2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Amin canim cok sagol inşaallah bakalim gönlüm hep normalden yana ama ilk bebek ve ne yapacagimi bilememnin korkusu var ... allah herkese saglikli hayirli bebisler versin :)
canım benim senin ne hisettini anliorum dr le sıkı takipte ol 40 bitince doğurmadıysan mutlaka bi kaçgündaha bekle derim sıkı günlük takiple açılman ne durumda 1 cm bile acılma olması i bir sey suni sancıyı verdinde acılırsın kendi sancın gelmesse benim kzızım kaksını yapmıştı bz 41+2 dogurdum niaşnım geldi bir kaç gün önceden ve yürüyüşe başlamiştim 2 3 sat normal tempoda yürüdüm vol bol hurma yedim sonunda geldi bebiş ben sancımla gittim hastaneye zaten dr sabah yatırcaktı beni gelmeseydi kzuzum inşallah sabırla bekle rabbim kolay bir nefeste doğum nasip etsin bizleree ben başladım yürüyüşelre tempolu bakalımm

benim esim de yaza kadar 55 ol diyor bakalim olcakmiyiz
canimcim ilk oglani emzirurken danismistim cildiye dr bir arkadasima kullanmasan daha iyi demisti..bebekte allerji yapabiliyormus..
15 kolo gitse keskeeee gerisini diyele hallederiz yaa

Aaa Bebiş sarılık mi olmuş yazık kuzuya. Ben de doğumgünümu sık restaurant ta kutladim ama gecenin sonu 4 kişilik aile olarak bitti bak biz lohusayiz sutum çekerse şimdi deve eti yollarsin artık buralara arabistan a gittim nasip olmadı yemek. Ankaraya gelirsem bi daha sorarım sana adresi

Ben hala tartilamadim yaa catlicam meraktan. Ne yapicaktim diye Eczanelerin önünde dolandim durdum aklıma düşmedi. Ben tartilana kadar daha da zayiflarim :-( :-(

zaten sarilikti ama hafif dedi doktor emzir zamanla gecer dedi.tipik yenidogan sariligi dedi yani deger olarak dusuk 5-6anca var dedi.canim evimin hemen yani o mekan .sen gel beraber gideriz misafirim olursun.

Ben tartiya aldanmiyorum canim cunku memislerin agirligi da var .gecen denemek icin goguslerim doluyken ve bosken tartildim 2kg fark etti.ben kiyafetlerime bakarak anliyorum. Suan 40bedendeyim mesela. vucudum zayif aslinda ama ondeki gobekten kapanmiyo pantolonlar.o da zamanla gider elbet.haftada bir gun yuzmeye gidicem .bebegi emzirip babaya birakicam ikizleride bakiciya .

Ayy bizim de 28inde düğün var. Yanımda hiç kıyafet yok ama bence 38 e düştüm 40 bol geliyor çünkü. Düğünde giymeye nasıl birşey alsam acaba kızlar akıl verin hem emzirmeye elverişli olsun hem de çok abartı olmasın burada çoğu kişi düğüne şalvarlı yahut kot tshirt geliyor. Bol göbek aticam zaten adım çıktı 9 a bari namimin hakkını vereyim
Çılgın teklif için sağol

Be
benim esim de yaza kadar 55 ol diyor bakalim olcakmiyiz

canimcim ilk oglani emzirurken danismistim cildiye dr bir arkadasima kullanmasan daha iyi demisti..bebekte allerji yapabiliyormus..

15 kolo gitse keskeeee gerisini diyele hallederiz yaa
Ah bu esler hep isterler ama destek olmazlar bizimki ben biara diet yapiodum eve abir cuburu tasiodu aksam rica ediodum getirme bir sure die 2 gun aanca dayniodu kendisi kilo almio problem yok ama ben malesefkii aliomm ama ozamn istikrarliydim 1 ay hic agzima surmemistim aldi halde sonucta hep cikinca insan ister istemez yemek istemiordu bakalim insallh dogurim bende burada kilo gelisimiimi tartiyla cekip atarim doguma gidis kilom döndüm kilom vermis olarakk tabii

Slm kizlar sonunda dogurdum ama cok kotuyum sezeryan oldum agrilarim gecmiyor uyku uyuyamiyorum gogudlerim hep yara oldu. Gogud kremi suruyprum ama cok aciyor bebeegi emzirmek isyemiyorum bu yuzden. Siz de de oluyormu bi oneride bulunun nolur

Slm kizlar sonunda dogurdum ama cok kotuyum sezeryan oldum agrilarim gecmiyor uyku uyuyamiyorum gogudlerim hep yara oldu. Gogud kremi suruyprum ama cok aciyor bebeegi emzirmek isyemiyorum bu yuzden. Siz de de oluyormu bi oneride bulunun nolur
gözün aydin canim nasılsınız iyi midiniz..minigin nasıl
sezryan genel mi epiduralmi..
evdeysrn agri kesici olarak parol ic dört saatte hir icebilirsin...gogusucun icin lansinoh oldukca iyi geliyor..madecassol de olabilir..brbek memeyi tam alamiyorsa emerken hava kaciyorsa hem meme uclarin yara oluyor hem bebiste gaz cok oluyor..benim de ilk cocukta cok kotu olmustu resmen sutle beraber kan geliyordu agliyordum acidan cok sukur bunda o kadar yok..bi de silikondan meme ucu aparati vardı ilk cocugumda kullanmistim onu deneyebilirsin ya da sutunu sagip kaşıkla ver cocuga bir sure..azicik buyuyunce kkiniz de dogru emmeyi ogreneceksiniz yara olmatacak..bir sure crkeceksin o aciyi..sşu aparati bi dene istetsen..Göğüs kalkani olabilir adi emin diilim..

kikızlar hayranim sizeeeee..insallah benim de gider kilolar
benim esim de ayni hem zayifla der hem de tatli vs alir grlir..
son yazdigini anlayamadim ama..gidis kilona mi dondun¿

kikızlar hayranim sizeeeee..insallah benim de gider kilolar

benim esim de ayni hem zayifla der hem de tatli vs alir grlir..
son yazdigini anlayamadim ama..gidis kilona mi dondun¿
evet malsefki iki hamileleğimdede taşıdı hep abur cuburu şişirdi beni ama kendi bişi oldu yokk :) son yazdımı bende anlamdımm onasıl yazıymış öle aslında demek istediğim doğirim verdikçe buraya resmimi atacagım tartıyla çekilim bende 73 kg oldum bakalımm son haftalar iyice strestenn yemeye başladımda

ayyy canımmm benimm gözün aydınn rabbim analı babalı saglıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah bende de hasasiyet olmuştu ilk verdimde bir 5 dk agliodumm içim çekilodu ve emzirdikten sonra biber sürülmüş gibi yanardı çok hassatı ben lansinoh du galiba küçük bir kerem onu kullandım hep o şekilde geçirmiştim ama bir ay nasıl katlanmışım hala diorum ne cahillik yapmışım kimsede bişi demedi sezaryan oldun sen çok dikkat et kendine agrı kesici ve antibiyotiğini düzenli al agrı hisetmezsin onları düzenli alırsann inşallah tezinden agrılarından kuratalacaksın canımm

Selam. Sanirim evi saticaz.bu ara o islere bakiyoruz.evi satip kiraya cikip bikac sene sonra yeniden ev almayi dusunuyoruz.maddi olarak cikamiyoruz bi turlu .ev kredisi cok geliyo.suan evin degeri de iyi.satip borclari kapatip elimizdeki bankaya koyalim parayi.toparlayinca tekrar aliriz diyoruz.zaten arabayida degistirmek satt oldu sigamayiz arabaya.bakiciylada sorunlar var . Maddi olarak da zorda oldugumuzdan cok para verip iyi bakici da bulamiyoruz .hersey paraya bakiyor.ins.hayirlisi olur

Geçmiş olsun canım dikkat et bebeğe de pamukçuk olmasın. Karbonatli Kaynamis suyla hem.bebeğin ağzını hem göğsünü önce ve sonra sil. İmkan varsa güneşte kurut memeni. Kuru kalması için göğüs kalkanı çok iyi oluyor. Göğüs pedi de olabilir. Garmastan çok iyi bir krem. İlk oğlumda 5.6 aylıkken olmuştu da çay kasigini ısırıp öyle.emziriyordum acıdan. Bunda henüz o kadar değil ama garmastan a başladım bile çok.acıyor çünkü. Sana da geçmiş.olsun. ben sezaryen olmadım ama genelde kahve iç diyorlar

Oyy oy su topik başladığından beri seninle benim hayat duzelmedi bi türlü :-( inş hayırlısı olur kuzum. Kafanıza göre bir yer bulursunuz. Biz de araba alacağız mecburen ama bakalım hangi parayla. Eldeki para anca şahin e yeter bana kalsa razıyım ama Eşim klasmanina yakistirmiyr kredi de çekmek istemiyoruz tek maaşla bakalım ne yapacağız. Evimiz var satalım dedi abimler ama Eşim kabul etmedi kira getiriyor diye. Bakıcı nız da ınş iyi birilerini bulursun kuzum. Çok.dua ediyorum bakıcı arayanlara zor çünkü kafaya göre bulmak. İşe peki ne zaman döneceksin belli.mi?

hayirlisi olsun canim..insallah istediginiz gibi olur..bu zamanda bakici zor valla allah iyileri cikarsin karsina..

monanin bebegi nadil oldu acaba..sariliktsn hadtanedeydi..insallah sagsalim evlerine donmuslerdir..
bi de freetalkingi mersk ediyirum..dogum yapmistir herhalde..

biz de 11. gundeyiz gobegimiz dusmedi hsla ama az kalmus bugunvyarin duser..
bu arada annem cuma gunu dondu mecburen evine... o zsmandan beri işler bende.zor olur diyordum iki cocuk ev isi fln ..sma simdilik iyi gudiyoruz.cuma kv geldi evi supurdu sildi sagolsun.. ama artik alismak lazim di mi...

tek zorlugum buyuk oglan servise binerken olacak..brbekle mi insem asagiya bebegi evde mi biraksam karar vetemiyorum..hava iyi olsa sıkıntı olmaz da aksilik hava da bozdu. .biz bugun kombiyi actik valla...

Hic sorma canim yaa hayatimiz aksiyon:)) aslinda evi satarsak cok karli oolucaz.elimizde kalan parayla tum borclari kapatip ev alabiliriz ama aldigimiz ev bu ev gibi donanimli olmaz.bi sure kirada kalip projeleri takip edip maddi durum duzelince yine suanki gibi bi ev almak aslinda fikrimiz. Evi satarsak tum borclarimiz silinecek ve elimizde bi ev parasi kadar para kalicak.satmabin tam zamani aslinda.arabami da var nasilsa.esime kalsa bi araba daha alicak bu benim olucak ama bence gereksiz.. aslindatam istedigimiz gibi bi site bulduk.kirasi biraz yuksek ama isyerime yakin herturlu sosyal donatisi var yarin oraya bakicaz bi.canim benim ise baslamam en kotu alti ay var.bi planimiz da borclardan kurtulunca benim ucretsiz izin alip ikizleri krese gobderip ufakliga bakmam.yada digerplan iki bakici ve ben üç cocuga bakmamiz.bakalim zaman ne gostericek . Bakici var da istedgn gibisi yok.En kotu ucune birden ben bakicam bi süre . Bu bakicinin miadi doldu gibi cunku.esim diyorki aslan karim ucunede baksan tin demicen.dedimki iyice amele belledin beni:)) Allaha sukur guc veriyor bizlere .
hayirlisi olsun canim..insallah istediginiz gibi olur..bu zamanda bakici zor valla allah iyileri cikarsin karsina..

canim ben ikizlerime 7ay tek baktim sen hayli hayli bakarsin ne var .kafana takma kendine güven yeter. Kuzu nasil gazlimi cok aglak zirlak degilse bakilir zaten ..ben hergun bebisle disardayim valla.sikica giydirip battaniyeye sariyorum.bebek arabasinin da ustunu battaniyeyle kapatyem.sicacik oluto.gecen bi saat yuruduk mesela.bisey olmaz bence siki giydirirsen

Bebislerin emmesi, gazi nasil, saatimi emziriyorsunuz kac saatte bir emiyorlar.bizim oglanda minik sivilceler çıktı büyük oglandada çıkmıştı .ani kilo alımında oluyo demisti doktor.bunda da hrrhalde ondan .

selam kızlar. .
yok canim yaaa sorun bakmakta degil ilkine de tek bsktim 8 ay...tinn demez bsna da ..robocop karim der esim bana .. sonucta millet 40 gun lohusayim diye yatarken daha haftam dolmadan yemek bulasik vs girismis olduk..tek sikintim oglani servisr verirken minikimi usutmesem bari..simdilik hadi havslar fena diil kisin zor olacak..ne yapalim olcak bi srkilde...
Bebislerin emmesi, gazi nasil, saatimi emziriyorsunuz kac saatte bir emiyorlar.bizim oglanda minik sivilceler çıktı büyük oglandada çıkmıştı .ani kilo alımında oluyo demisti doktor.bunda da hrrhalde ondan .
valla bu ilki gibi degil cok gazli..kuzim ikin ikin mahvoluyor..emmesi uykusu iyi de gazimiz biraz sikintili...daha gobegi dusmedi kuzumun..yine de bugjn yikamayi dusunuyorum kokacak yoksa..gerci siliyorum hetgun ama yikanma gibi olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…