2014 eylül anneleri geyik formatı :))

dun cok gergindim yaaa..esime cok sinirlendim o evde olmafigi icin bilmiyor tabii..eve gelince de cok yorgun gorunuyorsun diyor bi de..kac kez sinirimden ağladım bilmiyorum..aha dedim depresyonum geliyoooorr..bi sabah olsa deyip durdum allaha şükür bugun iyiyim kisa sureli gerginlikmis diyeyim..

Cumbo canim neden agladn
bastan anlatayim.. oglandan kakan ana kucagi ve bebek arabadini bi guzrl yikayip pakalayip paket yapmistim..2 sene onceydi.esim tutturdu evde yer kapliyor babamlarin evin bodrumunda depo var oraya koyalim..tmm dedim..simdi bebek gelecek esimden istedigim iki sey vardi bir besigini kurması .iki pusetle arabayi getirip kurmasi..cocuk dogdu hala bunlari getorecek...araba neyse de puset cok lazim oluyor..yemekvyapicam veya yiycem cocuk uyaniksa olmuyor..hic degilse yemek yerken pusete koyayim rahat yiyim..oglana da ben yediriyorum zaten..neyse dun artik akayim dedi..12 de cikti evden tas catlasa git gel dahil yarim saat -45 dk surer ..gelirken de pidmis balik ekmek vs alacak...bekle ki gelsin. .annesiyle babasi eski apartmanlaribda oy kullancakmis onlari beklemis ordan pazara gitmisler..tv kanallarini duzenlemis vs vs...ariyorum gelince anlatirim diyor..bi de ordan ariyor bunlarin kumas kisimlari evdeydi di mi diye evde degildi gakiba dedim evde mi degil mi net soyle diye kizdi bilmiyorum dedim ben de..aksam eve grldi saat 7 olmus..evde ekmek yok cocuk acikti makarna yaptim..gelir gelmez kumas kisimlari aradik yok tabi onlar da bodrunda..babasi ordaymis adam bakti tekrar burda dedi..
isine gelince cok düşünceli olur bazen bana karşı cok dusuncesiz olabiliyor..bir isi bin kere söylüyorum yap diye en sonunda yine ben yapıyorum.
.off dun cok gerildim anlayacagin..ama cok xabuk unutur ve affederim..bugun iyiyim..

cok sacma gelebilir ama lohusalik iste...insan herseyi dert edebiliyor..esim aslinda cok iyidir birbirimizi cok severiz anlayislidir dusuncelidir..ama bazen böyle ilerliyor isler..

selamlar herkeze .
Hafta sonu mevlidimizi yaptık çok şükür her şey istediğimiz gibi yolunda gitti .
Mevlid Sabahı benim 90 cm lik cam Ocak patladı onun dışında bi kaçta bardak Kırıldı bunlarla atlattık .
Ocaksız çok zor oluyor inşallah garantiye girer de biran önce gelir.
Annelerin ikiside yarın gidiyorlar
Bugün eşimle çıkıp bebeğe kendi kendine sallanan salıncak aldık .
Sabah kızımın gideceği saatte Uyanıyor ve durmuyor illa birinin bakması lazım 1 hafta denedik her gün aynı saat te uyanınca anneler gidince kızımı yedirip giydirip hazırlayıp servise yollamak imkansız olacak tı inşallah salıncak işe yarar yoksa halimiz harap .
Çok gazı var ıkınıp duruyor yavrum
Sab damla kimyon suyu muskat hepsini denedik biraz faydası oluyor ama sürekli vermek te istemiyorum inşallah çabuk atlatırız bu Süreci

kızlar zorluklar başladı iki çocuk hele 3 çocukklu annler rabbim herkezin yardımcısı olsun okudum yazıları bakalım bizde perşembe dr ye gidecegiz ne diyecek bize

slm kızlar nasılsınız

Oğlum bugün 9 günü devirdi. Şuanda o uyuyor ve ben her zamanki gibi onu izliyorum aşk ve hayranlıkla. İlk doktor kontrolüne gittik maşallah çok iyi bakmışsın dedi doktor. 400 gr almış, sütüm de oldukça yeterli . Gözü su topluyordu o da geçer gibi. Sadece çok kusuyor. Az önce öyle bir kustu ki ağzından bir fışkırttı ben ondan uzakta oturuyordum üzerime kadar geldi. Acayip moralim bozuluyor böyle olunca. HAstaneden çıktığımızdan beri her allahın günü mecbur dışarı çıkmaktan ikimizde perişan olduk. O kusarak bende kesik yerimde ağrılarla eve dönüyoruz.

Sayfa epey ilerlemiş ben yazmayalı doğum hikayemide ayrı bir konuda yazmıştım bir ara oraya baktım burada epey değişiklikler olmuş. Eeee bebekler 9 günde neler yapar neler.

Alıntı yapamadım direkt yazayım
Çılgın canım ınş o site olur. 6 ay izin alacak san sen bakabilirsin gb geliyor esin de anlayışlı,akşamları ve tatillerde rahatlatır seni.
Cumbo canım seninki de olur öyle şeyler, benim adam olsa bebeğin 40 i çıkınca ben gidip alırdım muhtemelen o,kadarını bile bulamazdi bodrumda. Gene de çok.seviyorum kendisini insanları olduğu gb kabul etmek lazım di mi
Freetalking gözün aydın kavustun yavruna. Maşallah herşeyi.de.ıyiymis daha ne olsun
Esma sizin de mevlüt hayırlı olsun. Yarı kırk ta mi yaptınız?
İki cocuklular kervanindayim ben de ama.daha evimize geçmedik. İkisi aynı anda kaka yapıyor aynı anda ağlıyor biri dışarıda biri içeride. O biraz zor bana bi de her biri için en az bir saat uyutma çabası gerekiyor akşamları bazen 2 uyuyana kadar gece yarısı oluyor sonra uyanmaya başlıyorlar sonra benim uyku kaçıyor derken günde 2.5 saat uykuya düştüm. 4.5 uyusam hiç şikayet.etmem

mevludunuz hayirli olsun canım. .
brnim bebis de seninki gibi ikinip duruyor kusum..benim oglan da servisr binecekken biraz sorun..ev site icinde site kspisina uzak bizim blok..o yuzden yalniz gonderemem..mecbur bebeyle iniyoruz..iki gundur sagolsun halasi indiriyor..

kızlar zorluklar başladı iki çocuk hele 3 çocukklu annler rabbim herkezin yardımcısı olsun okudum yazıları bakalım bizde perşembe dr ye gidecegiz ne diyecek bize
guzrl haberlerle don csnim
massallah canim kuzun iyi almus kiloo..mersk ettim seni ..ne guzrl dogurmussun hayirli olsun..dogum hikayeni bir okuyum ben de ..donus ne zaman kismetse..
off zor iki cocuk uc vocuk..benimki buyukvoldugundan cok sikinti yasamiyorum..sizinkiler ufak olduguvicin daha zor..

Sorma canım Gerçi kıskançlık daha az oluyor ama uyutma ve alt değiştirme sıkıntı. Küçük neyse de büyük pisik olmuş yarım saat koşturuyor beni peşinden bağıra çağıra temizliyorum evde de değiliz ki açıp gezdireyim.

ayy kiyamam ben onaaa..ac gezdir yaa nolacak. .sicaktir da oralar

Doğurdum ama 3 gün yattım doğumhanede normal doğurcam diye olmadı sezeryene döndük toplamda 6 gün hastanede kalarak rekor kıracaktım artık. Zor du ama geçti gerçekten geçiyor allah beterinden saklasın epudiralin yanında verdikleir bir ilaca alerjim çıkmasıyla panik atak krizi geçirerek doğum yapmak zorunda kaldım. İlk günler çok zordu evde uyurken boğuluyorum sanıyordum aklıma geldikçe o krizler uykudan nefes alamayarak inleyerek kalkıyordum. Oğluma sarılıp nefes alıyordum tamamen psikolojik. Geçmeyecek sandım ödüm koptu ama son 2 gündür o duyguda geçti gitti. Şimdi 2. doğumu nasıl yaparım onu düşünüyorum artık genel anestezi ile olacak. Ama yaşadıklarımdan sonra gayet cesur olan ben ne ameliyatı olursa olsun çok zorlanacağımdan eminim. Loğusalık psikilojide ne berbat birşeymiş ağlamaktan fenalık geliyordu.
Dönüş için bebeğin doğum belgesine 4-6 hafta diyorlar. Bunu duyduğumdan beri derin bir depresyondayım. Bir an önce dönüp evime aileme kavuşmak istiyorum. Annemi istiyorum, o bana baksın ben oğluma. Sevdiklerim gelsin ziyaretime. Çok yalnız kaldım burda. Babam yanımda ama erkek işe yaradığı nokta bir yere kadar.

canim benimm Kıyamam sanaa..zor gecirmissin dogumuada sonrasını da..eve dönünce hersey yoluna girecek biraz daha sabir..biseycik kalmamis evine kavusmana...kendini yavrunla teselli et..senin moralin saglam olmali ki kuzucugunu besleyesin ona bakabilesin..senin sıkıntını o da hisseder üzülür. .hersey yoluna girecek metak etme

dun aksam göbeği dusmedigi halde kizimi yikadim..12 gun olmustu kokacakti kizim..bu sabah da düşmüş göbeği. .ama sanki sari birsey kaldi gobeginde..granulom olabilir diye dusunuyorum ama takip edicem gerilemezse dr gidicem.. koterle yakmak getekir granulomsa...

cok sacma gelebilir ama lohusalik iste...insan herseyi dert edebiliyor..esim aslinda cok iyidir birbirimizi cok severiz anlayislidir dusuncelidir..ama bazen böyle ilerliyor isler..
olur öyle şeyler canım hepimizde oluyor

mevlidiniz hayirli olsun canim.elma yagini dene.aci elma yagi topuklarina sur cok etkili .bi de om-x diye bitkisel bir ilac var o da cok etkili .umarim cabucak duzelir

canim suan 3cocuklu ve bakicisini isten cikarip bi sure ucune birden yalniz bakacak anne kervanina giryrm.Rabbim yardimcimiz olsun.

canim benim ufaklik gunduz uyuyup gece ayakta suan.bi duzenleme getircem yakinda .canim ikizleri tekrar kreze vermeye karar verdik.bakici isi bosmus.insanlara bisey anlatmakla ugrasiyorsun hem yapmiyorlar butunis sana kaliyo hem de cocuklara iyi bakilmiyo.bos vakit geciriyorlar .hoc degilse kreste guzel vakit gecirir oynar ziplar sosyallesirler.evde ben ufakliktan ilgilenemiyrm bakici da dedgm sekilde ne oynatyo ne yedryo onun derdi vakit doldurmak.cocuklar bos bos geziyrlar .bi bagris cigris evde.bi siru sey anlatsam roman olur.cocuklara egitici oyuncakla doldrdm evi ama bakici oynatmiyo.kreste hic degilse aktiviteleri var surekli.bakici elinde tel yazisip duruyo.yemiyrlar deyip yemeklerni duzgun yedrmyo.yine her is bende.paramla rezil olyrm.krese gondermk istemyrm cok ozlicem cunku ama evde bos bos geelerindense oynasinlar biseyler ogrensin sosyallessinler diyrm.bana bi akil verin.rahatlamaya ihtiyacim var .
Cok gecmis olsun canim.rabbim bir daha yasatmasin

gecmis olsun canim.ben de koktu ama bekledim 12, gun düştü yikadim.ins.bir sıkıntı yoktur.
Bskiciyi cikaricam .ev ilanini bugun yarin vericez .cocuklari krese gonderp ufakliga ben bakicam evde .evi satarsak maddi sıkıntı kalmiyor ins. Bakalim neler olucak

ayy canımm benimm çok geçmiş olsunn diyeyimmm allah analı babalı buytmeyi nasip etsin sizlere

canım gerçi atlatmışsınız ama hepimiz en hassas dönemlerimizden birini yaşıyoruz.
Yaşadıkların ve hissettiklerin çok normal.
Inşallah geçecek bu zor günlerimizde .

sağol canım Allah razı olsun.
Evet yarı kırkımızda yaptık .
Birde bayramdan 3 hafta sonra memlekette yapacağız inşallah .
Allah yardımcın olsun canım küçüğün kaç yaşında ?
Inşallah bir an önce evine geçer düzenini oturtursun sende.
Miniğin pişik olmuş kıyamam ona inşallah hemen düzelir
Bizde bu gece ilk defa yalnınız annemler döndüler çok şükür sağ salim şimdi görüştüm varmışlar.
Ilk gecemiz iyi geçiyor kızım normalde sürekli uyanıp yanıma gelirdi daha bu saate kadar hiç gelmedi .
Birde hemen bir kız KARDEŞ daha istiyordu artık başka KARDEŞ istemiyorum dedi :)

Çok geçmiş olsun canım

Çılgın anne
Alıntı yapamadım
Sağol canım .
Mevlidi atlattık çok şükür darısı 2. Ye
2. Si beypazarında olacak davet etsem bir çılgınlık yapıp gelirmisin ??
Çok memnun olurum gelirsen :)
Canım doktorla görüştük başka ilaçlara başladık .
Eğer gazdan Kaynaklı ise kesin geçer dedi .Eğer bunlarla geçmezse tahlil vs yapmamız gerekebilir dedi ama çok şükür daha damlayı verememiş olmama rağmen şurup iyi geldi .
Çok üzüldüm Bakıcı konusuna senin ikizler kaç yaşında canım?
Gercekten insanlarla uğraşmak çok zor Allah hayırlı vicdanlı birilerini çıkarsın karşına inşallah.
Yanınızda eşinin akrabası vardı diye hatırlıyorum oda mı döndü?
Ev konusunda da Allah gönlünüze göre versin inşallah istediğiniz gibi olur her şey .
Ben kızımı.2.5 yaşında vermiştim ilk kreşe oyun grubuydu haftada 3 gün 3 saat.
Ertesi yıl da yarım gün sonraki yıl tam gün olarak devam etti ve ben çok faydasını gördüm .
Hiç canını Sıkma evde boş boş vakit geçirmelerinden Güvenilir bir kreşde faydalı vakit geçirmeleri hem onlar için hem senin için çok daha faydalı olacaktır .
Kafanıza göre birini bulduğunuzda tekrar değerlendirirsiniz konuyu.
Seninde minnak kuzun geceleri ayakta demek .
Inşallah oda düzene girer.
Annemler burdayken gözümden uyku akardı bu gece Sevinçten sanırım bebeğim Ağrı çekip ağlamıyor diye uyuyamıyorum inşallah bundan sonra hep böyle rahat eder yavrum .

Canım yazmıştım gerçi ama biz hastaneden çıktıktan sonra her gün yıkadık.
Bebek hemşireside benim kadın doğum doktorumda her gün yıkayın demişti
Küvetin üzerine file koyduk sadece göbeğinin etrafında su birikmesin dediler
Zaten filede yıkandığı için hiç su birikmedi ve göbeğimiz 7-8 günde düştü çok şükür mikrop vs kapmadı.
Inşallah düşündüğün gibi bir şey değildir göbeğindeki.
Sıhhat sularınız olsun inşallah ohh miss gibi rahatlamıştır şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…