- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
cidden en şanslı sensin, bakalım bebeklerin yükseleni ne olacak, umarım saate bakmak aklımıza gelir
eski eşim balıktı ve hiç anlaşamıyorduk. asla bir kere de anlamaz defalarca anlatman gerekir. bir şey anlatırken de aşırı ayrıntılı anlatır, bayar seni, kendi başına karar veremez, aşırı kıskanç, kendine güvensiz, çok sorgular vs tam bir alık yani...
allah düşmanımın başına vermesin. ben küçük yaşlardan beri iş hayatında olduğum için bir de aslan burcu olmanın etkisiyle otoriter ve disiplinli bir yapıya sahibim, yanımdaki erkeğin de benden gevşek olmasına tahammül edemiyorum.
hani kadının aptallığı çekiliyor ama erkeğinki hiç çekilmiyor.
ANNE: ASLAN
Başak bir çocuk, Aslan bir anneye sahipse, ortak hiçbir noktalarının olmadığı düşünülebilir. Zira Aslan sosyal ortamlarda bulunmaktan, dışarı çıkmaktan hareketten hoşlanır. Başak ise sessiz, disiplinli bir hayatı sever. Her ne kadar bu anne-çocuk birbirinden apayrı dursa da, aslında kendi hayat stillerini kabullenebildikleri zaman hiç kopmayacak bir bağ oluşturabilirler. Başak, Aslan'ın yaratıcılığından ve hareketliliğinden memnundur, Aslan ise Başak'ın bir günde ne kadar çok işin üstesinden gelebilmesine hayran olur.
ANNE: BAŞAK
Başak bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, düzenli ve uyumlu bir aile yapısından bahsedebiliriz. İki pratik, çalışkan, disiplinli karakterin bütünleşmesinden meydana gelen bu anne-çocuk ilişkisi son derece üretici bir birlikteliktir. Mükemmeliyetçilikleri ve eleştirici yapılarından dolayı birbirleriyle sık sık ufak tartışmalar yaşasalar bile, Mantıklı ve ilerleyici yapılarından ötürü bu kıvılcımlar kısa süreli olur. Her türlü problemi çözebilirler. Yemek saatlerinin düzeni ve odalarının temizliği konusunda yarış yapabilirler.
ANNE: KOÇ
Başak bir çocuk, Koç bir anneye sahipse, ikisi birbirlerinin hiçbir ortak noktası olmadığını düşünebilir, hatta bazen nasıl olup da akraba olduklarını anlayamayabilirler. Bu anne-çocuk ilişkisinin gelişimi zaman alabilir. Her ikisi de birbirinin fikirlerini, bakış açılarını ve davranışlarını anlamak için çaba sarf etmek durumundadır. Her bakımdan Başak çocuk ve Koç anne birbirine zıttır. Koç, atılgan, baskın ve agresifken, Başak, detaycı, sakin, hatta çekingen ve amacına ulaşmak için planlı biçimde ilerleyen ve risk almaktan kaçınan yapıdadır.
yaşadım ben
ANOMMM koçanne başak ilişkisi baya bizi zorlayacak mıııı neyyyyyyyy
Yükseleni de önem li dimiikendımı avutuyorum belki yukseleninden frekansları yakalayabiliriz ,
1,5 litrelik su şişesi önümde ,bugün bitirmem lazım bakalım sonuç ne olacak
bitirirsin ne var ondaaa luk lukkk dikiver arada ohhh yarasınn ,
anladım ,balık çok yok bildiğim , duygusal olduklarını biliyorum sadece ..
disiplini seviyorsan başaklarla anlaşman lazım ama :))
ya burçlar tabiki önemli de evlilik de denge işi ,sonuçta fedakarlık da yapman lazım ,törpüleniyorsun haliyle
Valla yeterince törpiledim kendimi ama fedakarlık için karşı tarafın da bunu haketmesi gerekiyor.Karşındaki adam gibi bir insan değilse sabrın taşıyor. Sen o kadar işi tek başına halledebiliyorken sürekli annesine danışan birini erkek olarak görmüyorsun. Bir sorun olduğunda çözüm bulamıyor ve kafası çalışmıyor resmen.
İnan ki çocuğum olması benim için mucize oldu, yıllarca olmadı çünkü ama bebeğimin tek şanssızlığı babasının o olması. Ailemdeki herkes aldır dedi, çünkü ondan ne kadar nefret ettiğimi biliyordu hepsi ama aldıramadım. Pişman değilim çünkü belki bir daha hiç çocuğum olmayacak ama seçme şansım olsa, babasının o olduğu bir çocuk istemezdim.
Biz kadınlar erkeklerden çok daha güçlüyüz ve kendimizi ezdirmemeliyiz. Özellikle de anne bağımlısı olanlarına. Çünkü bu tip kadınlar da ezikliklerini kamufle etmek için oğullarının üzerinden gelinlerini sömürüyorlar.
söyleyene baksen ne kadar su içtin onun hesabını ver bana
içtim içtim ,,yarım lt ,:119:
sen şuan bekar mısın .anladığım kadarıyla eşinden ayrıldın ama onun çocuğunu doğuracaksın ..
olsun canım sonuçta babası o olsa da annesi sensin. bu çocuk senin hayat arkadaşın olucak ..
iyiki de aldırmamışsın ,ne olursa olsun o bir canlı ve sizin aranızdaki sorunlardan dolayı onun canına kıyılmasını ben doğru bulmuyorum .
her ne sebeple olursa olsun kürtaja da karşı bir insanım ..
ALLAH sana bu çocuğu bir hediye olarak vermiş ve sen de aldırmamakla en güzel kararı vermişsin
umarım bebeğin de hep mutlu bir çocuk olarak büyür ,babasıyla görüşüyor musun peki
çok büyük başarı kutlarım seni
e bende o kadar içtim hem de bi dikişte :))
anladım canım , tamam kapatalım bu konuyu ,hayırlısıyla doğsun hepsi inş.Hayır canım görüşmüyorum, görüşmeyi de asla düşünmüyorum. Çünkü onunla görüşürsem çocuğun psikolojisi bozuk ve huzursuz olacak. Zaten kendisinin de pek umrunda değil, boşandığımızdan beri ilgilenmiyor, sormuyor. Benim canıma minnet çünkü onunla hiç bir şekilde muhatap olmak istemiyorum. Doğurduktan sonra da gelip babasıyım vs demeye kalkarsa da kesinlikle çocuğu göstermeyeceğim. Çünkü annesi de kendisi de iğrenç insanlar, her türlü kötülüğü yapabilirler. Zaten o tür tacizler yaparsa onu mahkemeye verip gereğini yaparım.
Neyse tatsız konular, hiç hatırlayıp sinirlenmek, çocuktan soğumak istemiyorum şimdi.
Kızım bana Allahın mucizesi ve hediyesi, ben yeterim ona
suyu sevıyorum onceden de çok içerdim o yuzden su konusunda sıkıntı yaşamadım iş yerındede bol bol var hergün yarım lt lik 3 şişe içince evde de çorba yada ayran vss olursa gereken suyu tamamladığımı düşünüyorum ,
anladım canım , tamam kapatalım bu konuyu ,hayırlısıyla doğsun hepsi inş.
ama sen geçen su içemiyorum dememişmiydin.
ben de su içme özürlüyüm ,sıvı gıda ben de çok alırım ama suyla aram yok . ona bakarsan günde 2 kupa çay 2 kupa bitki çayı içiyorum ben ,kupam da yarım litre vardır herhalde
evet işyerındeyken sorun yok evde aklıma gelmiyor üşeniyorum hafta sonları aklıma gelmiyor 1lt belki içiyorumdur
sabahtan beri ne yedin bi hesap çıkarayım sana :)
Hayır canım görüşmüyorum, görüşmeyi de asla düşünmüyorum. Çünkü onunla görüşürsem çocuğun psikolojisi bozuk ve huzursuz olacak. Zaten kendisinin de pek umrunda değil, boşandığımızdan beri ilgilenmiyor, sormuyor. Benim canıma minnet çünkü onunla hiç bir şekilde muhatap olmak istemiyorum. Doğurduktan sonra da gelip babasıyım vs demeye kalkarsa da kesinlikle çocuğu göstermeyeceğim. Çünkü annesi de kendisi de iğrenç insanlar, her türlü kötülüğü yapabilirler. Zaten o tür tacizler yaparsa onu mahkemeye verip gereğini yaparım.
Neyse tatsız konular, hiç hatırlayıp sinirlenmek, çocuktan soğumak istemiyorum şimdi.
Kızım bana Allahın mucizesi ve hediyesi, ben yeterim ona
ben çok yedimm yaaa karnım full+full şuan ,
ne yedin onu soruyorum :))
ben sayayım bari ,sabah gözleme yedim ( kıyma -patlıcan -sebze karışık )
arada bir avuç badem ,öğlen kabak dolması salata börek komposto
şimdi böreğin bir dilimini daha yiycem ..
akşama kadar bi ara da tatlı yerim herhalde
akşama makarna yapıcam ,peşine meyve ,evdeki yaptığım tatlı .
yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?