2014 eylül anneleri geyik formatı :))

bünyeden bünyeye iz durumu değişiyormuş ama benim kuzenin sadece beyaz bir çizgi var mesela, bazılarında göbekte kalıyor. düşününce korkunç geliyor insana ama küçücük bir kesik sonuçta, önemli olan sağlık. çatısı dar olan, başka sıkıntısı olan mecbur sezeryan yaptırıyor.

Senin neden sezaryen olaacak?

kıs tutmayan ayakla nasıl kalkıcaksın sakinleştiricide yapıyorlarmış ,

o gerginlikle deli gücü geliyor insana, zaten o kadar hissizleşssen hissetmezsin birşey ama göz görrerek ve kulağın duyarak o anı yaşamak hiç hoş değil

benimki de öyle beyaz bir çizgi ,hem çizgi olsa ne olur yaa ,karnım da harita gibi ..
anne olunca o estetik kaygıların hiç olmuyor ,bebekten ne karnını görüyorsun ne çizgisini ..
evde bikini ile gezmiyoruzya , sürekli oramız mı görünecek

Bende bir zamanlar 85 kg dan 55 e düştüğüm için vücudumda baya çatlaklar var alıştık biz sıkıntı yok :)

Bende bir zamanlar 85 kg dan 55 e düştüğüm için vücudumda baya çatlaklar var alıştık biz sıkıntı yok :)

abooo 85 kg muydun ben ikizlerde ağırlıktan karnım taşımadı çatlayıverdi

aboo bu carrefour online alışveriş ne iyiymiş ,ücretsiz kapına getiriyorlar ,bebek bezleri de ucuzdu ,tam da alacaktım bitmişti ,siparişi verdim ,akşama kapımda
internet gibisi yok yaa
eşim kpssye başvurumu yapmış ,karnım burnumda gireceğim sınava ,çalıştın mı desen cık ,hadi hayırlısı

Son düzenleme:
bende iş yerinde gerildim biraz başkasının hatası yüzünden hakaret işittim sinir oldum elim buz kesti kalbım yerınden çıkcaktı çarpıntısından , konuyu daha üst yöneticilere anlattım , burdaki çalışana da kızdım , ne olursa olsun müşteri haklıdır sen nasıl hakaret edebilirsin ki adamda benı hakaret eden sandı olmadığımı söylediğim halde benıde gerdi ,

30 yaşındaki bir görgüsüze emanet edersen okadar para olacağı bu , adam olamamış ..

Son düzenleme:

işyerinde oluyor öyle şeyler ,sen sıkma canını ,hamile hamile de hatan bile olsa neden seni geriyorlar ki

Boşver canım takmamaya çalış malesef bazı insanlar insan değil,

Senin şuan hiçbir şeye kafanı takmaman lazım içerideki meleği üzme

O zaman bu gergin ortamı biraz dağıtalım

dün gratise girdim anneler günü için neredeyse tüm ürünlerde %50 indirim yapmışlar

Ben bir sürü krem temizleme jeli, bi sürü bi sürü şeyler aldım ve inanılmaz fiyatlara ihtiyacınız varsa bi uğrayın derim

ohh ohh ne güzel ...
evet canım ,hayırlısı ile gider geliriz inş.

hiç işim olmaz öyle ıvır zıvırlarla
neler aldın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…