• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Günaydın. Gece cok kotu bir ruya gordum.Sanirim dun aksam aylardan sonra yaptigimiz yaramazlik bebeğe zarar verecek dusuncesi ruyama girdi.gercek gibiydi ama korkuyla uyandim..Allahim sen koru..
Yine sutlac yaptim.Esim zor begenir damak tadi da iyidir tutmus illa sutlac dukkani ac cok iyi yapiyorsun diyor:]] dedim 3cocukla evde yaptigima sukret:] Allahtan cocuklar da seviyo, az sekerle hem sut hem pirinc besleyici oluyo, yatmadan once muhallebi niyetine yiyorlar, aksam 9gibi sutlac keyfi yapiyoruz balkonda dordumuz pardon besimiz:] ee Oğuz umuz da yiyor haliyle.kizim sut ve süt ürünleri yemediginden sutlacla caktirmadan veriyorum:]

Günaydın. Gece cok kotu bir ruya gordum.Sanirim dun aksam aylardan sonra yaptigimiz yaramazlik bebeğe zarar verecek dusuncesi ruyama girdi.gercek gibiydi ama korkuyla uyandim..Allahim sen koru..
Yine sutlac yaptim.Esim zor begenir damak tadi da iyidir tutmus illa sutlac dukkani ac cok iyi yapiyorsun diyor:]] dedim 3cocukla evde yaptigima sukret:] Allahtan cocuklar da seviyo, az sekerle hem sut hem pirinc besleyici oluyo, yatmadan once muhallebi niyetine yiyorlar, aksam 9gibi sutlac keyfi yapiyoruz balkonda dordumuz pardon besimiz:] ee Oğuz umuz da yiyor haliyle.kizim sut ve süt ürünleri yemediginden sutlacla caktirmadan veriyorum:]
kiz durdun durdun doguracakken yaramazlik mi yaptin..benim de bazen istiyo canim ama esim son zamanlar ya hayatta yapmax..zaten gebelik boyunca nerdeyse yalvartti beni..benim iki gebeligimde de libidom cok artti. inşallah dogum sonradi da istek devam eder.oglandan sonra cok kotu olmustum hep uyuma numaradi yapiyodum:oops:.. isteksizlik 1 yili gecince esim ciddi ciddi bir sorun mu varbaskasi mi var diye sormustu.:KK57:
sutlac diye diye canimi cektirdin..bugun ben de yapicsmmm:KK45:

kiz durdun durdun doguracakken yaramazlik mi yaptin..benim de bazen istiyo canim ama esim son zamanlar ya hayatta yapmax..zaten gebelik boyunca nerdeyse yalvartti beni..benim iki gebeligimde de libidom cok artti. inşallah dogum sonradi da istek devam eder.oglandan sonra cok kotu olmustum hep uyuma numaradi yapiyodum:oops:.. isteksizlik 1 yili gecince esim ciddi ciddi bir sorun mu varbaskasi mi var diye sormustu.:KK57:
sutlac diye diye canimi cektirdin..bugun ben de yapicsmmm:KK45:
hoc sorma canim son dakika golü oldu:] ay gecenlerde bi haber izlemistim hamileyken kadin tekrar hamile kalmis, tibben nasil oluyo yaa mumkun degil dimi , canim bende libido hic azalmadi hep var da yorgunluktan ve bu bebek tibben mucize bebek oldugundan riske atmak istemedim ama insan iste sabrim tukenmis demekki.artik doguma yaklastikya korkmuyorum cok.ayy canim pardon yaa canin mi cekti.yap da ye.benim oyle can cekme durumum olmadgndan herkesi kendim gibi sanyrm kusura bakma..

meraba arkadaşlar,
hoc sorma canim son dakika golü oldu:] ay gecenlerde bi haber izlemistim hamileyken kadin tekrar hamile kalmis, tibben nasil oluyo yaa mumkun degil dimi , canim bende libido hic azalmadi hep var da yorgunluktan ve bu bebek tibben mucize bebek oldugundan riske atmak istemedim ama insan iste sabrim tukenmis demekki.artik doguma yaklastikya korkmuyorum cok.ayy canim pardon yaa canin mi cekti.yap da ye.benim oyle can cekme durumum olmadgndan herkesi kendim gibi sanyrm kusura bakma..
yahu şu libido bi de bende olsa keşke resmen odunum ben :oops: yahu bizde aylardır tık yok bi de tüp bebek olunca korkuyorum bişey olur diye :KK17:

bakin oyuncak bebekle ne yaptin
20140903_141932.jpg

Merhaba arkadaşlar
Biz minik meleğimize kavuştuk çok şükür darısı sizlerin ve bebek bekleyen bütün annelerin başına inşallah

esman750911 .!.:
Merhaba arkadaşlar
Biz minik meleğimize kavuştuk çok şükür darısı sizlerin ve bebek bekleyen bütün annelerin başına inşallah
Masallah canim gozunaydin.kac haftalikken dogurdun, normalmi sezeryanmi, bebis ne kadar dogdu bi özet istiyoruz:]]

Masallah canim gozunaydin.kac haftalikken dogurdun, normalmi sezeryanmi, bebis ne kadar dogdu bi özet istiyoruz:]]
Sağol cAnım
39 haftalık doğurdum
Normal doğum yaptım
Bebeğim 3.400 doğdu
Şimdi 3.50 ye düşmüş :(
Yarın tekrar kilo kont için doktora götüreceğim
Birde her yeri isilik oldu çok canım sıkkın
Sütümde bi gelmek bilmedi bugün ara ara ağlama nöbetleri geçirdim tutamıyorum kendimi bebeğimi öyle kızarıklıklar içinde gördükçe :(

Sağol cAnım
39 haftalık doğurdum
Normal doğum yaptım
Bebeğim 3.400 doğdu
Şimdi 3.50 ye düşmüş :KK43:
Sütümde bi gelmek bilmedi bugün ara ara ağlama nöbetleri geçirdim tutamıyorum kendimi bebeğimi öyle kızarıklıklar içinde gördükçe :KK43:
Masallh ..dogumun nasol basladi zor oldumu.
Canim isilik cok normal hava cok sicak serinlesin kendiliginden gecer.
Sütün de gelir ins kafana takma takarsan etkiler.
Sutun olmayinca kilo alamaz ama uzulme bi bakmissin tosun olmus.
Yeterki sagligi yerinde olsun.

slm dolmalık fıstıklar :)
biz bugün neşeliyiz hemen size yazayım dedik dün köyden geldik bugün son dr kontrolümüz inş.. dr uma yürüyüş yaparak gitmek istiyorum hemen yazıp kaçacağım o yüzden.. nasılsa doğururum diye randevu almamıştım da :) sıra bekleyeceğim galiba.. neyseki dün yalancı sancı başladı birkaç gün önce nişan olduğunu düşündüğüm kansız bir akıntı gelmişti inş açılma falan vardır gerçi sancım yok ama düzenli olarak.. bebişin boyu kg su suyu durumu hepsi kafamda şimdi.. abimle alakalı olan meseleyi de anlatırım inş. şimdi ufak tefek birşeyler atıştırıp çıkmam lazım.. bebiş bence annesine hediye vermeyi bekliyor yarın :) ya da yaşlanıp öyle kucağıma almayı..
bu arada her hamilelik çok farklı.. bu bebeğimin fıtratı gayet sakin babaya çekmiş.. 2.doğumu 1.sinden günler sonra gerçekleşen çok az insan gördüm duydum.. demek ki her bebek kendi vaktini seçiyor. Rabbim de fıtrata göre gününü tayin ediyor. başından beri garip ama çok çok doğal giden bir hamilelikti bu benim için.. inş dr ablamızdan zoraki yatış gb bişeyler duymam :( kendinize iyi bakın haberdar ederim sizi durumlardan...

Merhaba arkadaşlar
Biz minik meleğibekliyorumtuk çok şükür darısı sizlerin ve bebek bekleyen bütün annelerin başına inşallah
canimm allah anali babalı buyutsun gozunuz aydin..

slm teşekkürler tek dileğim bebeğimi bir an önce kucağıma almak zaman geçmiyor
evet doğum için burdayım
sağlıcakla kucağına alirsin ins canim

Sağol cAnım
39 haftalık doğurdum
Normal doğum yaptım
Bebeğim 3.400 doğdu
Şimdi 3.50 ye düşmüş :KK43:
Sütümde bi gelmek bilmedi bugün ara ara ağlama nöbetleri geçirdim tutamıyorum kendimi bebeğimi öyle kızarıklıklar içinde gördükçe :KK43:
maasallah kilisu cok guzel.ilk hafta mutlaka vetiyorlar kilo canim uzulme yakinda tosun gibi olur .isiljk bu hsvada normal..uzulmemeye calis uzuldukce gelmez sutun..emzirmeye devam et ve sabret..insallah yoluna girecek hersey
slm dolmalık fıstıklar :)
biz bugün neşeliyiz hemen size yazayım dedik dün köyden geldik bugün son dr kontrolümüz inş.. dr uma yürüyüş yaparak gitmek istiyorum hemen yazıp kaçacağım o yüzden.. nasılsa doğururum diye randevu almamıştım da :) sıra bekleyeceğim galiba.. neyseki dün yalancı sancı başladı birkaç gün önce nişan olduğunu düşündüğüm kansız bir akıntı gelmişti inş açılma falan vardır gerçi sancım yok ama düzenli olarak.. bebişin boyu kg su suyu durumu hepsi kafamda şimdi.. abimle alakalı olan meseleyi de anlatırım inş. şimdi ufak tefek birşeyler atıştırıp çıkmam lazım.. bebiş bence annesine hediye vermeyi bekliyor yarın :) ya da yaşlanıp öyle kucağıma almayı..
bu arada her hamilelik çok farklı.. bu bebeğimin fıtratı gayet sakin babaya çekmiş.. 2.doğumu 1.sinden günler sonra gerçekleşen çok az insan gördüm duydum.. demek ki her bebek kendi vaktini seçiyor. Rabbim de fıtrata göre gününü tayin ediyor. başından beri garip ama çok çok doğal giden bir hamilelikti bu benim için.. inş dr ablamızdan zoraki yatış gb bişeyler duymam :KK43: kendinize iyi bakın haberdar ederim sizi durumlardan...
dun gece aklimdan gectin canim dogurmustur herhalde diyordum..doktira git gel ayrinti bekliuorum.guzel habetlerle gel..srninki yerini cok begendi gsliba...

Günaydın hepinize kızlar ,,,

ayy sabah sabah okurken hem korktum hem güldüm Allah iyiliğini versin zaten kafam karışık senı görünce gülmeye başladım

ya kızlar benım doğumum normal ilerlerken bebeişin boynuna kordon dolanmasıyla sezeryane dönebilir cumartesi tekrar doktora gidicem ,
nette okyunca kordon dolanması ile nrmal doğum yapan birçok anne var bir dr a daha mı görünsem die düşündüm tavsyeniz nedir ?

birde dün akşam beni elektirik çarptı 220 woltt elimden dirseğime kadar çıktı elektirik önce şok yaşadım sonra 1 saat ağladım ölücektim resmen çok güçlüydü hissettiğim çok korktum ... bi çığlık attımki eşim uykusundan uyandı ve hafif değildir uykusu o can havliyle nasıl bağırdıysam, tam girmeyen fişi çekmeye çalışmışım metal uçlarına parmklarım deymiş Allahtan çekebildim elimi yoksa vücuduma yürüyecekti elektirik rabbim korudu ..

hayır olsun canım , ben uyuyamamaktan rüyada göremiyorum butun gece 2 satte bir ayaktayım antremanlıyım şimdiden gece uyanmalarına anlıycan ,

bacak aralarım ağrıyor kalkıyorum lavaboya sonra su iç.yorum gidiyorum salona oturuyorum tv bakıyorum yarımsaat sonra tekrar yatıyorum sbaha kadar bölük bölük uykular ,
sütlaç tarfiini verisin bi ara bizde yparız o güzel sütlacından ...

Slmlar yeni katıldım aranıza. Daha önce forumu estetik ameliyat araştırmamda çok kullanmıştım, sonra benim için önemini yitirince forumu bırakmıştım. Şimdi bebeğimle geri döndüm. 37+5 günlük hamileyim. Amerika'ya geldim doğum için. Stresliyim, uyuyamıyorum , canım sıkılıyor. Bende forumda dertleşecek birilerini bulurum diye düşündüm ve yeniden üye oldum. Gece 2 hala uykusuz. Bebeğimi bekliyorum heyecanla. Daha karnım inmedi , baskı yok, sancı yok anlaşılan oğlum zamanında gelecek.

Hoşgeldin canım hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin bebişin ...

Günaydın hepinize kızlar ,,,

ayy sabah sabah okurken hem korktum hem güldüm Allah iyiliğini versin zaten kafam karışık senı görünce gülmeye başladım

ya kızlar benım doğumum normal ilerlerken bebeişin boynuna kordon dolanmasıyla sezeryane dönebilir cumartesi tekrar doktora gidicem ,
nette okyunca kordon dolanması ile nrmal doğum yapan birçok anne var bir dr a daha mı görünsem die düşündüm tavsyeniz nedir ?

birde dün akşam beni elektirik çarptı 220 woltt elimden dirseğime kadar çıktı elektirik önce şok yaşadım sonra 1 saat ağladım ölücektim resmen çok güçlüydü hissettiğim çok korktum ... bi çığlık attımki eşim uykusundan uyandı ve hafif değildir uykusu o can havliyle nasıl bağırdıysam, tam girmeyen fişi çekmeye çalışmışım metal uçlarına parmklarım deymiş Allahtan çekebildim elimi yoksa vücuduma yürüyecekti elektirik rabbim korudu ..
canimm cok gecmis olsun allah korumus valla..insan once yavrusunu dusunuyor degil mı. .
kordon dolanmasi kac tur onu bilmek lazim 1-2 tur donduyse normal doğum yapaboliyorsin diye biliyorum.bir de bazi bebeklerde eskivhaline gelebiliyor. 32 haftalikken 1 tur dönmüştü benjmkinin simdi normal. ..

canimm cok gecmis olsun allah korumus valla..insan once yavrusunu dusunuyor degil mı. .
kordon dolanmasi kac tur onu bilmek lazim 1-2 tur donduyse normal doğum yapaboliyorsin diye biliyorum.bir de bazi bebeklerde eskivhaline gelebiliyor. 32 haftalikken 1 tur dönmüştü benjmkinin simdi normal. ..

evet yaa direk o geldi aklıma birşey olmuş mudur bebeğime die ..

Tam olarak şu yazıyor raporda ''UMBİKAL ARTER A/B ORANI 2,6(NORMAL) UMBİKAL KORD BOYNU ARKADAN ÇEVRELEMEKTEDİR ''

Florence Nightgale istanbul hastanesinden bi dr bulabilirsem tavsiye edilebilecek birde ona görüneyim diyorum 38 haftalıkkende kım bakar bılmıyorum ..

Back