- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
kız kardeşim başak ,nasıl başa çıkılır nasıl aynı ev paylaşılır biliyorum
ben tipik koç um ,,
Kocam da koc:)) kadinlari cok daha zor kocu :))esin hangi burc
bizim bebişler başak burcu olucak inş.
siz hangi burçtansınız ,ben de bir başağım haberiniz olsun
maşallah canım çok sevindim iyi olmasına . kısa kısa gelme uzun uzun gel :)
bizim bebişler başak burcu olucak inş.
siz hangi burçtansınız ,ben de bir başağım haberiniz olsun
kız kardeşim başak ,nasıl başa çıkılır nasıl aynı ev paylaşılır biliyorum
ben tipik koç um ,,
vaaayyy burçdaşım benim :) ben de diyorum nasıl böyle anlaşıyoruz :)) başak burcu süperdir yaa ben seviyorum başakları :))bu kdr olur canım. ben de başak burcuyum kocam da koç bebik de bdt si benim 29. yaş günüm. tüm drlar erken gelir beklemez diyo ama bakalım. uzun uzun gelicem de çok çok zor temmuzda yani ramazanda rahatlayacağım biraz. o zamana kdr doluyum. bu hafta mevlüt,taziye kabulü,haftaya finaller, sonraki hafta ankaraya oğlanın kontrolü dönüşte işe başlama,sonrasında ne zamana yetiştirirsem seminer sunumu ve en son trabzona gidiş.. en az bi 15 gün gece gündüz çalışmam lazım o yüzden alınmayın ne olur.. ilk defa üst üste 3 sf okudum topikten bu da başlangıç :))
ben de başağımben aslanım, başaklarla da hiç anlaşamam. bakalım nasıl olacak
kova tüm özellklerini taşıyor
vaaayyy burçdaşım benim :) ben de diyorum nasıl böyle anlaşıyoruz :)) başak burcu süperdir yaa ben seviyorum başakları :))
ben de başağım
aslanla da ben anlaşamıyorum biliyor musunçok dediğim dedik oluyorlar :)
yükselenin farklıdır belki ,aslana da çok benzemiyorsun burda gördüğüm kadarıyla ama hayırlısı :))
kovalar iyidir ama koçlar çok zor bir burç .başak da zor bir burç ,biz karı koca iki zor burç anlaşıyoruz ama
koçların bazıları senin ve kocam gibi iyi oluyor anlaşabiliyorum da bazı koçlarla hiç anlaşamıyorum ..
mesela dayı kızım var koç ,hiç anlaşamam ,sanırım bazı koçların yükseleni farklı olduğundan daha yumuşak oluyorlar anlaşmak daha kolay oluyor :)
sabah sabah herkese günaydın ..dün size güvenerek bugün o boydan elbisemi giydim geldim işyerine .
yalnız aceleyle evden çıktığımdan hırka almamışım hava da serin bayağı ,inş. daha fazla soğumaz.
ayağıma da o aceleden sandalet giydim ama yağmur yağarsa halim harap :))
sabah sabah da gözlemeyle açıcam kahvaltımı :)
Günaydın şekerimmm ,
evet koçlar zordur ben bunu kabul ediyorum biliyorum kendimiama evlilik vss insanı törpülüyor yükselenimi bir türlü bakamadık annem doğum saatimi net hatırlamıyor ( ne kötü demiiii ) ,
eşimde çok iyi bir insandır akıllı uslu, fekatt ınatçılığı ve fazla duzen titizliği beni zaman zaman gersede her haliyle kabulümm çok seviyorumm
bu arada sabah yağmurla uyandık işyerıne geldik guneş var , ilçeler arası hava şartlarımız değişiklik gösteriyor ,
evden çıkmadan kahvaltı yapıyorum hızlıca ben önce çıkıyorum , eşimde yesin die hazırlıyorum o benden sonrada devam ediyor ,
yumurta yıyemessem işyerımın yakınında bi yer var o açığı kapatıyorum küçük bir kahvaltıyla ,
e tabi canım evlilik törpülemesi lazım yoksa yürümez zaten , ben mesela bekarken çok uyuz ,asabi ,dik başlı biriydim ,demezsin o kız bu kız mı diye
çoluk çocuk yok tabi yaparsınız kahvaltınızıvalla biz fırsat buldukça 2 çocukla arada kahvaltı yapıyoruz haftaiçi evde ama her zaman olmuyor tabi.
çünkü sabah maratonumuz çok ,bi de eşim her sabah yarım saat duşa girer ,birşeye vakit kalmıyor
ben yumurtayı haftasonu kahvaltılarında yiyorum ,haftaiçi yumurtam yok ,onun yerine başka şeyler yiyorum ..
oh iyi yapıyorsun yakında varsa ne güzel işte yap orda kahvaltıyı miss ..
aynen canım yapmaya çalışıyorum düngün kahvaltı ,
sizde hergün maratonnn varrrr
bizde bu akşam iş çıkışı bir eve bakıcaz annemlerin yakınındaki bakalım kısmet artık eşimde beğenirse karar kılıcaz
hadi hayırlısı ,gönlünüze göre bir ev olur inş.
ben de akşam çok yorgundum yaa ,bebeleri uyuttuktan sonra mutfağı toplamam gerekiyordu ,bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri atıcaktım ama bir uykum geldi dayanamadım yattım öyle ,sabah erken kalktım hallettim oraları ,dün sabah ayağa diktiya güzel kızım bizi ondan dolayı yorulmuşum epey...
sabah ekşınnları
bazen çok yorgun hissediyorum kendimi ,sanırım ağırlaşmaya başlıyorum yavaştan ,uyku bastırıyor filan
benım kramplarım geçti biliyormusun sanırım hapımı aksatmamam lazım , bu sabah sıkıntısız uyandığımda problem yoktu ,
dün akşam eve gittiğimde ayaklarımın şişmiş olduğunu fark ettim , ayaklarımda bi acayiplik var sanki benım ayaklara benzemıyor dedimeşime bi bastırdım şişmiş bakmasam anlamıycam , ayakkabıları hher fırsatta ayağımdan çıkardığım için , sıkan bir ayakkabıda giymiyorum , SANIRIM AĞIRLAŞIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ARTIKK
vaaayyy burçdaşım benim :) ben de diyorum nasıl böyle anlaşıyoruz :)) başak burcu süperdir yaa ben seviyorum başakları :))
ben de başağım
aslanla da ben anlaşamıyorum biliyor musunçok dediğim dedik oluyorlar :)
yükselenin farklıdır belki ,aslana da çok benzemiyorsun burda gördüğüm kadarıyla ama hayırlısı :))
kovalar iyidir ama koçlar çok zor bir burç .başak da zor bir burç ,biz karı koca iki zor burç anlaşıyoruz ama
koçların bazıları senin ve kocam gibi iyi oluyor anlaşabiliyorum da bazı koçlarla hiç anlaşamıyorum ..
mesela dayı kızım var koç ,hiç anlaşamam ,sanırım bazı koçların yükseleni farklı olduğundan daha yumuşak oluyorlar anlaşmak daha kolay oluyor :)
sabah sabah herkese günaydın ..dün size güvenerek bugün o boydan elbisemi giydim geldim işyerine .
yalnız aceleyle evden çıktığımdan hırka almamışım hava da serin bayağı ,inş. daha fazla soğumaz.
ayağıma da o aceleden sandalet giydim ama yağmur yağarsa halim harap :))
sabah sabah da gözlemeyle açıcam kahvaltımı :)
yükselenim de aslan maalesef
demek her aslan ve başak aynı olmuyor.
ama düzenli ve söz dinlerler yazıyordu bebek burçlarında, umarım öyle olur
evet dayanamadığım tek şeydir tatlı ,vücudum da alışkın olduğundan kilo da yapmıyor ,bir yaşpastayı tek başıma yediğim oldu mesela :))
ben tipik başağım yükselenim de başak :))
başak bebekleri ideal bebeklerdenmiş ..
başakları neden sevmiyorsun hangi özelliklerini sevmiyorsun bakayım
Başak bebeği
Başak bebekleri her ebeveynin rüyasıdır: Altı kuru ve temiz, karnı tok, yatağı sıcak tutulduğu sürece! Eğer sistematik bir şekilde beslenirlerse bütün bir gece hiç ses çıkarmadan uyurlar. Ama bir mama saatini bir de alt değiştirmenin zamanını kaçırın, yandınız. Bebek Başak ortalığı hemen velveleye verir. Küçük yaşlardan itibaren beyinleri yüksek bir tempoda çalışmaya başlar. Ebeveynlerinin seslerini ve tavırlarını, çevrelerinde olup bitenleri hızla analiz ederler. Bu yüzden sessizlik ve sükunet, ihtiyaç duydukları şeylerin başında gelir. Yüksek bir kavrama güçleri vardır. Ama kendilerine olan güvenlerinde birtakım eksiklikler olabilir. Bu nedenle teşvike ihtiyaç duyarlar. Büyüdükçe sevimlileşen bu bebekler, bulmacalı oyuncaklara bayılır. Ona bir şeylerin yerini öğretin ve aynı düzeni korumasını isteyin. Ne kadar başarılı olacağına ve hatta daha iyi bir sistem yaratacağına tanık olacaksınız. Zihinsel yeteneklerini göstermesi hiç de zor değildir. Yeter ki desteklensin ve teşvik edilsin. Başak bebeği detaycıdır ve hayatının rutin bir düzende geçmesini ister. Bebeğinizin rutininin olması kötü bir şey değil, ama bu rutini değiştirmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Çünkü Başak bebeği aynı anda gelecek birden fazla değişikliğe olumlu yanıt vermeyebilir. Başak bebeği ayrıca yemek konusunda da çok seçicidir. Dolayısıyla yemek saatinde elinizden geldiğince sade olmaya çalışın. Bu özelliklerinin dışında Başak bebeği çok talepkar bir bebek değildir. Yatağı ve altı temiz olduğu sürece bu bebeğin gözü yaşlı olmayacaktır. Üstelik bu bebek en basit oyuncakla bile saatlerce gıkını çıkarmadan oynayabilir. Kimsenin kendisine fazladan ilgi göstermesine gerek kalmaz. Başak bebeği çevresindeki birçok bebekten çok daha önce konuşmaya başlamak isteyecektir. Çünkü onun beyninde dışarı çıkmaya can atan bir sürü fikir olacaktır. Bu bebek evde ebeveynine yardımcı olmaktan da büyük zevk alacaktır. Doğuştan çekingen olduğu için Başak bebeği başarılı olduğu alanlarda yaygara koparmaz. Özetle Başak bebeği kendi başına çok mutlu bir bebektir, bununla beraber başkalarına yardım etmeyi ve temizliği de sever. Kendi kendine oyunlar oynamaktan zevk alır. Sonuç olarak Başak bebeği sorunsuz ve iyi bir bebektir. Başak burcunun sindirim ve merkezi sinir sistemi hassastır. Bebeğinizde psikosomatik rahatsızlıklar, tırnak iltihaplanması, bağırsak sorunları, karın zarı iltihabı, hazımsızlık ve gaz rahatsızlıkları görülebilir. Bebeğiniz büyüdüğünde detaylara inmeyi, teferruatla uğraşmayı gerektiren ve titizlik isteyen iş alanlarında tartışmasız başarılı olacaktır. Araştırma, tıp (özellikle biyokimya), öğretmenlik, hemşirelik, psikoloji, sağlıkla ilgili çeşitli hizmetler, garsonluk, temizlik işleri bebeğinize en uygun mesleklerdir. Ayrıca bebeğiniz hesap işleri, muhasebe, sekreterlik, eleştirmenlik, gözlemcilik, kütüphanecilik, arşivcilik, tarih uzmanlığı, bulmaca hazırlama, güldürü yazarlığı veya komedyenlik işlerinde de başarılı olabilir.
ahahahah bende bunu okumuş çok sevinmiştim
erkek olan başaklarla anlaşamıyorum iş yerinde, bir kere de anlamıyorlar söylediğini, kız olanlarında çok konuşanları bana denk geldi hep, nefes almadan konuşan arkadaşlarım hep başak burcu
ama tabi bir balık kadar nefret etmiyorumbalıklar tam bir kabus!!! sözüm meclisten dışarı
başaklar çok zekidir ,bence onların yükseleni farklı :)
hee bak ben de çok konuşuyorum burda ama rahatsız değilsin:)
yok normalde ben de yeri geldiğidne konuşan biriyim ,öyle sürekli konuşmam ,çok konuşanı da sevmem .
balıkların nesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?