2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Canim benimki de az emiyordu 5250cikti
biz de dun olduk asimizi ..az agladi kuzucum..atedimiz olmadi...
doktora yarin gidicez kontrole..kusmslarini da sorucam..azicik emiyor onu da geti kusuyor..
ins.bir sıkıntı yoktur

Ne zaman şöyle ses çıkarmadan ara ara uyanmadan gündüz uykusunu görürüz miniklerimizin?
Bebege bağlı herbebek farklıdır standardi olmaz bubisin
Bence ayakta sallamayi bifaknkrndi kendime uyanana kadar sabret
Canım yaa allah kolaylik versin. Ben gündüz uyumuyo diye dert ediyorum maşallah sen bi sürü is yapmışsın insallah gece güzel uyur minikler sen de Rahat nefes alırsın
bence gündüz uyumayip gece uyumasi em gzeli

Kızlar yaa çok .merak ediyorum sizin bebise de 3 tane mi vuruldu aşı aynı anda? ?
evet canım uc tane.biri kol ikisi bacak

Canım o kadar çok istiyorum ki kendi uyusun besigine yatiriyorum mesela donencesi var izlerken baya mayisiyo. Uyumak üzere ama yok dalamiyo başlıyo aglamaya. Çok şükür gece uyuyo ama bütün gün de bacaklarımin üstünde birakayim uyumasin desem o zaman da mız mız. Kendi kendine uyutmanin bi formülü var mı canım söylersen valla çok dua ederim sana:)

Ya muhtara gittim bakici sormaya, hic aklimiza gelmemis, adam bisürü çalışma k isteyen var iyi birini gondercm dedi bakalim su kisi atlatsak krese vermeden snrasina bakari

cilgin_anne_ post: 37804426 .!.:
Ya muhtara gittim bakici sormaya, hic aklimiza gelmemis, adam bisürü çalışma k isteyen var iyi birini gondercm dedi bakalim su kisi atlatsak krese vermeden snrasina bakari
Cok zor canim allah Iyi birini cikarir insallah karsiniza. Muhtara sormak cok mantikli olmus ama

[I'mQUOTE="cilgIn_anne_, post: 37804442, member: 584786"]Deneyince yaz merak ettim.hemen kapatma ama yarim saate kadar dene.[/QUOTE]
Canim annem Izin vermedi Korkar cocuk dedi. Ama annemi yollar yollamaz ilk is denicem. Merak ediyorum brn de

[I'mQUOTE="cilgIn_anne_, post: 37804442, member: 584786"]Deneyince yaz merak ettim.hemen kapatma ama yarim saate kadar dene.
Canim annem Izin vermedi Korkar cocuk dedi. Ama annemi yollar yollamaz ilk is denicem. Merak ediyorum brn de[/QUOTE]
Canim o ses anne karnindaki sese cok benzediginfen bebek o seste guvende hissedip uyuyor asla korkmaz, kolik bebeklete ozellikle dinletiyorlar sakinlessinler diye ..hicbir zarari yk

Kızlar bende aranıza yeni katıldım 18eylülde bi kızım oldu benide aranıza alırsanız sevinirim:)
Kızlar bende aranıza yeni katıldım 18eylülde bi kızım oldu benide aranıza alırsanız sevinirim:)
Hoşgeldin tatlım bebeğini sağlıcakla buyutursun inşallah. Benimki 5 eylülde doğdu seninkine ablalik yapar :)

Hoşbulduk inşallah hep bereaber sağlıcakla büyütüz aşılarını oldumu senin prensrsin:) ateş yaptımı çok merak ediyorum bizimde bu ayın 20.aşılarımız

Selam kızlar. .
yeni gelen arkadaşlar hosgelmisleeerrr..
alintilama yapamadım. .
ben de yataginda uyutuyorym genelde..emzirip gazını aldiktan sonra koyuyorum yatagina..uyanmussa memeyi tikiyorum yeniden uyuyunca koyuyorum..baxen direniyor..o zaman tekefonda sac kurutma makinesi sesini aciyorum onunla uyuyor..
bugun doktora gittik..5 dk emiyor cogunu kusuyor dedim.. kilosu 5 kilo çıktı burda.. kilo alimi iyi demekki o 5 dakikada hizli ve vakumlu emiyor sorun yok dedi..rotavirus asimizi da olduk..
bu arada buyuk kuzuum teknoloji bagimliligini yenmeye calisiyorum..tlf ve laptopu kaldirdim tamire verdim dedim..bir haftadır vermiyorum..tlf banyoda dolapta duruyor..su an size ordan yaziyorum gizli gizli..
sizler Nasılsıniz
jangcim dinlenebildin mi..misafirleri nevyaptin..
cilgincim muhtar kedon birini bilur sana..
opuyorum minikleri de sizi de...

Hoşbulduk inşallah hep bereaber sağlıcakla büyütüz aşılarını oldumu senin prensrsin:) ateş yaptımı çok merak ediyorum bizimde bu ayın 20.aşılarımız
Canım perşembe günü olduk asilarimizi. Benim kızım çok ağladı. 2 gün de huysuzlandi. Ateş olmadı ama ben belki ağrısı vardır diye 2 akşam calpol verdim. Inşallah senin kuzunun canı hiç yanmaz

Canım uyku konusunda geceleri ben de öyle yapıyorum ama gündüzler sıkıntı. Benimki de 5 dk emiyo canım onu dert etme hiç.

İnşallah cnm doktormu söyledi calpol verilmesi gerektiğini calpol çünkü aşının etkisini kaybettiriyormuş

Hosgeldin canim .valla bebekler ddoğduktan sonra kimileri terketti burayi ama bolluk bereket geldi, fazlasiyla yeni elemanlar var:]] Bu arada nim doğum tarihim de 18eylul :]] bana benzerse yasadin :]]]
canim bende enzirip gazini alip koyuyorum yataga cok mizildarsa telden aciyorum uyuyo.acsa zaten uyumuyo ordan anliyorum biraz daha emzirip tekrar yatirriyorum.bi de genelde toksa emmiyo daha zaten Memişi .emzigini veriyorum agzina ohh miss..doktor bana da aynisini demisti.demekki kuzularin agzi iyi vakumluyo.bi de sutun kaliteside onemli.doyurucuysa az icsede hemen doyacagindan sıkıntı olmuyor.bi arkadasim var saglikci aama doktor gibidir herseyi bilir.o da bana aynisini dedi.iki çocuğu var.birinde sutu yagsiz az doyurucu oldugundan cocuk yarim saat bi göğsünu yarim saat bi göğsünu emermis doyamazmis.digerinde ise sütü yagli oldugundan bes dakika emermis .cok da mantıklı yani.canim buyuge cok iyi yapmissin.bizimkilere biraksam ufacik sipalar bile tv ve telefon delisi olucaklar.ins.cabucak halledersiniz.

İnşallah cnm doktormu söyledi calpol verilmesi gerektiğini calpol çünkü aşının etkisini kaybettiriyormuş
Evet canım dr söyledi. O yuzden rutin kontrolde yazdi.Ağrı kesici ateş düşürücü ya sanmıyorum aşının etkisiyle bi ilgisi olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…