2014 eylül anneleri geyik formatı :))

gunaydin kızlar. .
jangcim geçmiş olsun kuzucuga biz daha yeni yeni atlatıyoruz hala sa var burun akintisi balgami..kalca us normal olmasına sevindim. .bize bur bir aylıkken yaptirdilar daha kemikleri oturmamis 4 ayda yine bakalım dediler..para tuzağı işte. .

cilgincim ayni dertten muzdaribiz..emme suresi 5 dk ancak onun da yarisini kusuyor..gece beş saat uyuyor ben uyandirip emziriyorum..hic kilo almadi bu ay dite düşünüyor üzülüyorum. .5 kilo gelse sevinicem vallahi. .sagmayi düşünüyorum ben de azalıyor cunku sutum eskisi gibi dolu dolu degil emmiyor ki süt olsun..eski makinemi cikardim ama ayari bozulmus mininumda çalışıyor esim tamir etmeyi deneyecek bskalim..kontrolunuz ctesi degil mi asilari da var..brn de tlf edicem verem asisini hangi gun aciyorlarsa o zsman goturucem kontrole de...

bu arada evimizi aldik cok sukur..dun esim tapudaydi butun gun..sonra bankaya veni de cagirdi kredi cekiyoruz ya kefili benim...dun rahat bir uyku cekti sonunda kocacim..basak burcu o da is hallolana kadar rahat yuzu gormez..
canim kusmalar artti bizdede , eksi peynir gibi kusuyo , sanirim usuttu azicik hapsirik var, o kadar sarmaliyrm ev de sicak nasil usuttu anlamadım yarin bakalım doktor ne diycek , 5iydi aslinda ama evde kimse yok diye haftasonuna aldim , bu aksam kayinpederimle gorumcem geliyo haftasonu burdalar , canim ev henuz biseyyok , kresi de ev belli olsun oyle gondereyim diyorum ama iyice cildirtiyorlar ,sinirlerim iyice zipliyo , ayin 12sinde kendi kontrolum var ve rapor istiycem , ins.45gun verir de yili tamamlarim yoksa yillik iznim de bitmisti ufakligi da birakacak biri yok .. sen doktorsun var mi rapor verebilecek biri tanidigin .

selam fistiklar nasılsınız. .
esmadan haber alan varmi girmiyor ne zamandir..monadan freetalkingten hic ses yok zaten..
jangcim gectimi kusmasi mjnigin..
cilgincim sen nelercyapiyorsun karar verdonizmi ev ve kres konusuna..

bu arada ogluma klip ysptim face koydum birara izlersrniz sevinirim. .kzim azicik buyusun ona da yapicam

Cumbo canım oglun coksekerv, sana da benziyo babaya da , ikinizin karışımı gibi geldi bana , kirpikleri cok guzel sanirim sana çekmiş, bi de sanirim kardeşinin videosu vardi ona da soyle sari sac cok yakismis hep sari kullansin, sari saci sevmem herkese de gitmez ama ona cok yakismis .

Herkese gunaydin kontrolden geldik.oglum 5250olmus masallah deyin, 1100gram almis bu ay, o kadar az emmeye ve cok uyumaya sok oldum valla, usutmemiz de yok, dojtor fazlasini kusuyordur hicbir sorun yik kakasi da normal dedi , rotanin ilk dozunu yaptilar, kalca usg oglen cekilecek , karma asi saglik ocaginda vurulcak .bizden haberler boyle

Herkese gunaydin kontrolden geldik.oglum 5250olmus masallah deyin, 1100gram almis bu ay, o kadar az emmeye ve cok uyumaya sok oldum valla, usutmemiz de yok, dojtor fazlasini kusuyordur hicbir sorun yik kakasi da normal dedi , rotanin ilk dozunu yaptilar, kalca usg oglen cekilecek , karma asi saglik ocaginda vurulcak .bizden haberler boyle
oyy maasallah kuzucuga..izim de ayni az emuyo cok uyuyo 5 kili olsa govek aticam valla..cok srvindim herseyin normal olmasına

cilgincim ankda tanidigom yok maalesef. .bur atk var o da başkent üniversite sinde..orda da hoxaya sormadan fln vermiyorlar hethalde..
benim de alnsm lazim 2 ay rapor..ocak kurasina katilmam icin..ama bashrkim kesin giciklik yapacak..

videoumu begenmene sevindim. .kuzum bsbasinin tipkisi..sadece cene şekli bana benziyor..kirpikleri de babadi..benim hic yok kirpigim..
kizkardesim kokostur..her renk de yakışıyor ana bence de sari daha hoş. .hic benzrmeyiz biz karakter olarak..o çok sever alışverişi giymeyi bakimi vs..haftada iki kez kuaföre gider. .bense hic sevmem alışverişi para hatcsmayi da..kuaföre 2 ayda bir fln giderim..
benim minikim de gülmeye basladi iki gündür. .
bi de bisey sircam..bu kaka lekesi nasıl cikar..aspirinle bile yikadim çıkmıyor. .leke cikarici mi alsam

Kızlar ya ölüyorum yorgunluktan. Okudum ama yazamadim bile hatta persembeden sonra zorunca bi sabah girdim kk ya. Benden haberleri geçip sizinkilere başlıyorum ilk olarak gece 5.6 saat uyumalari normal 40 tan sonra. Gün içinde doydugunu gösterir zaten. Benimki gecede en az 3 4 kere kalkıyor gündüz de ev kutu gb büyük aa dese uyanıyor o da oyun oynarken kendinden geçiyor. Maalesef hiçbir şekilde uyumuyor büyük de bu ara babadan dolayı düzeni bozuldu gece gündüz o da.uyumuyor işleri zor.yetiştiriyorum. cumbo ev hayırlı olsun biz de surpriiiiz araba aldık. Kapora cuma yattı pzt aracı alacağız kalan kısmını verip. Salı karar verdik çarşamba perşembe borç bulduk sağı solu arayip cuma da asi sonrası gidip kaporayi vermiş. Corolla ya karar verdik en üst model den kart i eksik sadece. 16bin borç bulduk iki günde. Türkiyenin bilumum bayiileri arandı aralara adam konuldu 3bin civarında indirim sağladık bu sayede. Bakalım hala alışamadım Arabamiz olacak fikrine. Oktavya ya çok sartlamisti beni eşim belki de ondan. Ben hep toyota ciydim ama şimdi bi buruk kaldım. Oktavya aynı sistem için 8bin fazla istiyordu o kadar da bulamadık yani. Daha ne olsun 2 günde 16bin borç rekor bize göre. İki çocuk da hasta bizde. Üçüncü bi çocuk aldık bugün o da hasta parka götürdük çocukları iki aile 3 çocuk bayağı iyi geçti minik arıza cikarttikca emzirdim o da uyudu bi yerden sonra. Öldük yorgunluktan hepimiz uyuduk eve gelince yeni kalktık sayılır bakalım herkes ne zaman uyur. Kendinize iyi bakın arada girerim. Cumbo klibine oğlum bayıldı döne döne izletti yorum bile yazamadim altına :-)

Cumbo canim kakayi hemen sicak suda beyaz haci sakirle yika sonra makineye at cikiyor bekleyince cikmiyor.
Jang hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz kullanin ins.
Ben de cok yorgunum valla sabahtan beri hic oyurmafim , sabah kahvalti hazirladim mükellef, sonra doktora sonra eve gel bebeleri yedir alt al tekrar doktora , doktordan avmde cocuklara bere atki bak balik al eve gel iki kilo hamsi pisir ye ic parka cik cocuklarla yeni geldik eve felaket yorgunum.tek atki bulamadim ben orucem bu kadar is arasinda .

Walla başta yoktu yalan değil :-) sen de yorulmussun canım beni açık hava yordu iş değil deniz havası çarptı yani :-) 2kg hamsi ne yaa maşallah diyorum biz dün 750 gr almış kızdım fazla aldın diye arttı çünkü. Büyük yemeyi içmeyi bıraktı resmen çerez ve meyve ile yaşıyor koca gün varsa bi de pilav mantı. Et süt yumurta hiçbiri yakınından gecmiyor hele peynir zannedersin baldiran zehiri 6 aydan beri en az 30 çeşit peynir denedim yok hatta sabah misir unlu kek yaptım onda var diye onu da yemedi parka kadar. Sonra da büyümüyor diyorum nasıl büyüsün başka çocuklar kapış kapış yiyor yaptıklarımı tarif aliyor anneleri bizimki ne başkasında ne bende yemiyor yemiyor. Ben de cinstim küçükken 21 yaşıma kadar sucuk köfte ve şiş dışında et yemedim hiç. Annem bebekken çok zorlamış herşeye tiksinti gelmişti anca kendimi buldum. O yüzden hiç baskı yapmıyorum ama evde sadece et pisirsem buzdolabının önünde ağlıyor mantı pilav diye :-( 14 saat ağzına lokma koymadığı vaki ben de artık direnmiyorum. Istahsiz çocuğum var 2.tabağı yemiyor diyenlere uyuz oluyorum benimki yarım tabak yiyor hepi topu gene de çok şükür diyorum ne yapayım. Araba için de sağol canım. Benim koca dana canımı sıktı bu hafta ondan belki keyfine varamadim daha

Jang canim biz normalde 1, 5kilo yiyoruz, kayinpederim gelince 2kilo aldik.cocuklarcok seviyo baligi, haftada iki uc kere piser bizde yarimkilosunu sadece cocuklar yiyo.kizartmasi yoruyo tam 4tava:]] istahsiz cocuk zor ama bizimkiler de resmen pisbogaz, surekli herseyi istiyorlar dadaniyorlar, aksama kadar mama da mama , buzdolabi da bantladik acamiyoruz , yanlarinda bisey yiyemiyoruz ne gorseler istiyorlar, oglum aci biber tursusu yiyo düşün :]] iyi bisey gibi geliyor da bi acidan cok kotu kafalari hep yemek yemekte .bizimkilerin yedigini baskasi yese obez olur ama bizimkiler de buyumuyo yapilari oyle.Allahtan hep saglikli gidalar yiyorlar o acidan kafam rahat.hergun et balik mutlaka yediriyorum , kurubaklagiller, kuruyemis, meyve duzenli yediriyorum, abur cubur bu yasa kadar hic vermedim bilmezler , tek abur cubur cubuk kraker, o da cok zorda kalinca.

Canım 1.5 2 den sonra başlıyor bi de birilerinde görünce. Eee bizim ana ne sağolsun doldururdu evine abur cuburu ondan alıştı biraz da biraz da köyde cocuklardn biraz tv de reklam görüyor elbet öyle böyle istiyor sürekli ama evde yapıyorum çoğunlukla. Sarelle tahin pekmez bizde mesela. Abimin bi çocukları var 13 aylıkken 1.5 şiş üstüne bi tabak bulgur pilavı bi tabak salata yanında jalapeno tursusuyla yemişti çok dua ettim ona çeksin diye ama olmadı. Balığı son 2 aydır komple bıraktı yemiyor ondan önce delisiydi benden çok yiyordu dün tek hamsi aldiramadik ağzına. Aç kaldı gene balık getirdik 4 saat devam.etti mücadele artık yatma saati gelip açlıktan aglayinca mecbur makarna verip uyuttum. Kg alsa bari yüreğim gam yemez 12 kg 2.5 yaşında çocuk mu var bu devirde? Bugünkü çocukla araları 11 ay çocuk 19 kg boy da 1metre vardır bizimki daha 80 lerde. Tamam genetik te boy pos yok ama bari babadan iştah alsaydı. Neyse canım sana msj atayım face i. Sen attın sandım Ayy şarj bitiyor umarım yazdıklarım gitmez

Jang canim bizimkiler de abinin cocuklari gibi masallh de :]] yarim kilo hamsi , 2-3lahmacun yiyorlar bi oturusta iki dakika sonra yine ne versen yiyen cinsteler.bizimkiler de 22aylik ve 11kilolar.boylari 85-90arasidir tahmini . Yani tek seninki degil korkma .canim özel mesajın gelmedi tekrar atar misin

Merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.kk bile yeni üye oldum aslında.hamileliğimin başlarında biraz takip etmiştim eylül annelerini ama sonra çok kuruntulu biri olmaya başlayınca bırakmıştım takip etmeyi.17 eylül doğumlu bir kızım var şu anda.genelde tecrübeli annelersiniz bildiğim kadarı ile.kuzularınızı nasıl uyutuyorsunuz? Bir de bir düzen kurdunuz mu belirli saatlerde uyuyup kalkıyorlar mı?

Merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.kk bile yeni üye oldum aslında.hamileliğimin başlarında biraz takip etmiştim eylül annelerini ama sonra çok kuruntulu biri olmaya başlayınca bırakmıştım takip etmeyi.17 eylül doğumlu bir kızım var şu anda.genelde tecrübeli annelersiniz bildiğim kadarı ile.kuzularınızı nasıl uyutuyorsunuz? Bir de bir düzen kurdunuz mu belirli saatlerde uyuyup kalkıyorlar mı?
Hosgeldin canim.kuzun da hayırlı olsun.ben ikizlerimi hep duzenli besledim uyuttum halen de oyle.hergun hep ayni saatte uyur uyanir yer icerler.ufakligi da saatli emziriyorum ucunu bir uyutuyorum .

Benim de işte merak ettiğim bunu nasıl sağladığınız?hangi uyutma yöntemi kullanıyorsunuz mesela
Canım ben genelde sisst pat yöntemiyle büyüttüm buyuk olanı. Şimdi de emzik ve babi ismini verdiği battaniyesiyle yanında biri olmak şartıyla uyuyor. Küçük emzik almadı kundak yapıp yatiriyorum sist pat yapmadım daha çünkü zaman alıyor büyük bensiz durmuyor evin içinde tam küçük dalmışken geliyor bi anne diyor küçük 2 saat uyumuyor. Bazen göğsümü istiyor emzik almadığı için elini emmeyi öğrenene kadar birşey demeyeceğim. Ama genelde kundak yapıp beşiğe yahut salincaga anakucagina koyup sallıyorum. Daha güzel ve rahat yöntem var sling e koyup ev işi yapmak en çok onu öneririm. Yuzukoyun yatırıp poppya vurup uyutuyorum bazen de. Ne tutarsa yani :-)

Benim minnak ım çok huzursuz iki gündür :-( cuma sabah 9 da asi oldu akşam 5 e kadar uyandı emdi uyudu çok.ayakta kalmadı. 5 ten sonra ateş çıktı 9 a kadar takip ettim sancısı çok olunca okaliptus yağı da ise yaramayinca mecbur bi kaşık calpol verdim. Öyle uyudu gece çok iyiydi her zamanki sıklıkta kalktı ateş olmadı ama öğlene doğru huzursuzluk başladı. Vee uyutabildigimzde gece 9 du saat. O da fitil attım kaka yapsın diye 2 dk içinde kaka geldi uyudu sonra yine 3 saatte bi kalkış. Şimdi aklıma geldi baktım da büyüme atağında mi acaba dedim. 8 yahut 9. Haftada bi atak var. Beni de hem emiyor hem istemiyor hali var. Uykuda acıklı ağlıyor. Nezle mi geçmedi diyorum 2gündür adam akıllı kaka yapmadı ondan mi yoksa atak mi aşı mı? Hafta sonu olduğu için hep eşim ilgilendi de anlamadım. Bu saate kadar sadece 2 saat uyudum hala uyutmaya çalışıyorum bakalım sabah ne halde olacagiz?

selam kızlar amma kaynatmussiniz ben yokken..
jangcim hayirli olsun arabanuz..Allah kazasiz belasız kullanmak nasip etsin..
cocuklarda istahtan bahsetmissiniz..ben coook dertliyim o konuda hic bilasmiyorum o yuzden..
jangcim asidan dolayi bir- iki gun huzursuz olabilyorlar..bircde verem asisinin yerinivkontrol et.. benim buyuk oglanda abse olmustu kocamaann...ben de bugun arayacagim be zaman getireyim diye..saglik ocagi uzak geliyor bana..pedmer diye bir metkez var yakinda büyüğü oba gotururdum kontrole fln..küçüğü de oeaya oglumun doktoruna giturucem aşıları da orda yaptiririm..acibadem doktorundan hic membun kalmadim..
öpüyorum siziiii

mrthaba canim hosgeldin..benim de 11 eyllul dogumlu kizim var..genelde emerken uyiyakaliyor azicik da pış pıs yapiyorum..ana bazen sapitiyor kucakta sallayarak ya da gezdirererk uyutuyorum..ben velli bir duzen kuemadim ama sanirim kuzum kurdu..gece 2 ye doğru kalkiyor..emzirip gazini cikarip geri uyutuyorum. .bur de sabah 5 e dogru uyaniyorki bu saat onun kaka yapma saati..kaka yapiyor emiyor uyumadi saat7 yi buluyor..
sen de cok takma. bebek bu cogu zaman sana uymuyor..

Back