- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.961
Mmm ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo. Seninki ne güzel uyuyomus benimki uyuyo ağlayarak uyaniyo. Aşı sarstı çok. Bizim ebenin eli ağır anlaşılan benimki de 59 cm 6 kg maşallah diyelimGece gece ne sacmalamisim :♥♥sabah asimizi olduk, yavrum cok az agladi masallh, ikizlerim de aglamazdi hic, Allah bana acidi da asilarimiz cok rahat oldu hep.ins.ufaklik da oyle olur.emzirdim uyudu yavrum asi da yormustur.bizimkinin boyu 60cm cikti sizinkilerde boy kilo durumu ne .limonlu kurabiye yaptim gelin yiyelim Eki Görüntüle 1302050
Cocuklari uyuttum atki oriyorum .esim diyoki seni adam edemicem disardan alsana:]] e disardakiler bizimkilere cok buyuk geliyo bi de tek parmak eldiven bulamadim yünü aldim oreyim dedim.
3100 doğdu canım ama annem bizde sağolsun iyi bakıyo bana ben de bebiseWhisper masallh canim.kac kg dogmustu tosun
Biz bakamiyor muyuz bebise :]] o genetik canim bakmayla alakasi yok.bide sutun kalitesi bebegin istahi ile de alakali .bi cok etken var yani ..3100 doğdu cayok.bi de ma annem bizde sağolsun iyi bakıyo bana ben de bebise
Annem de öyle diyo canım ben korkuyorum yine de bakamazsam diye. Siz tecrübelisiniz ne güzel. Ilk olunca zor. Biraz da pimpirikliyim. Allah versin insallah kolayliginiBiz bakamiyor muyuz bebise :]] o genetik canim bakmayla alakasi yok.bide sutun kalitesi bebegin istahi ile de alakali .bi cok etken var yani ..
Canım aşı oldu mu benimki de dün oldu bi tuhaf hareketlere başladıya benim kızım sabahları 5 den sonra uyanmıyor ama böyle kendini sıkıyor sürekli ordan oraya kafasını çeviriyor sonra ağlıyor hafiften.sallayınca susuyor durduğun anda geri başlıyor.neden olabilir sizce?aç da olmuyor emzirmiş olsam da aynı
Ya da sallanmak istiyordur benimki de bağımlı sallanmayaCanım aşı oldu mu benimki de dün oldu bi tuhaf hareketlere başladı
Gazi olabilir canim.ya benim kızım sabahları 5 den sonra uyanmıyor ama böyle kendini sıkıyor sürekli ordan oraya kafasını çeviriyor sonra ağlıyor hafiften.sallayınca susuyor durduğun anda geri başlıyor.neden olabilir sizce?aç da olmuyor emzirmiş olsam da aynı
ben de spiral tsktircam canım. .benim iki kuzumun arasinda bir gebeligim daha var maakesef dusukle sonlanan..onda kondomla hsmile kalmistim guvenemiyorum simdi ..Aski hicbisey oldurmuyo, 3cocuk bile, biz yine sarmas dolas yeni evli gibiyiz masallah deyin:]] dojtora gittim bugun 30gun rapor aldim bitince bi 10gun daha vericek.muayene etti beni.miyomu doguma ben girsem alirdim niye almamislar dedi.miyimdan dolayi dogum kontrol hapi ve aylık igne ile korunamazsin miyomu buyutur dedi.ya esin koruncak yada spiral dedi.spiralide bir ay sonra anca takabilirmis.bir ay esim korunucak sobra spiral.zirmu spiral takilmasi acitiyormu .kullanan varmi.200tl dedi fiyatina.arkadas hersey para yaaww:]] o isi yapmasak mi ne :]]]]]
masallah sana da minige de..kilosu nadil..brn bu kadar az emme ve kusmaya 5 kilo grlekse bari diyordum 5200 olmus..Gece gece ne sacmalamisim :♥♥sabah asimizi olduk, yavrum cok az agladi masallh, ikizlerim de aglamazdi hic, Allah bana acidi da asilarimiz cok rahat oldu hep.ins.ufaklik da oyle olur.emzirdim uyudu yavrum asi da yormustur.bizimkinin boyu 60cm cikti sizinkilerde boy kilo durumu ne .limonlu kurabiye yaptim gelin yiyelim Eki Görüntüle 1302050
Cocuklari uyuttum atki oriyorum .esim diyoki seni adam edemicem disardan alsana:]] e disardakiler bizimkilere cok buyuk geliyo bi de tek parmak eldiven bulamadim yünü aldim oreyim dedim.
oyy naasallah kuzuyaMmm ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo. Seninki ne güzel uyuyomus benimki uyuyo ağlayarak uyaniyo. Aşı sarstı çok. Bizim ebenin eli ağır anlaşılan benimki de 59 cm 6 kg maşallah diyelim
benim 3500 dogdu ama akamadi kilo..buyugu de oyleydi..bir de gripten kusmadan beslenemefi hethalde..maasallah ..3100 doğdu canım ama annem bizde sağolsun iyi bakıyo bana ben de bebise
bizim de oyle..gaz nedenli..bizimkinin kaja ve gaz cikarma saati sabah 4-5..ikiniyor sıkıniyor ayni srnin gibiya benim kızım sabahları 5 den sonra uyanmıyor ama böyle kendini sıkıyor sürekli ordan oraya kafasını çeviriyor sonra ağlıyor hafiften.sallayınca susuyor durduğun anda geri başlıyor.neden olabilir sizce?aç da olmuyor emzirmiş olsam da aynı
aman yaaa ne tip insanlar var..vet emlakciya hic ugrasma vallaGazi olabilir canim.
Gunaydin..
Ya ev emlakcidayken bi suru alici kapimizi kac kere asindirdi yaris ettiler hatta emlakci parasi vermeyelim aramizda halledelim dediler, emlakcidan cektik baskasiyla anlasmislar , insanlar hic sözünün eri degil , biz bir hafta emlakciya sozumuz var sonra cekicez dedik tamam bekleriz dediler simdi baska yere soz vermişler, biz de madem emlakciya para vermesinler diye emlakciya sözümüz bitince cektik guya, insanlara durust davranmaya gelmiyo, banane git emlakciya ode diyceksin valla
Senin bebise de maşallah canım zaten kilodan çok genel gelişimi önemli. Aşı bizi çok yipratti yavrum cok huysuz mızil mizil uykudan hickirarak uyaniyo. Bi an önce geçsin üzülüyorum bu halinebiz de dun olduk asimizi ..az agladi kuzucum..atedimiz olmadi...
doktora yarin gidicez kontrole..kusmslarini da sorucam..azicik emiyor onu da geti kusuyor..
Gündüzleri ben de sürekli ayagimda salliyorum bırakmadan durduğum an uyaniyo. En azından 1 saat olsun diye uğraşıyorum ama ona rağmen uyaniyo çoğu kez. Çok şükür gece düzenli sayılır akşam en gec 9; da uyutuyorum 2 kez uyaniyo gece boyu sabah dq 5 de mutlaka uyaniyo sonrası gündüz uykusu zorlu.uyku eğitimi istiyorum ama daha çok küçük 3 ay dolunca hayirlisiyla başlayalım heart moon destek oluruz birbirimizeDün hiç düzen falan yoktu uykuda emmede akşam bu saatler artık sırf uyusun diye 2 saat kucağımda uyuttum.beşiği koysan sabahki gibi sürekli kıpırtı sallamak gerekiyor başka yere koysan uyanıyor.şimdi de uyuttuk bakalım bu nasıl geçecek
Canım yaa allah kolaylik versin. Ben gündüz uyumuyo diye dert ediyorum maşallah sen bi sürü is yapmışsın insallah gece güzel uyur minikler sen de Rahat nefes alırsınAyy alıntı yapıyorum da yazamıyorum bi türlü bu ara yoğunum hemen ugrastiklerimi anlatayım az dua edin ben de içimi döküp uyuyayım bari :-(
Bugün pestilim çıktı. Dün ilk defa komşu uğradı yan binadaki mevlute çağırdı 1.senemiz sonunda ben de atladım bi insan göreyim diye. Sabahtan beri küçük uyuyor büyük uyandırıyor Bu sirkülasyon 15.kez falan devam etti. Sonra gittik orada da ikisi de uyumadı millete rezil oldum. Tek çocuk benimkilerdi bi ev adama yettiler walla :-( :-( ev sahibi 3 çocuklu olunca gayet anlayışlı davrandı sağolsun çocukları kucuk le ilgilendi ben ancak büyükle ilgilendim. stresten her yanım tutulmuş bi de eve geldim adam evde hasta erkenden gelmiş . O saatten sonra dolma yaptım yarın misafir var. Su an pert vaziyetteyim. Beni bitirdi bu oğlanlar :-( :-( şimdi yine ikisi de uykusuz ama direniyor bakalım sabaha ayilabilecek miyim? Yaptığım yemeği bile yiyemedim :-( sarma yı da yarın yapicam tatlı falan birseyler.dusunecem artık gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?