam:50:

Hadi ya geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine ıhlamuru hiç eksik etme çılgın. Bende bu ara dondurmaya arar verdim soğuk içeceklerdende uzak duruyorum.
Zaten istanbul kış gibi sabah servis beklerken baya ıslandım :S inş bende hasta olmam:50:

sağol canım ..havalar çok ters ,bir anda çok sıcak oluyor bir anda çok soğuk.
dün dışarı çıktım baktım hava çok sıcak yaz gibi ,dedim bebelerle çıkalım dışarı ,neyseki temkinliyimdir sıkı giydirmiştim ,biz çıktık amanın bir rüzgar bi soğuk hava birden 7-8 derece soğudu ..yani hep böyle .ondan insanı hasta ediyor ..
sabah ballı zencefilli süt içtim ,bugün de ıhlamuru dayarsam inş. boğazım geçer ,akşam yine zencefil içicem .
zencefil balla beraber boğaza birebir aklında olsun .. aman sıkı giyin ,sıcak diye aldanma hiç belli olmuyor ...

sağol canım ..havalar çok ters ,bir anda çok sıcak oluyor bir anda çok soğuk.
dün dışarı çıktım baktım hava çok sıcak yaz gibi ,dedim bebelerle çıkalım dışarı ,neyseki temkinliyimdir sıkı giydirmiştim ,biz çıktık amanın bir rüzgar bi soğuk hava birden 7-8 derece soğudu ..yani hep böyle .ondan insanı hasta ediyor ..
sabah ballı zencefilli süt içtim ,bugün de ıhlamuru dayarsam inş. boğazım geçer ,akşam yine zencefil içicem .
zencefil balla beraber boğaza birebir aklında olsun .. aman sıkı giyin ,sıcak diye aldanma hiç belli olmuyor ...

Kesinlikle mutlaka incede olsa bir hırka şart. Mazallah hasta olup yatak döşek yatmayalım :(

Günaydın hepinizeeeee Çılgınn Çok geçmiş olsun bacımmm dikkat et kendineeeee, nasılsın ?

bende cumartesi gidiciim doktora , şeker yüklemesi yapılacak ise gelmeden birgün önce gece 12 den sonra birşey yeme demişti asistanı ,pofff

bizde bir eve karar verdik sahibiylede konuştuk, ama eşim annemlere yakın olmak konusunda çok stresli ablukaya alacaklarını düşünüyor ön yargılı çok ,
bende bugün evden çıkmadan düşün taşın dedim akşam kararını ver ona göre taşınırız yada taşınmayız ben daha napayım,

Back