- 20 Mayıs 2013
- 565
- 62
- 53
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.441
Öyle tabi canım Allah'a emanetler .canim bisey olmaz duani et yolla neyapacaksin.hem senin yanindayken de olabilir belli olmaz bu is .Rabbim korusun hepsini
madecassol
Yok canim kullanmiyorum ben krem.suan bir sıkıntı yok göğsümdeÖyle tabi canım Allah'a emanetler .
Çılgın canım ben göğüslerim çok acımaya başlayınca doğum doktorumu aradım da bana da bu kremi söyledi ama vermeden önce mutlaka yıkaman gerekli meme başını dedi hatta birde anestol dedi ama bu kremler uyuşturuyormuş meme ucunu bebeğin ağzınıda uyuşturur dedi o yüzden çok iyi yıkaman lazım dedi.
Sen kremi kullanıyormusun?
Doktorun ne dedi kremle ilgili yada prospektüsünü okudun mu?
Bugun tam bir haftamiz doldu.Yarindan itibaren sabah ve aksam yarimsar saat bebisi güneşe cikaricam.kis gelmeden son guneslerden faydalanmak istiyorum.kemiklerin gelisimi icin gunes cok onrmli.kimisi bir haftalik bebek disari cikarmi diyebilir ama acik havada hicbisey olmaz ..
Bende eşime diyorum arabasına bindirip sitede 1 tur atalım diye ama annem kvdem bebek rüzgar yutar bu kadarcık çocuk dışarıya mı çıkarılır vs vs bir sürü şey söylediler vazgeçtimBugun tam bir haftamiz doldu.Yarindan itibaren sabah ve aksam yarimsar saat bebisi güneşe cikaricam.kis gelmeden son guneslerden faydalanmak istiyorum.kemiklerin gelisimi icin gunes cok onrmli.kimisi bir haftalik bebek disari cikarmi diyebilir ama acik havada hicbisey olmaz ..
Ben ruzgarda cikarmiycam tam sabah ve aksam gunesine tutucam .hava sicak burda .belki kisa kollu bile ggiydirebolirim kollari iyice gunes alsin diye.Bende eşimesıkorum arabasına bindirip sitede 1 tur atalım diye ama annem kvdem bebek rüzgar yutar bu kadarcık çocuk dışarıya mı çıkarılır vs vs bir sürü şey söylediler vazgeçtim
valla kontrole gidiyor bir haftalik brbrk.dosari da cikar ama hergun mu cikaracsksin..cok dikkat et..nezle mevsimi başladıBugun tam bir haftamiz doldu.Yarindan itibaren sabah ve aksam yarimsar saat bebisi güneşe cikaricam.kis gelmeden son guneslerden faydalanmak istiyorum.kemiklerin gelisimi icin gunes cok onrmli.kimisi bir haftalik bebek disari cikarmi diyebilir ama acik havada hicbisey olmaz ..
aman bisey olur kafanin etini yerler sen iyisi mi cikmaBende eşime diyorum arabasına bindirip sitede 1 tur atalım diye ama annem kvdem bebek rüzgar yutar bu kadarcık çocuk dışarıya mı çıkarılır vs vs bir sürü şey söylediler vazgeçtim
Hergun evet ama serinde degil sicakta.ve acik havada .o saatte bahcede kimse de olmuyor .ins.bir sıkıntı olmaz.valla fellik fellik gezenler var hic de bisey olmuyo.gezmeyip oturanlar hep hasta:]]valla kontrole gidiyor bir haftalik brbrk.dosari da cikar ama hergun mu cikaracsksin..cok dikkat et..nezle mevsimi başladı
aman bisey olur kafanin etini yerler sen iyisi mi cikma
Size iyi gezmeler güneşlenmeler canıminşallah soğuk almaz sen nerde oturuyorsun ?Ben ruzgarda cikarmiycam tam sabah ve aksam gunesine tutucam .hava sicak burda .belki kisa kollu bile ggiydirebolirim kollari iyice gunes alsin diye.
Yok canım çıkarmam onlar burdaykenvalla kontrole gidiyor bir haftalik brbrk.dosari da cikar ama hergun mu cikaracsksin..cok dikkat et..nezle mevsimi başladı
aman bisey olur kafanin etini yerler sen iyisi mi cikma
Maşallah canım benim minik adamım daha hiç 5-10 dakika da emip bıraktığı olmadı.çocuk doktoru acımasının sebebi bu zaten dedi 10 ar dakika ikisinide emzir yetmezse zaten bıraktırdığında durmaz mama takviyesi yap demiştiJang canim benimkide 10dakika emmjyor 5dakika anca ama doktor emince 2saat uyuyor gunde 5-6kere kaka yapiyorsa doyuyordur kac dakika emdigi onemli degil dedi.ac olsa mutlakaaglar dedi.ben de ona guveniyorum.serinsecikartma zatenburda sicaklar geri dondu .
Merhaba canım sünnetiniz hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah .Ben biraz duzeldim şükür. Cumbo gözün aydın. Mona dan hala haber yok mu merak ettim. Çılgın bizde de az sarılık var emzir dedi de benimki doğru dürüst emmiyor ceneyi kilitliyor doyunca. 10 dk emdiği bugüne kdr vaki değil.
Oğlumda yaşadığım hiçbirşey bunda olmuyor kızlar çok değişikler birbirlerinden. Pzt ye sunnetimiz var bekleriz herkesigöbek duruyor Pipi gidecek
Gezme işine gelince ilkinde her gün yikadim gunesledim yarım saat ama burada kv var yikatmiyor 2 yaşındakini bile. Herşey ona göre olmalı. Zorunca z.yağı masajı yaparken odada gunesliyorum. Üstelik burası gayet soğuk gece gündüz camlar kapalı duruyoruz neredeyse. Cam açılsa kapı çarpıyor zaten hemen hapsiriyor bıdıktrabzonda da zor güneş görürüz. Eşim pzt geçiyor biz bayrama kadar buraliyiz az kaldı evime kavusmama
ankarada canim.cikardim disari hava cok sicakti.20dakika guneste biraktim .biraz da golgede.mis gib uyudu ben de hava aldim.Size iyi gezmeler güneşlenmeler canıminşallah soğuk almaz sen nerde oturuyorsun ?
Daha önce sormuş olabilirim kusura bakma
Ben ist dayım burası gündüz çok sıcak .
Hep odanın camı açık gece baya setin oluyor gece kapatıyorum 3 gündür .
Bu arada benim oğlan mutfakta uyumayı çok seviyor dün bütün gün mutfakta uyudu
canim bizimki 2--3 saate bir 5dakika emiyo.doyiyo herhalde doymasa aglar.hizli cekiyo belkide ondan az emiyo.ins cok sutun olur canim.canim oturup kalkarken uzun sure ayakta kalinca oluyor agrim.rahat hareket derken dun temizlik yaptim duramiyorum huyum kurusun .yemek yapiyorum sutlac yaptim dun.ama cocuklari kucagima almiyorum kaldirmiyorum.sende durumlar nasilMaşallah canım benim minik adamım daha hiç 5-10 dakika da emip bıraktığı olmadı.çocuk doktoru acımasının sebebi bu zaten dedi 10 ar dakika ikisinide emzir yetmezse zaten bıraktırdığında durmaz mama takviyesi yap demişti
Çok şükür her emzirme sonrası yapmıyorum artık ama gündüz ve gece toplamda 3-4 defa yapıyoruz hala mamayı.
Dün eşim boza alıp geldi inşallah bollaşır artık .
Senin ağrın sızın var mı canım ?
Rahat hareket edebiliyormusun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?