- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Umarım anlarlar. Açıkçası ben bu durumu anlamıyorum. Göbek sevmek okşamak nedir ya? Vücut dokunulmazlığımızın içine ediliyor iyice. Zaten gergin bir dönem, bir de üstüne bu tür saçma sevgi gösterileri eklenince tahammülsüz olabilir insan.
Canım ben de aynı durumdaydım facebooka ileti yazdım
aa inanmıyorum nasıl okşatıyorsun yaa ,ben asla izin vermem ,tavrımı da bilirler yaklaşamazlar öyle
bence direk rahatsız olduğunu söyle ,bunda kırılacak ne var ,densiz şeyler
günaydınn canım
hadi hayırlısı inş. hakkında hayırlısı olur .
ya o kan değerleri hep genetik ,ben bildim bileli demir eksikliği vardı bende ,hemoglobin de hep düşüktür ne yaptıysam artmadı artmıyor ,yapacak bir şey yok
bizim sıpaların da çok az düşük değerleri inş. benden onlara geçmez..
ay 1 saattir nette sorun var girip de yazamadım ,telden yazıcaktım ona da uğraşmak istemedim
yemekten gelen yok mu
Yemek yedik geldik ne yedik
Mercimek Çorbası
Taze Fasulye
Az pilav
Yoğurt
Karpuz
Biraz tansiyonum düşük galiba ağzım kuruyo ve başım dönüyo tatlı birşeyler yememek için kendimi zor tutuyorum :2:
afiyet olsun canım yarasın.
ben de çorba ,ızgara köfte ,pilav ,söğüş ve puding yedim ..
acayip uykum var bi türk kahvesi içicem şimdi yoksa uyuyup kalıcam valla
neden tatlı yemiyorsun ki ,ye işte her gün bir porsiyon.
ben daha şeker testi bile yaptırmadım :)
yok canım öyle hemen tatlı yemeyle olacak bir şey değil şeker işi korkma o kadarSanada afiyet olsun canım, paşayada bol bol vitamin.
Bende yaptırmadım, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum onun korkusuna çok tatlı yemiyim istiyorum bende haftaya gidicem. İnş şekerimiz olmazda yazı rahat geçiririz.
slm. biz ayrıntılıdan döndük. telaştan randevu saatini unutmuşum zor yetiştim hatta geç kaldım. şükür bebiş iyi bi sıkıntı yok. 820 gr 32 cm kdr da boy. haftayı yakalamış minik. taziye dileklerini ileten ve dua eden arkadaşalara tşk ediyorum Allah razı olsun.. geniş zamanda okuyacağım inş.. kendinize ii bakın.. şu telaşe de bitsin inş..
Hımmm Bence çok güzel renkleride çok hoş. İyi yapmışsın valla yazın en güzeli elbiseler. Bu arada koldaki dantel ayrıntısını atlamayalımsüperrr
Benim göbek 8 aylık gibi.
ne güzel fotolar öyleeeeee ,
vbenım de göbek 8 gibi hatta gören çok buyudu karnın henuz erken değil mi diyince hohhhhh 3 buçuk ay kaldı şunun şurasında daha buyumeyecekte ne zaman buyucek dedim ,
ay milletin ayarı yokkkkkkk anacımmmm
Senide çok merak ediyorum mona sende çeksene göbüşüü
sağol canım .ne güzel fotolar öyleeeeee ,
vbenım de göbek 8 gibi hatta gören çok buyudu karnın henuz erken değil mi diyince hohhhhh 3 buçuk ay kaldı şunun şurasında daha buyumeyecekte ne zaman buyucek dedim ,
ay milletin ayarı yokkkkkkk anacımmmm
sağol canım ben henüz hamile pantolonuna bile geçmedimBenim birden büyüdü canım, Bende kıyafet sıkıntısı çok çekerim diye düşünmüştüm, öyle üzerime yapışan şeyler giymeyi sevmem bekarken bile göğüsten büzgülü bir sürü elbise giydiğim için onlar çok işime yaradı.
Tuniğini çok beğendim salaş ve hoş, göbüş bol giyinince pek belli değil. :)
Geçen alışverişe çıktık hani üzerinde bebiş resimleri olan body'ler varya benimki onlara takmış illa onlardan alıcaz onlardan giydedi durdu neyseki aldık yarın giycem bide öyle çekerim :):)
mona maşallah göbüşüne ,gözde senin de öyle ,ikinizin de göbüşü büyük değil bence ,mona sana laf atanalr halt etmiş yani siz hiç göbek görmemişsiniz :)
ben bi kere devlet hastanesien gittim ,içerde 500 tane gebe vardır herhalde ,ne göbekler gördüm devasa
Benim birden büyüdü canım, Bende kıyafet sıkıntısı çok çekerim diye düşünmüştüm, öyle üzerime yapışan şeyler giymeyi sevmem bekarken bile göğüsten büzgülü bir sürü elbise giydiğim için onlar çok işime yaradı.
Tuniğini çok beğendim salaş ve hoş, göbüş bol giyinince pek belli değil. :)
Geçen alışverişe çıktık hani üzerinde bebiş resimleri olan body'ler varya benimki onlara takmış illa onlardan alıcaz onlardan giydedi durdu neyseki aldık yarın giycem bide öyle çekerim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?