- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
günaydınnnn herkese ...
Günaydınnn canımmm
Nasılsın ,
dün akşam yemek yedikten sonra uzandım bizimki baya tepki verdi , üst üste 6 kere saymışımdır karnımı elime koyup dinledimiçim rahat etti ,
iyiyim canım sağolasın ,15 dakika oldu işe geleli ,malum arabayla geldim ,geç geldim :) evi topladım biraz ,akşama misafirim var da :))
öğlen de çıkıcam hastaneye gidicem ,ordan eve geçer bi tatlı yaparım ,arkadaşla yemeği evimizin alt katındaki restaurantta yiycez ,hazır yani ,yemek derdim yok :))
hareketlerine çok sevindim canım ,ben de gece hissettim ,sağa sola kıpraşıp duruyordu ,pozisyonumu sevmedi galiba :)
ay bu gece eşimden çok ilginç bir şey duydum ilk defa ,daha önce de hiç söylememişti bunu ,fırsat olmadı demekki :))
Evet kipir kipirrr diohh bol bol hareket etsinler bizimde içimiz rahatlasın .
Ne dedi bakimmm ,
birliktelikte bebeği hissediyorlarmış ,orda bir sertlik var hissediyorum ben dedi ,zaten çok yavaş ve itinalı hareket ediyor :) kıpraşıp duruyorsun ,kıpraşma ben bebeği hissediyorum diyor bana :)) korkmuş hatta bu durumdan
aaa ,ben çok korkuyorum suyu falan patlar die çok yavaş olmakta fayda var ..
yok canım o kadar da değil :)) öyle olsa kimse doğuramaz ,hatta doğuramayanlara tavsiye ediliyorya rahimde açılma olsun diye ,sadece hissediyorlar o kadar ,yoksa zarar verecek bir durum söz konusu olmaz korkma ,bebekler içerde inanılmaz bir sistemle korunuyorlar
Haklısın doğumu gecıkenlere öneriyorlarmış :26:
ben ikizlere dinlettim buna da dinleticem inş.
odasında neyle uyutacağım ..
Çok güzel enn sakinleştirici seslerden bir tanesi ,
karnındayken nasıl dinletiyorsun ?
kulaklıkla :)) kulaklığı dayıyorum karnıma :) ikizlerde hareketli parçalar açardım ,ALLAHım karnım nasıl öteye beriye savrulurdu ,içerde dans ediyorlardı resmen :))
Sanırım büyük kulaklıklarla minik olanlardan ses gitmez ,
Tabi ya herşeyi hissediyorlar Allahım korusun onları sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Selam kızlar, çılgıncım nasılsın ? Görüşemedik ne zamandır ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?