2014 eylül anneleri geyik formatı :))

ben çok doktor gezdiğimden artık doktor sarrafı oldum
inş. iyi birine denk gelir .
bu arada evimin hemen yanına büyük özel bir hastane yapıldı ,hemen hemen her bölüm varmış ,kapımın ağzında ,bir aya kadar açılacakmış dün geçerken sordum .
çok iyi oldu bu açılmasını dört gözle bekliyordum ,çocuk olunca en büyük dert hastane oluyor ,sürekli hastalanıyorlar ,evimin yanında olması çok iyi ,gece biri hastalansa diğerleri babada kalır hemen koşar götürürüm ..en büyük sorunlardan biri hastane oluyor ,özellikle çok çocuklu ailede ,biri hastalansa bıraksan hemen gidip gelebileceğin bir hastane arıyor insan ..

Dimi Allah hastane aratmasın düşürmesinde , haklısın bebişler acık mık dedimi mecbur götürülüyor ,

Dimi Allah hastane aratmasın düşürmesinde , haklısın bebişler acık mık dedimi mecbur götürülüyor ,

ben hiç mık deyince götürmedim biliyor musun ,iyice hasta olursa götürdüm hep :))
artık bi de alışıyorsun ,ilacını ,çaresini biliyorsun ,hemen ilacını veriyorsun ,geçmezse gidiyorsun :))

evet tecrübe etmişsin anlıyosun , götürülecek zamanını biliyosun ..

göbüşün ne alemde ,kilo durumun ne alemde ,var mı gelişme :)
bu öğlen 5 kişi işyerinin bahçesidne gün yapıcaz ,herkes birşeyler yaptı getirdi ,ben de turşu kavurması yaptım bir Karadenizli olarak

Göbüşüm şişti artık , görenler diyorki erkek göbeği gibi sadece göbek var sende ,

arkadaşımınhediye aldığı tshirt ü giyiyorum evde xxl , başkada eşimin tshırtleri oluyor onun dışında giyemiyorum sıkıyor karnımı , xxl yide dolduruyorum ama kilo almadım çok fazla , dün sağlık merkezinde tartıldım 62,500 çıktım 2 hafta önce 62 dim . yarım kilo almışım demekki 2 haftada . ben daha çok bekliyordum almayı . Bebişim kilo alsında başka birşey istemem .

Ohh ohh çok severimm t .kavurması , kayınvalidemde yapar missss hatta yapınca bir kaba koyar eve de getiririm ..

kaçla hamile kalmıştın :) aynı kilodayız seninle ama benim göğüs var bi 5 kilo ağzıma çıkacak yakında
ben de l giyiyorum artık ,bi tane beyaz pantolonum vardı ikizlerde giyiyordum onu ,4 aylıkken hem de demekki o zaman göbüşüm daha fazlaymış,40 beden pantolon ama biraz bol geliyor ,ordan anlıyorum ikizlerle şuanki farkı ,kilo aldımmı son tartılmadım ama kilo alsam da göbüş çok çıkmadı öyle ,var tabi artık hamiş olduğum dikkat edersen anlaşılır ,kimisi de anlamıyor gerçi ama ,bak böyleyim dışardan
Eki Görüntüle 1122930

aa turşu kavurmasını bilen nadirdir ,sevmene de bilmene de çok sevindim ,yakında olsan getirirdim ,ben bilmezsin siye söylemiştim umarım canın çekmemiştir ,üzüldüm şimdi

Son düzenleme:
ilk 60 kiloydum sonra 57 ye düştüm ilk üç ayda , şuan 62 buçuk oldum , çok ilginç bir kilo süreci yaşıyorum ,
Yok canım çekse evde var yaparım nolcak saolasınnn

benım direk göbeğim dikkat çekiyor , dün izinliydim rahat bol tunik giydiğimde anlamıyorlar şalımda üzerimdeydi , dün metrobüste ayakta gittim 35-40 dk kimse fark etmedi hoş fransız gibi kafaları kaldırıp bakmıyorlar bile .

yoo canım çok normal kilo alımın bence ,ilk 3 ay bulantıdan kilo vermişsin sonra almaya başlamışsın ...
ben dar giymiyorum ondan anlaşılmıyor ,dar giysem anlaşılır canım saklanamaz artık o bir gerçek ..
aynı yaa ben de toplu taşımada öyleyim ,gerçi toplu taşımayı çok nadir kullanırım ,dün mesela dolmuşa bindim ,45 dakika ayaktaydım .
bak su içiyorum şuan dehşet bir hareketlilik var ,sen de iç de dene bakalım

Sabahtan bu yana su yarım lt içebildim anca , devam içiyorum şimdi ,

midem ağrıyo daha doğrusu yanıyo ,çok kaçırdım sanırım ,akşama bi soda içeyim de düzelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…