2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Gunaydin herkese. Jangcim sutun varsa bos cekiyo olabilir ..bos cekmek de gaz yapar ve gazinin hepsi cikmazsa o da huzursuz edebilir.bazen bizimkininpespese 3-4kere gazi cikiyo .bi de memeyi tam almasini ssaglayin.tam almiyorsa sutu cekemeyebilir.mesela emerken cok cok ses duyuyormusunuz.o ses varsa cekiyo demektir.emzik almasada zOrlayin.benim sipa da basta almadi ugrastim simdi az cok aliyo.o cikardi ben taktim .simdi karni tok bos cektigini anlayinca takiyrm emzigi toksa aliyo acsa zaten aglar ..

kizlaaaarr kimse yokmuuu
canim surekli tatli bişeyler yemek istiyor. .kendimi frenliyorum ama nasıl basedicem bu istahla. .

kıyafetlerin oluyorsa sorun yok. .
benim maalesef hicbiseyim olmuyor..hamile kıyafetlerimi giyiyorum simdilik...

cumbo .!.:
kıyafetlerin oluyorsa sorun yok. .
benim maalesef hicbiseyim olmuyor..hamile kıyafetlerimi giyiyorum simdilik...
Yok canim hepsi olmuyor.ren ince halimdekiler olmuyor.4'5aylik hamileyken giydiklerim oluyo.gobusten dolayi kapanmiyo önüm.hatta bugun cikip 1-2pantolon alayim dedim.
Bizim oglan ikizlerden de hareketli olucak sanirim.kafasini tutuyo simdiden , eliyle koluyla beni ittiriyo:]]

Ne zaman mevlidiniz
Ben sevdrim supriz yapmayi:)) canim kizim kaka yapmadan once soyluyo ugrassam olur gibi ama iyice algilasin diye bekliyorum.3-4aydir tuvalete beraber giriyoruz.bak kizim kakami yapiyrm bak popomu silyrm diyrm.simdi tuvalete giriyoruz klozeti kaldiryrlar.popomu silmem icin tuvalet kagidini yirtip veriyorlar.sonrada sifona basmak istyrlar.bitince kizim anne kaka bitti diyo.herseyin farkindalar yani.daha az ugrasmak icin bikac ay daha bekliycem.
Ins kafama gore birini bulurum.
Ankaraya gelince bana da beklerim her zaman..
Tam tarih kesinleşmedi canım ama bir aksilik çıkmazsa 26 Ekim pazarı düşünüyoruz inşallah.
Tarih yaklaştığında tekrar yazarım canım:)
Benim kızımda en çok zorlandığım şey wc eğitimiydi bazı sebeplerden dolayı geç başladık ve çok zor alıştı.
Hala da tatile çıktığımızda denizde havuzda altına yapıyor wc ye gitmek ona vakit kaybı gibi geliyor :KK43:
Inşallah kolay alışır senin mimiklerde

esmacim asilarimizi saglik ocaginda yaptırdım yine oyle yapıcam. .daha önce saglik ocaginda hekimdim ..asu konusunda oldukca hassas davrniliyor güvenebilirsin..
Bende öyle düşünüyorum canım Eylül'ün 30 unda çocuk doktorunda 1 Ekim dede sağlık Ocağında kont muayene var aşısını doktoruyla konuşup sağlık Ocağında yaptıracağım bende bizim çocuk doktoru pek güvenmiyor devlet aşısına açık acık söyledi ama karar sizin dedi.

Canlar ballar benim minik prensim uyumuyor çok huzursuz :-( gaz muhtemelen ama 15.günden sonra iyice arttı şimdi sadece emerken uyuyor emzirmekten şekerim düştü elim ayağım titriyor :-( gaz çıkarıyor kaka da yapıyor emzik almıyor ve en ufak seste uyanıyor derdi ne bilemedim :-(
Canım aynı sorun bizde de var biz ilk haftadan itibaren mama takviyeli gidiyoruz ama gaz sorunu 10. Günden sonra iyice arttı 3 gündür gaz damlası ve şurup veriyorum nispeten daha rahat ama hala ıkıntısı var.
Bende emziğe alıştıramadım.
Ilk gece vermek için hastaneye yanıma almıştım herkez karşı çıktı aman verme diye eve de gelince nasıl alıştıracaklarını şaşırdılar şimdi almıyor o kadar çok emzik aldık ki hepsi bekliyor :(

kizlaaaarr kimse yokmuuu
canim surekli tatli bişeyler yemek istiyor. .kendimi frenliyorum ama nasıl basedicem bu istahla. .
Cumbocum bende süt olsun diye içtiğim damla çay ve kahvelerden artık çok sıkıldım ve canım sürekli sıcak çikolatalı meyve istiyor eşimden bir kaç günde bir istiyorum avmden getiriyor benim hiç kilom kalmadı zaten toplamda 7 kilo almıştım sadece göbeğim var ama ben zaten kilolu hamile kalmıştım :(

Bendede ayni durum var cumbove su icmiyorum hic bu gidisle kilolar kalicak gozukuyo korseyi de biraktim takmiyrm .aman sefam olsun:]]]
Çılgıncım bu su konusu benim kafama takılmaya başladı ilk haftalar günde en az 2 litre içiyordum 2 gündür hiç su içesim yok bende bol karpuz yiyorum sıvı alayım süt iyice kesilmesin diye
Canım senin zaten maşallah kilon yokki gayet iyisin eşinde seviyor madem senin olmasında benim mi sefam olsun

Ben asilari saglik ocaginda yaptirdim sadece rota ozel diye ozel alip ozelde yaptirdik.saglik ocagi daha iyi bence ozellerin ne olacagi belli olmaz.
Esma canim gobekten pantolonlar kapanmiyor..lohusalik bitsin havuza gidicem.o gobek gitmeli.kilo onemli degil ama gobek sevmiyorum ben biraz toparlanmasi lazim.korseyi tekrar taktim suya da basladim.su dedigim de gunde en fazla 1, 5litre:]]

bir konus bskslim bişey kaybetmezsin..benim belim de ağrıyor ara sira.ama spinalden degilmis brl agrisi..hanilelikte agirlik metkezin degisiyor ya bu da ayni..agirlik merkezin degisiyomus...

maasallah hazirliklar tamam sayılır. .gunune bakma sen heran gelebilir zaren biseycik kalmsmis..hayirlisiyla gelsin kuzucuk..benim ilk kuzum izne bile ayrilamadan grlmisti..hicbirseyim hazir degildi..bunda temkinli davrandim ..
ama benim misafir grlirse biskuviden baska ikram edecek biseyim yok...annem erken gitmek zorunda kaldi..kv soylesem yapar aslinda buzluga koymalik pogaca vs..amaaan napiyim onceden haber verirlerse ayarlariz biseyler..benim de esimin de akraba yok burda pek..gelirse ark gelir. .komsularla da meraba meraba gelirler mi bilmem. .
bebisler iyi hepimizin..sadece monanin sarilik olmustu yatmisti hastaneye ama sonrasını bilemiyorum. ..
sık sık yaz haber dar et buzi durumdan..
bir konus bskslim bişey kaybetmezsin..benim belim de ağrıyor ara sira.ama spinalden degilmis brl agrisi..hanilelikte agirlik metkezin degisiyor ya bu da ayni..agirlik merkezin degisiyomus...

maasallah hazirliklar tamam sayılır. .gunune bakma sen heran gelebilir zaren biseycik kalmsmis..hayirlisiyla gelsin kuzucuk..benim ilk kuzum izne bile ayrilamadan grlmisti..hicbirseyim hazir degildi..bunda temkinli davrandim ..
ama benim misafir grlirse biskuviden baska ikram edecek biseyim yok...annem erken gitmek zorunda kaldi..kv soylesem yapar aslinda buzluga koymalik pogaca vs..amaaan napiyim onceden haber verirlerse ayarlariz biseyler..benim de esimin de akraba yok burda pek..gelirse ark gelir. .komsularla da meraba meraba gelirler mi bilmem. .
bebisler iyi hepimizin..sadece monanin sarilik olmustu yatmisti hastaneye ama sonrasını bilemiyorum. ..
sık sık yaz haber dar et buzi durumdan..
canım benimm valla sadece temizlik yapabildik sarma sarmaya gücümüz yok :) şöle biri hazırdan sarıp getirse baklavada acsa bizde bugun dr ye gittik nöbettçiydi 3 cm açılmam varmış ufaktanda sancım var ama ben bişi hisetmiomm belimm hep agriordu zaten eger oyasa bilemicemm sancı evine git dedi aama fazla beklemez pazartesi gelir dedi ama cumartesi sabahta olabilir dedi bakalımm hayırlıısı olsun hakkımızda rabbim şifa versin monanın bebeğinede bende kzımda sarılıkla ugraşmıştım anne sütü de 10 gün gelmedinden mama vermiştik sarılıgı düşşsün die

gunaydinlsarrr..nasilsiniz bakalım bebekler nadil...gaz sorunumuz devam ediyor bizim..bi de göbeğinde ufak kanamakar oluyor. .yarin dra göstericem..
dun evlilik yıldönümüzdu..üstüme giyecek hiçbişey bulamadim..yine tayt ve tisortle karşıladım esimi..üzüldüm amaaaa...
makyaj ve sacimi yaptığım icin ona pek ozenmis geldim...zaten özel bisey de yapamadık. .olsun varligi yeter bana ...

canim benimm kiyamam ikinize de..
doynuyor olabilirmi. ..benimkinde de oldu boyle..sutum de bol ana yine de memedem ayirinca uyumuyo agliyo...eyvah dedim memeye alıştı. .sonra doymadigini dusunerek mama verdim araliksiz 4 saat uyudu kuzum..ilkinde de olmustu sutum boldu kendiliginden akiyordu drmekki kalitesizmis ...
mamayi bi dene olmazsa emzik vermeyi dene..gaz sancisi yoksa aklıma bunlar geliyor
Canım sağol yaa yengemin ayağı uğurlu geldi kapıdan girdi 3 4 sat uydu oğlan şükür. Dedim sen gece de gel bize arada :-)

Gunaydin herkese. Jangcim sutun varsa bos cekiyo olabilir ..bos cekmek de gaz yapar ve gazinin hepsi cikmazsa o da huzursuz edebilir.bazen bizimkininpespese 3-4kere gazi cikiyo .bi de memeyi tam almasini ssaglayin.tam almiyorsa sutu cekemeyebilir.mesela emerken cok cok ses duyuyormusunuz.o ses varsa cekiyo demektir.emzik almasada zOrlayin.benim sipa da basta almadi ugrastim simdi az cok aliyo.o cikardi ben taktim .simdi karni tok bos cektigini anlayinca takiyrm emzigi toksa aliyo acsa zaten aglar ..
Çılgın canım sünnet ten beri deniyorum emzigi o atıyor ben takiyorum bazen tutuyorum bile nafile :-(

kizlaaaarr kimse yokmuuu
Ben sürekli irmik helvası yiyorum ya da tatlısı :-) :-) gece bile
canım benimm valla sadece temizlik yapabildik sarma sarmaya gücümüz yok :) şöle biri hazırdan sarıp getirse baklavada acsa bizde bugun dr ye gittik nöbettçiydi 3 cm açılmam varmış ufaktanda sancım var ama ben bişi hisetmiomm belimm hep agriordu zaten eger oyasa bilemicemm sancı evine git dedi aama fazla beklemez pazartesi gelir dedi ama cumartesi sabahta olabilir dedi bakalımm hayırlıısı olsun hakkımızda rabbim şifa versin monanın bebeğinede bende kzımda sarılıkla ugraşmıştım anne sütü de 10 gün gelmedinden mama vermiştik sarılıgı düşşsün die
Normal doğum da.mi 10 gün süt gelmedi?? Şaşırdım ınş bunda hemen gelir

gunaydinlsarrr..nasilsiniz bakalım bebekler nadil...gaz sorunumuz devam ediyor bizim..bi de göbeğinde ufak kanamakar oluyor. .yarin dra göstericem..
dun evlilik yıldönümüzdu..üstüme giyecek hiçbişey bulamadim..yine tayt ve tisortle karşıladım esimi..üzüldüm amaaaa...
makyaj ve sacimi yaptığım icin ona pek ozenmis geldim...zaten özel bisey de yapamadık. .olsun varligi yeter bana ...
Ayy canım hayırlı olsun nice senelere ınş. Eşine en güzel hediyeyi vermissin olacak o kadar :-) kolay değil.

Cumbo canim nice yillara.olsun her zaman tören şart degilya .yanyana olmaniz yeter.bebisle disari cikicam ben de bugun . Komsumla yandaki cafeye kahce icmeye gidicez..kuafore de ugrayabilirsem ugrayacagim

Canım sağol yaa yengemin ayağı uğurlu geldi kapıdan girdi 3 4 sat uydu oğlan şükür. Dedim sen gece de gel bize arada :-)

Çılgın canım sünnet ten beri deniyorum emzigi o atıyor ben takiyorum bazen tutuyorum bile nafile :-(

Ben sürekli irmik helvası yiyorum ya da tatlısı :-) :-) gece bile

Normal doğum da.mi 10 gün süt gelmedi?? Şaşırdım ınş bunda hemen gelir

Ayy canım hayırlı olsun nice senelere ınş. Eşine en güzel hediyeyi vermissin olacak o kadar :-) kolay değil.
sagol csnim..hediye isini aştik zaten pek almiyoruz biz hediye...

Cumbo canim nice yillara.olsun her zaman tören şart degilya .yanyana olmaniz yeter.bebisle disari cikicam ben de bugun . Komsumla yandaki cafeye kahce icmeye gidicez..kuafore de ugrayabilirsem ugrayacagim
sagol canim..kutlama hic onemli degil.son 2 yildir ayriydik evlilik yildonumumzde..o yuzden yanimda olmasi yeter bana...kuzularimizla birlikte tek cati altinda olduktan sonra hicbisey umrumda degil ...

ne guzrl yaaa ben hala kontroller disinda disari cikmadim maslesrf..arkadaşlarım calisiyor hep...belki yarin kocis cikarir beni..üstüme badima da biseyler almam lazim..

Ben asilari saglik ocaginda yaptirdim sadece rota ozel diye ozel alip ozelde yaptirdik.saglik ocagi daha iyi bence ozellerin ne olacagi belli olmaz.
Esma canim gobekten pantolonlar kapanmiyor..lohusalik bitsin havuza gidicem.o gobek gitmeli.kilo onemli degil ama gobek sevmiyorum ben biraz toparlanmasi lazim.korseyi tekrar taktim suya da basladim.su dedigim de gunde en fazla 1, 5litre:]]
Bende sağlık Ocağında yaptıracağım oğlumun aşılarını.
Kızımda hepsini özelde yaptırdık bir sorun olmadı ama gerek yok devletin karşıladıklarını yaptırıp olmayanları sadece özelden yaptırırız .
Ben sıkıldım korseden zaten tek Başıma yeterince sıkamıyorum yardım edecek biri lazım takarken.göbekte gider inşallah kilolarda gider zamanla
Ben artık o kadarını bile içemiyorum ama zaten bardak bardak humana Malt içeceği içiyorum bide karpuz yiyorum ..

Nice yıllarınız olsun birlikte inşallah canım Allah uzun sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin eşin ve evlatlarınla inşallah.
Siz birbirinize bu evlilik yıldönümünüzün en güzel armağanını vermişsiniz zaten gerisi teferruat :)
Benim söylediğin gaz ilaçlarını sorsaydın doktorunuza bizde baya azaldı çok şükür uyku uyuyamaz olmuştu kuzum rahatladı baya

Teşekkür ederim canimmm
doktor umuza sordum 2 gün daha metsil kullan gevmezse sab simplex al dedi ama metsille sab simplex içeriği ayniiii..
yarin gidicez dra..gobegi icin orda tekrar sorarim.bu doktora gitmiycez ama bu acibademde.. tuzlu geliyoo..

Ben de bebegime istediğim gb bakmak için bayram sonunu bekliyorum. Kendi evimde olacağız ınş. Böyle kv karışıyor gelen giden karışıyor konu komşu derken olmuyor. Slinge takıp çoktan çarşı pazar yapmıştım ben. Ne adetler var burada neler yaptılar kuzuma neler yaptırdılar bana anlatsam gulersiniz. Hepsi geçici kv min buradakilerin gönlü kırılmasın diye yapıyorum. Evde hayatta yapmam. Ama gönül kırmaya değmeyecek şeyler. Herşeyi eve saklıyorum gidince tozu dumana katicam ınş. Bu arada izin yanmıştı benim ama dr 3 ay rapor yazmış bu sayede izin hakkını da kurtarmış oldum :-)

ne guzrl yaaa ben hala kontroller disinda disari cikmadim maslesrf..arkadaşlarım calisiyor hep...belki yarin kocis cikarir beni..üstüme badima da biseyler almam lazim..
ben 15gundur cikiyorum bebisle.iki tane pantolon aldim kendime para harcadim rahatladim:]]

Bende sağlık Ocağında yaptıracağım oğlumun aşılarını.
Kızımda hepsini özelde yaptırdık bir sorun olmadı ama gerek yok devletin karşıladıklarını yaptırıp olmayanları sadece özelden yaptırırız .
Ben sıkıldım korseden zaten tek Başıma yeterince sıkamıyorum yardım edecek biri lazım takarken.göbekte gider inşallah kilolarda gider zamanla
Ben artık o kadarını bile içemiyorum ama zaten bardak bardak humana Malt içeceği içiyorum bide karpuz yiyorum ..
Benimki normal giyienlerden oylesikmali degil
Ben de bebegime istediğim gb bakmak için bayram sonunu bekliyorum. Kendi evimde olacağız ınş. Böyle kv karışıyor gelen giden karışıyor konu komşu derken olmuyor. Slinge takıp çoktan çarşı pazar yapmıştım ben. Ne adetler var burada neler yaptılar kuzuma neler yaptırdılar bana anlatsam gulersiniz. Hepsi geçici kv min buradakilerin gönlü kırılmasın diye yapıyorum. Evde hayatta yapmam. Ama gönül kırmaya değmeyecek şeyler. Herşeyi eve saklıyorum gidince tozu dumana katicam ınş. Bu arada izin yanmıştı benim ama dr 3 ay rapor yazmış bu sayede izin hakkını da kurtarmış oldum :-)
valla jangcim iyi gelinsin ben hayatta oadetlere tahammül edemyrm hicbjrini ne yaptim ne yaptiririm valla.

Back