Canım önce sana yazayım. İyi misafirleri gecirmissin. Benimki bu ara çok huzursuz 1.5 saat meme de kalan 1.5 saat kucakta olmak.üzere 3 saatlik rutinlerle günü geceyi tamamlıyoruz. Adam akşamları kucak kısmına yetişiyor ama bıktı dün o da bu ne ya diyor. Bütün gün de mi böyle nasıl yapıyorsun diyor? Emzik almadı elimle tutarsam emiyor ona da ne gerek var. Geçen gece 4 te uyudum 7 olmadan kalktık düşünün halimi. Bugün çaya davetliyim. Dolma yapacaktım ama iç hazirlayamiyorum ki. Bakalım ne olacak akşam. Arabamiz da belki akşama hazır olur. Plaka benim ve minik bebegimizin bas harfleri ve antepin tlf kodu olarak almış. İkinci araç plakası da olursa ai olacak o komik oldu işte
küvet kocaman seramik küvet var bi makine bi klozet banyo o kadar bebek kuvetini saklayacak yerim yok ama annemden istedim o yıkama kılıfı var da seramikte olmuyor. Sorun yıkamak değil büyüğün de bebeği yikamasi
İyi geceler canım hoşgeldin
biz sizden 4 gün buyuguz. Asi gününden beri yukarıdaki haldeyiz. Mahvolduk yani büyüme atağıyla cakisti. Benim de 28 aylık oğlum var bu tane daha. genelde maceralar onunla oluyor
Canım çılgın yazmış emzik kundak ve beyaz gürültü üçlüsü. Hatta biz şimdi elektrikli salıncak ekledik emzik almayınca. Sürekli sallanirsa ya da hiç değilse dalana kadar 45 dk falan o zaman 1 saat uyuyor. Tavsiyem ancak bunlar. 5 eylül benim.doğum.günüm. minigim o gün dogacakti ama sancılar gece gelince gece 2 de doğdu 6 eylül oldu mecburen :-( gule güle buyut bebeğini hepimiz sonradan anne olduk bunu unutma