2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Evet ilk defa hissettim bugün. Sizde durumlar nasıl ?

ben 10 gün kadar oldu ilk tekmeleri yiyeli :)) yanlız çok komik bişey var bizim oğlan tam anneci olcak sanırım, geçen gün eşim ilk defa hissetti tekmesini tabii çok sevinmişti, iki seferdir elini karnıma koyuyor bizimkinde tık yok, hafif atışıyoruz 2 gündür oğlanda tepki vermiyor ya diyorum ki "annesini üzdüğün için sana kızıyor oğlum" afferin benim yavruma şimdiden anasını koruyor tabii bende böyle düşünüp mest oluyorum

Oy oy oy maşallah :) Eşlerimiz bizlerden daha heyecanlı en azından bizde duurmlar öyle. Her akşam uyumadan mutlaka bir konuşuyor kızıyla tekmeleri o hissedince ne yapar bilmiyorum

herkese günaydınnn...
ben gittikten sonra diliniz bağlanmış bir şey yazmamışsınız

daha yeni geldim işe ,servisin lastiği patlamış tam yarım saat servis bekledik,dondum,şiştim ,karnım ağrıyo şuan

Ben şuna karar verdim bebeğimin ilk çıkış anını görmek istiyorum oyüzden gönül isterki epidural anestestezi ile normal doğum yapayıma ma ben ona dayanamam çünkü ağrı eşiğim çok düşük o gücü kendımde bulamıyoru m ,
ama spinal anestezi yada epidural anestezi ile sezeryan olabilme ihtimalim yüksek tamamen uymak istemiyorum ,
bölgesel uyuşturmalarda baş ağrısı yaşayan çok insan var %70 i şiddetli baş ağrısı ve bel ağrısından bahsetmiş ama ben yınede komple uyumak istemiyorum ...

Ben eğer herşey düzgün giderse normal düşünüyorum. En sağlıklısı olduğundan ama tabiki dr karar verecek. Ama sezeryanda olursam tamamen uyumak istemem şahsen. Tamamen uyumayıp doğum yapan iki arkadaşım var çok fazla ağrı yaşamadıklarını ilettiler tabi bünye meselesi herkesde aynı değil malesef.

genel anesteziden sonrada da ağrıyla uyanmıştı görümcem sancı ağrılarıyla ayy bilemedimm ,
ama doğma anını görmek istiyorum , doktorumla konuşucam konuyu erken mi konuşmak için acaba ...

genel anesteziden sonrada da ağrıyla uyanmıştı görümcem sancı ağrılarıyla ayy bilemedimm ,
ama doğma anını görmek istiyorum , doktorumla konuşucam konuyu erken mi konuşmak için acaba ...

Bence erken değil.. Kafanda soru işaretleri ile dolaşmaktansa konuş hem detaylı bilgi verir. Biz ne dersek diyelim en sağlıklı bilgileri doktorlardan alırsın bence canım.

Günaydın canım, işler güçler biraz yogunluk vardı :)
anladım zaten :))
canım ben spinal ya da epidurale cesaret edemem ,genel anestezi ondan iyidir ,çünkü spinali de epidurali de çok iyi bir doktor yapması lazım ,çok hassas bir konu o ve işini iyi bilmesi lazım ,epiduralden memnun kalan da var ,sonrasında çok ağrı çeken de ,bel ağrısı çok yaşayan ,migren olan ..
ben genel anesteziden yanayım yine de ,en azından sadece narkoz alıyorsun tek riski o ,beline ,tam omurganın hassas yerine iğne vurdurmaya ben çekiniyorum ne olursa olsun .
doktorunla bunu konuşman çok erken ,ileriki zamanlarda konuşursun hem kafanda birşeyler daha da netleşir
genel anesteziden sonra ameliyat ağrısı oluyor ,bir gün sürüyor ,sonra geçiyor ..

ayyy bu sene mart kedisi gibi azma senesi galiba :))
tüp bebekle bebeği olup da bebeği 11 aylıkken doğal hamile kaldı arkadaşım .
bugün de yeni bir hamiş haberi geldi ..
o da 7 yaşında bir oğlu ,1 yaşında bir kızı olan ,korunduğu halde dün itibari ile hamiş olduğunu öğrenen arkadaşım :)
ondan çok ben şoktayım dün akşam mide ağrısıyla doktora gitmiş ve öğrenmiş ..
bu sene bi doğurganlık var ama hadi hayırlısı ..
bir haber okumuştum ,kadın hamileyken tekrar hamile kalmış ,ona dönmeyeyim ben de

Şimdi korkutmak gibi olmasın ama, ben yıllar önce meme kanseri nedeniyle göğsümden kitle aldırdım. İlk ameliyatta lokal anestezi yapalım dedi doktor, ben de bilmediğim için kabul ettim, acı eşiğim yüksek olmasına rağmen hiç memnun kalmadım. 4 hemşire beni zor tuttular, saldırdım ameliyathanede herkese çünkü o derinin kesilişini falan hep hissettim, kabus gibiydi.

İkinci ameliyatımda kesinlikle istemedim doğal olarak, hem ikinciden sonra silikon da taktırmaya karar verdik doktorumla genel anestezi yaptı ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gözümü bir kapadım bir açtım yatağımdaydım
Ameliyat yerinde kesik acısı oluyor, öyle ciddi bir acı olmuyor ama eğer canınız tatlıysa acı oranı değişir tabi
Ameliyattan 1 gün sonra normal hayatıma döndüm, zaten yatmayı hiç sevmem o yüzden lokal anestezi benzeri uygulamaları asla tavsiye etmem.

ben de o yüzden genel anesteziyi tercih ettim ,çünkü işlem yapılırken görürsem kalkarım ameliyat masasından ,kendimi biliyorum ,burnumda sorun var yıllardır lokal yapıyorlar diye ameliyat olamıyorum ,istiyorum ki uyuyup uyanayım olay bitsin .
ben ikiz diye mecbur sezeryan oldum ve bu da ilki sezeryan olduğundan mecbur sezeryan olacak ,bana kalsa ikiz olmasa normal doğururdum orası kesin ama sezeryanı tercih edecek olan için kesinlikel genel anestezi diyorum ben de ..

hErkeste aynı belirtiler olmuyormuş tabiki işini bilen biri yapması lazım , Allah korusun daha kötü şeylerede sebebiyet verir.
karnımı kestirmek hiç istemiyorum ama büyük ihtimal sezeryan olacak ..

kısmet bakalım ..

kıs tutmayan ayakla nasıl kalkıcaksın sakinleştiricide yapıyorlarmış ,

niye sezeryan olucak ki ,normalden niye korkuyorsun
kıs tutmayan ayakla nasıl kalkıcaksın sakinleştiricide yapıyorlarmış ,

kalkamasan da kalkmak isteyeceksin ,kaldırın beni diyeceksin ,zorla kesecek değillerya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…