- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Bu aralar canım tatlı çekince sütlaç yapıyorum onu yiyorum ama aşırı tatlı yiyesim var kızlar normal mi? Önümüzdeki hafta sanırım şeker yüklemesi yapacak dr. şekerim çok çıkabilir.
canım başınsağolsun mekanı cennet olsun ikisinin de .Slm kızlar şu tapatalk programını yeni öğreniyorum. Yogunluktan ders çalışmak için bile bilgisayarı acamiyorum ki sizi takip edeyim :-( kandil gecesi babannem vefat etmiş sabaha haber geldi. Ben ananemin mezarına gideceğim diye anlatmadan yola çıktım nasip ikisi birdenmis. Gerçi daha dün apar topar bursadan geldim. Kafa dumandı uyuyamadim sabaha kdr. Cenazeyi de radikal bi karar alıp halamlarin yeni aldığı sakarya akyazı da bir yere götürecekler :-( kaç kişi ikna edemedik malatyaya kocasının yanına defnetmeye. Boş arsa daha ev bile yok orada tek mezar babaannemin olacak:-( ne acı birşey. Çok ev sıkıntım vardı bugün gidemedim bir daha ömrümde gidebilir mym bilmem :-( böyle işte. Tam eşimle düzelttik mutluyum derken bu oldu. Imtihan dünyası işte insan hiç boşta kalmıyor illa bi sıkıntı. Siz kendinize iyi bakın e mi? Sizi iyi gördükçe okudukça moral buluyorum
LG-G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bu arada bebişlerin cinsiyetleri ne? Ben bilmiyorum söylemişmiydiniz?
canım başınsağolsun mekanı cennet olsun ikisinin de .
senin de hakikaten işlerin hayatın çok yoğun :))
hiç durun durağın yok :)
sağlık olsun da gerisi boş ,sen iyimisin nasılsın ,oğlun nasıl ,umarım herşey yolundadır ..
eşinle aran nasıl oldu ,iyi mi herşey ?
benimki erkek
Benimki de kız :)
Çok şükür canım eşimle düzelttik ufak tefek kırgınlığım hala kaldı ama o da farkında daha fazla dikkat ediyor. Gerçekten değişmiş eşim farkindaligi artmış derler ya aynen öyle. Kadın olduğumu farklı ihtiyaçlarım olduğunu anlamış valla takdir ettim adamı. Oğlan da iyi bir baba oğul sevgisi dolu tatil geçirdi. Ben sempozyumdayken oturumlarda hep babayla oynadı yüzdü falan. Eşim de ilk defa bu kdr baba olduğunu hissetti. Yalnız dün telastan otobüsten inerken elini bebek arabasına sıkıştırdım açacağım diye acele edince. Ona çok ağladı burada misafir olduğumuz yerde 28 aylık bi oğlan var ikisi çok güzel anlaştı Ayy ınş karnimdaki bebemle de böyle olurlar diye dua ediyorum sürekli. Şimdi yemeğe çağırıyorlar byee
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benımde kızım olucak inş teyzesiiiiiii
bir kız bir erkek daha var bende :))
eee yok mu artıran
maşallah canım ..
yok canım evladın kızı erkeği olmaz ,erkekler anneye çok düşkün oluyorlar orası kesin ,kızlar bıcır bıcır ve daha çabuk herşeyi algıladıklarından ,gelişimleri daha hızlı olduğundan olabilir.Maşallah o zaman bebişlerimize kız annesi olmak farklı diyip durular acep doğrumudur sayın prof çılgın annneee
yok canım evladın kızı erkeği olmaz ,erkekler anneye çok düşkün oluyorlar orası kesin ,kızlar bıcır bıcır ve daha çabuk herşeyi algıladıklarından ,gelişimleri daha hızlı olduğundan olabilir.
benim oğlum mesela kızımdan çok daha sevimli bir çocuk ,erkek çocuğu demezsin ,sevişgen ,öpüşgen ,sokulgan ,bi gülüşü var kurban olurum
evlat evlattır hiç farketmez ,o ayrımı yapanı da sevmem açıkçası ..
ha şu var kızı giydirir süslersin mesela o yanı var daha şeker olurlar ama benim gibi kafasında toka ,şapka ,bilimum takı tutmayan özgür ruh bir kızın varsa erkek gibi gezer ortadaen fazla tepesine bi lastik takıyorum palmiye gibi o da kardır
ben acıktım mı yine ne
akşam babamız yok ,arkadaşlarıyla buluşacak ,geç gelir muhtemelen ,ben servisten inip eve gidicem enginar haşlıycam ,bebeleri kreşten alıp getiricem ,yedirip içiricem ,yatırıcam , yapabilirsem pasta yapıcam ,babamız da gelir o vakte kadar
Ya bu arada bebişlerin cinsiyetleri ne? Ben bilmiyorum söylemişmiydiniz?
niye belki ya, canın çektiyse ye dondurmanı ohh mis gibi ,kasma kendini ..Doğru söylüyosun canım ne erkek ne kız ikiside aynı düşününce maşallah ikisinede
Bende eve gidip hemen çorba yapıp güzelce yiyip sahile çıkıp biraz kocamla yüriycem, akşamları ayaklarım davul gibi oluyor çok yürüyünce sol kalçam pert olsada yürümem gerek. Belki yürüyüş sonrası birde dondurma yeriz :)
aha da hepiniz kız doğuracaksınız hemiii ,topiğin hürremi ben mi oldum yani erkek anası olarakBenimki kız :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
niye belki ya, canın çektiyse ye dondurmanı ohh mis gibi ,kasma kendini ..
ohh ne güzel gez dolaş depola enerjiyi ..
aha da hepiniz kız doğuracaksınız hemiii ,topiğin hürremi ben mi oldum yani erkek anası olarak
Ayyy hiç güleceğim yoktu
hadi bakalım ,hanginizin kızını oğluma alıcam yarışın gari
ben oğluma kimseleri beğenip alamam .Ben kızımıı vermem kimseleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?