- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #2.901
canim kusmalar artti bizdede , eksi peynir gibi kusuyo , sanirim usuttu azicik hapsirik var, o kadar sarmaliyrm ev de sicak nasil usuttu anlamadım yarin bakalım doktor ne diycek , 5iydi aslinda ama evde kimse yok diye haftasonuna aldim , bu aksam kayinpederimle gorumcem geliyo haftasonu burdalar , canim ev henuz biseyyok , kresi de ev belli olsun oyle gondereyim diyorum ama iyice cildirtiyorlar ,sinirlerim iyice zipliyo , ayin 12sinde kendi kontrolum var ve rapor istiycem , ins.45gun verir de yili tamamlarim yoksa yillik iznim de bitmisti ufakligi da birakacak biri yok .. sen doktorsun var mi rapor verebilecek biri tanidigin .gunaydin kızlar. .
jangcim geçmiş olsun kuzucuga biz daha yeni yeni atlatıyoruz hala sa var burun akintisi balgami..kalca us normal olmasına sevindim. .bize bur bir aylıkken yaptirdilar daha kemikleri oturmamis 4 ayda yine bakalım dediler..para tuzağı işte. .
cilgincim ayni dertten muzdaribiz..emme suresi 5 dk ancak onun da yarisini kusuyor..gece beş saat uyuyor ben uyandirip emziriyorum..hic kilo almadi bu ay dite düşünüyor üzülüyorum. .5 kilo gelse sevinicem vallahi. .sagmayi düşünüyorum ben de azalıyor cunku sutum eskisi gibi dolu dolu degil emmiyor ki süt olsun..eski makinemi cikardim ama ayari bozulmus mininumda çalışıyor esim tamir etmeyi deneyecek bskalim..kontrolunuz ctesi degil mi asilari da var..brn de tlf edicem verem asisini hangi gun aciyorlarsa o zsman goturucem kontrole de...
bu arada evimizi aldik cok sukur..dun esim tapudaydi butun gun..sonra bankaya veni de cagirdi kredi cekiyoruz ya kefili benim...dun rahat bir uyku cekti sonunda kocacim..basak burcu o da is hallolana kadar rahat yuzu gormez..
selam fistiklar nasılsınız. .
esmadan haber alan varmi girmiyor ne zamandir..monadan freetalkingten hic ses yok zaten..
jangcim gectimi kusmasi mjnigin..
cilgincim sen nelercyapiyorsun karar verdonizmi ev ve kres konusuna..
bu arada ogluma klip ysptim face koydum birara izlersrniz sevinirim. .kzim azicik buyusun ona da yapicam