- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
ben de o yüzden genel anesteziyi tercih ettim ,çünkü işlem yapılırken görürsem kalkarım ameliyat masasından ,kendimi biliyorum ,burnumda sorun var yıllardır lokal yapıyorlar diye ameliyat olamıyorum ,istiyorum ki uyuyup uyanayım olay bitsin .
ben ikiz diye mecbur sezeryan oldum ve bu da ilki sezeryan olduğundan mecbur sezeryan olacak ,bana kalsa ikiz olmasa normal doğururdum orası kesin ama sezeryanı tercih edecek olan için kesinlikel genel anestezi diyorum ben de ..
hErkeste aynı belirtiler olmuyormuş tabiki işini bilen biri yapması lazım , Allah korusun daha kötü şeylerede sebebiyet verir.
karnımı kestirmek hiç istemiyorum ama büyük ihtimal sezeryan olacak ..
kısmet bakalım ..
kıs tutmayan ayakla nasıl kalkıcaksın sakinleştiricide yapıyorlarmış ,
benimki de öyle beyaz bir çizgi ,hem çizgi olsa ne olur yaa ,karnım da harita gibi ..bünyeden bünyeye iz durumu değişiyormuş ama benim kuzenin sadece beyaz bir çizgi var mesela, bazılarında göbekte kalıyor. düşününce korkunç geliyor insana ama küçücük bir kesik sonuçta, önemli olan sağlık. çatısı dar olan, başka sıkıntısı olan mecbur sezeryan yaptırıyor.
Senin neden sezaryen olaacak?
o gerginlikle deli gücü geliyor insana, zaten o kadar hissizleşssen hissetmezsin birşey ama göz görrerek ve kulağın duyarak o anı yaşamak hiç hoş değil
benimki de öyle beyaz bir çizgi ,hem çizgi olsa ne olur yaa ,karnım da harita gibi ..
anne olunca o estetik kaygıların hiç olmuyor ,bebekten ne karnını görüyorsun ne çizgisini ..
evde bikini ile gezmiyoruzya , sürekli oramız mı görünecek
Bende bir zamanlar 85 kg dan 55 e düştüğüm için vücudumda baya çatlaklar var alıştık biz sıkıntı yok :)
bende iş yerinde gerildim biraz başkasının hatası yüzünden hakaret işittim sinir oldum elim buz kesti kalbım yerınden çıkcaktı çarpıntısından , konuyu daha üst yöneticilere anlattım , burkadi çalışana da kızdım , ne olursa olsun müşteri haklıdır sen nasıl hakaret edebilirsin ki adamda benı hakaret eden sandı olmadığımı söylediğim halde benıde gerdi ,
30 yaşındaki bir görgüsüze emanet edersen okadar para olacağı bu , adam olamamış ..
bende iş yerinde gerildim biraz başkasının hatası yüzünden hakaret işittim sinir oldum elim buz kesti kalbım yerınden çıkcaktı çarpıntısından , konuyu daha üst yöneticilere anlattım , burdaki çalışana da kızdım , ne olursa olsun müşteri haklıdır sen nasıl hakaret edebilirsin ki adamda benı hakaret eden sandı olmadığımı söylediğim halde benıde gerdi ,
30 yaşındaki bir görgüsüze emanet edersen okadar para olacağı bu , adam olamamış ..
işyerinde oluyor öyle şeyler ,sen sıkma canını ,hamile hamile de hatan bile olsa neden seni geriyorlar ki
Boşver canım takmamaya çalış malesef bazı insanlar insan değil,
Senin şuan hiçbir şeye kafanı takmaman lazım içerideki meleği üzme
evet canım ,hayırlısı ile gider geliriz inş.ohh ohh ne güzel ...
O zaman bu gergin ortamı biraz dağıtalım
dün gratise girdim anneler günü için neredeyse tüm ürünlerde %50 indirim yapmışlar
Ben bir sürü krem temizleme jeli, bi sürü bi sürü şeyler aldım ve inanılmaz fiyatlara ihtiyacınız varsa bi uğrayın derim
evet canım ,hayırlısı ile gider geliriz inş.
hiç işim olmaz öyle ıvır zıvırlarla
neler aldın peki
Niveanın nemlendiricilerinden, Duş jeli , bebe yağları falan aldım.
ohhh misss ..bebe yağı ne aldın hangi marka ...duş jelini sevmiyorum hiç ben yaaa
ohhh misss ..bebe yağı ne aldın hangi marka ...duş jelini sevmiyorum hiç ben yaaa
Bebe yağıda niveanın.
palmolive çok güzel ametist kokusu köpürmesi rahatlatıyor ,,,
HIMMM . ben bebişlere johnsons baby bedtime kullanıyorum çok da memnunum
Masaj yağı gibi mi bebeleri rahatlatıyordur ,, ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?