- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.941
Genelde ağlıyor.biraz gecikince huzursuz oluyor ondan galiba.uykusu gelmeden yatırınca da uykusu olmadığından ağlıyor.çok kısa bir an var galiba uyumak istedikleri yakaladın yakaladın yoksa illa ağlıyor.pek yakalanacak gibi de değil o anBen hep ayakta salliyorum
Canım yaa benimki her uykusu geldiğinde uyutmaya çalışırken agliyo yaa uyuz ediyo beni seninki de yapiyo mi aynı şeyi. Benimkinde mi var sıkıntı anlamadım
aglatma derkn ciglik cigliga degil ama uzmanlar da aglmyi da bilmeleri gerektigini soyluyo .traccy hogg abla bile:]] kasten aglatma degil tabiki ama her agladgnda gitmeme gibi mesela bunlar uzman gorusu.calla ben uyguladim faydasini gordum,traccy hogg yöntemi bizde cok ise yaradiAyy yok kuzum hiç asla yapamayacağım şey aglatmak ilkini de kucagimda büyüttüm ama ağladığında. Yoksa yerlerde büyüdü yavrum bu da öyle salonda oyun halısı mutfakta battaniye nereyi bulsam oraya atıyorum keyfi yerindeyse. Hiç aglatmadan alistirdim kendi başına ve kendi yatağında uyumaya. Gerçi kışın ananede yazın kiralık eşyali evde soğuma yakın antepte iki farklı eltimin evinde derken düzeni bozuldu bayağı ama 40 gün kalsak evimizde düzelir
?×
Tracynin kitabı ben de elimden düşürmüyorum ama suan bi duzen kurumadim ki. Üç saatte emzirmem gerek easyye göre ama ben bırak üç saati doğru düzgün uyumadigi için iki saati zor bekletiyorum emzirmek icinaglatma derkn ciglik cigliga degil ama uzmanlar da aglmyi da bilmeleri gerektigini soyluyo .traccy hogg abla bile:]] kasten aglatma degil tabiki ama her agladgnda gitmeme gibi mesela bunlar uzman gorusu.calla ben uyguladim faydasini gordum,traccy hogg yöntemi bizde cok ise yaradi
Evet canım netten aldım 180 e 14 kg ya kadar kullanılan bi tek o vardı.sunny baby flora ben memnunum melodileri var da bizimki kolik sesi duymadan uyumuyor gece gündüz. 8 15 30 dk otomatik sallamasi var. 12 kg ya kadar olan başka modeller de var bu uzun kullanışlı olur diye aldım. Büyük 2.5 yaşında o da biniyorCanım tesekkur ederim .elektrikli salincak kulağa hoş geliyo nerden aldın ınternetten falan mı. Ben de öyle bi care bulmaliyim. Ayaklarima kara sular indi artik
Amaann boşver canım şimdi alissin kucağa alisacaksa da. Anneye doysunlar yere de koyuyorum ama her istediğinde kucağıma aaliyorum. 6 aydan sonra kendi istemiyor zaten sana ddoyarsa. Evimiz 4.kattaydi 11 ayliktan beri hep o çıkıp inmiştir kucakistemezz hiç.Ayağımı sürümüşüm galiba gelirken.Biz de uyuyamadığımız saatlere geldik.kızım uykusunda ağlaya ağlaya yatıyor ben de yanında ağladığını beşiği sallıyorum öyle susuyor.1 saat olsa da uyusun istiyorum çok daha huzursuz olmaması için
Ben beşiği sallayarak uyutuyorum.zor da kalmadıkça başka yöntem uygulamamaya çalışıyorum.en azından tek birşeye alırsın diye zaten yeni yeni düzen oturuyor.
Ben Epidural normal doğum yaptım ama çok dikişim oldu.2 3 hafta tuvalet dışında kalkamadım.kızım da annemin ve eşimin kucağındaydı nasıl ne zaman uyursa uyuyordu.kucağı da çok seviyor tabi artık
Uyku sikistrinca yapıyorlar öyle canım standart bebek işteBen hep ayakta salliyorum
Canım yaa benimki her uykusu geldiğinde uyutmaya çalışırken agliyo yaa uyuz ediyo beni seninki de yapiyo mi aynı şeyi. Benimkinde mi var sıkıntı anlamadım
Cevap için teşekkürler canım. Ayrıca iyi zaman geçirmene sevindimEvet canım netten aldım 180 e 14 kg ya kadar kullanılan bi tek o vardı.sunny baby flora ben memnunum melodileri var da bizimki kolik sesi duymadan uyumuyor gece gündüz. 8 15 30 dk otomatik sallamasi var. 12 kg ya kadar olan başka modeller de var bu uzun kullanışlı olur diye aldım. Büyük 2.5 yaşında o da biniyor
Amaann boşver canım şimdi alissin kucağa alisacaksa da. Anneye doysunlar yere de koyuyorum ama her istediğinde kucağıma aaliyorum. 6 aydan sonra kendi istemiyor zaten sana ddoyarsa. Evimiz 4.kattaydi 11 ayliktan beri hep o çıkıp inmiştir kucakistemezz hiç.
Uyku sikistrinca yapıyorlar öyle canım standart bebek iştevaktiyle beşiğe koymak gerek kacirdin sa öyle yapıyorlar
Evet canım netten aldım 180 e 14 kg ya kadar kullanılan bi tek o vardı.sunny baby flora ben memnunum melodileri var da bizimki kolik sesi duymadan uyumuyor gece gündüz. 8 15 30 dk otomatik sallamasi var. 12 kg ya kadar olan başka modeller de var bu uzun kullanışlı olur diye aldım. Büyük 2.5 yaşında o da biniyor
Amaann boşver canım şimdi alissin kucağa alisacaksa da. Anneye doysunlar yere de koyuyorum ama her istediğinde kucağıma aaliyorum. 6 aydan sonra kendi istemiyor zaten sana ddoyarsa. Evimiz 4.kattaydi 11 ayliktan beri hep o çıkıp inmiştir kucakistemezz hiç.
Uyku sikistrinca yapıyorlar öyle canım standart bebek iştevaktiyle beşiğe koymak gerek kacirdin sa öyle yapıyorlar[/QUOTE
besik güzel canım alicaz ondan. Sen hangi siteden aldın. Gitti gidiyorda buldum. Ama boyu kısa gibi geldi ama senin 2.5 yaşındaki ufaklık da kullandığına göre fotodan öyle geldi heralde bana
Cevap için teşekkürler canım. Ayrıca iyi zaman geçirmene sevindimkesinlikle çıkmak lazım. Biz de ciktik eşimle kahve içmeye eylulu anneme bırakıp alışkın değil ya ayrı kalmaya 1 saatte bile hasret kalmış. Günler sonra ilk kez memede uyuyo suan. Saskinim arada yapmak gerek sanırım
Ha Ha çok iyi olmuş gezmek biz romantizmi 4 kişilik yaşıyoruz herkes birbirine sarılıyor bizde öyle 2 kişilik romantik dklar geride yahut gece saatlerinde kaldıCanım alicaz beşiği çok güzel ama fotodan boyu kısa gibi görünüyo ama senin 2.5 yaşındaki ufaklık da kullandığına göre fotodan öyle geldi heralde bana
Ha Ha çok iyi olmuş gezmek biz romantizmi 4 kişilik yaşıyoruz herkes birbirine sarılıyor bizde öyle 2 kişilik romantik dklar geride yahut gece saatlerinde kaldısalıncak çok alçak gerçekten 1 metre yoktur boyu 5.5 kg ama her odaya taşıyorum kolayca. Buyukten kaçırıyoruz uyuyacagi zaman bebeği de ama bence Bi mağazada modellere bakın da öyle alın derim. Tam yatmıyor bi 20 derece falan bas yukarda kalıyor en alt kademede. Bana göre iyi çünkü kusuyor bizimki normal yatak da eğimli tutuyorum. Gez gör derim ama çünkü çok özellikli uygun modeller 9 yahut 11 kg ya kadar taşıyordu ben alamadım. Büyük oğlum da boy 80 li olm:asına rağmen ayaklar dışarıda kalıyor. Oturtup sallamak lazım onu da ogretmitorum inmez diye
Canım onncelikle masallah sizeAski hicbisey oldurmuyo, 3cocuk bile, biz yine sarmas dolas yeni evli gibiyiz masallah deyin:]] dojtora gittim bugun 30gun rapor aldim bitince bi 10gun daha vericek.muayene etti beni.miyomu doguma ben girsem alirdim niye almamislar dedi.miyimdan dolayi dogum kontrol hapi ve aylık igne ile korunamazsin miyomu buyutur dedi.ya esin koruncak yada spiral dedi.spiralide bir ay sonra anca takabilirmis.bir ay esim korunucak sobra spiral.zirmu spiral takilmasi acitiyormu .kullanan varmi.200tl dedi fiyatina.arkadas hersey para yaaww:]] o isi yapmasak mi ne :]]]]]
Maşallah size canım. Biz de 10 yıllık evlilik ve 2 çocuğa ragmen sizin gibiyiz. Spirale gelince ben ilk çocuktan sonra taktirip 5 sene kullanmıştım. Acı eşiğim yüksek olduğu için taktirirken ve cikartirken hic sorun yaşamadım. Ben de yarın taktiricam kismetse. Kazaya kurban gitmek istemiyorum :) Bu arada rapor almak için erken değil mi? Benim doğum iznim 16 aralıkta bitiyor da...Aski hicbisey oldurmuyo, 3cocuk bile, biz yine sarmas dolas yeni evli gibiyiz masallah deyin:]] dojtora gittim bugun 30gun rapor aldim bitince bi 10gun daha vericek.muayene etti beni.miyomu doguma ben girsem alirdim niye almamislar dedi.miyimdan dolayi dogum kontrol hapi ve aylık igne ile korunamazsin miyomu buyutur dedi.ya esin koruncak yada spiral dedi.spiralide bir ay sonra anca takabilirmis.bir ay esim korunucak sobra spiral.zirmu spiral takilmasi acitiyormu .kullanan varmi.200tl dedi fiyatina.arkadas hersey para yaaww:]] o isi yapmasak mi ne :]]]]]
anestezimi yok artik.hic aneCanım onncelikle masallah sizebenim ablamlar taktırdı 4 seneye kadar kullandılar acı biraz sana bağlı bi ablam lokal diğeri genel anesteziyle oldu. Ama güvenilir bi korunma yolu bence parasına değer. Allahtan benim öyle bi sıkıntım yok. Çok şükür eşim geleneksel yöntemi basariyo yoksa cidden sıkıntı yazık annem ablamlar baya çektiler. Ben sansliyim neyse ki
canim ben dogum onvesi 2ay killandimm da ondannazvkaldianestezimi yok artik.hic ane
anestezi ile tsktirajibdiymmamist[QUITE=" melodi75, post: 37761704, member: 85952"]Maşallah size canım. Biz de 10 yıllık evlilik ve 2 çocuğa ragmen sizin gibiyiz. Spirale gelince ben ilk çocuktan sonra taktirip 5 sene kullanmıştım. Acı eşiğim yüksek olduğu için taktirirken ve cikartirken hic sorun yaşamadım. Ben de yarın taktiricam kismetse. Kazaya kurban gitmek istemiyorum :) Bu arada rapor almak için erken değil mi? Benim doğum iznim 16 aralıkta bitiyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?