• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Bugün kötü hissediyorum ..midem bulanıyor sanki bir halsizlik keyufsizlik var..
kocisimin doğumgünü bugün. .kv lere gudicez oglani orda mi biraksam acaba 1-2 gun.. öyle olunca da cok özlüyorum ....

Hayırlısıyla git gel mona cim
Benden daha tık yok. Bugün kuafordeydim malum mesele. Çok yoktu ama rahat etsin kafam dedim. Eşimle de yaramazlık yaptık ama oğlan hala rahat :-) hafif bi pembelik geldi ama sancı olmayınca hiç iplemedim. Dün marastan misafirlerimiz geldi beraber antep i iyice bi gezdik yürüyerek bu sabah da yürüdüm. 2 saate yakın yürüyorum ama hala beklemedeyiz. Bir de tayinim çıktı kızlar cuma günü ilk tercih gelmiş Bebiş şansına diğerleri en yakın ilçelerdi. Birtek bu bizim ilcedeydi. Çok şükür Allaha. İnş doğum haberlerini de canlı canlı paylasirim sizinle :-)

selam kızlar herkes beklemede son 10- 15 günler yarın sabah benımde kontrolum var bakalım ne diyecek dr um ....
hayirli haberlerle gel monacim

Benden daha tık yok. Bugün kuafordeydim malum mesele. Çok yoktu ama rahat etsin kafam dedim. Eşimle de yaramazlık yaptık ama oğlan hala rahat :-) hafif bi pembelik geldi ama sancı olmayınca hiç iplemedim. Dün marastan misafirlerimiz geldi beraber antep i iyice bi gezdik yürüyerek bu sabah da yürüdüm. 2 saate yakın yürüyorum ama hala beklemedeyiz. Bir de tayinim çıktı kızlar cuma günü ilk tercih gelmiş Bebiş şansına diğerleri en yakın ilçelerdi. Birtek bu bizim ilcedeydi. Çok şükür Allaha. İnş doğum haberlerini de canlı canlı paylasirim sizinle :-)
twbrik ederim canimmm bebegin sansinaaa demekki.. bizim de tayin dodönemi. tek yer acilmis brlki benim de kizimin sansina olur...

.
Slm kizlar dogum sancisini nasil anliycaz doktorunuz bu konuda bilgilendirdimi sizi
doktor bilgi vermedi ama netten okumustum ben de.. dogumbsancisi brl agrisi gibi baslayip adet sancisi seklinde oluyormus..bir de suresi onemli dinkenmekle de gecmiyormus

gunaydin mileeeeeettt

5.5 yaşında teyzesi ellerinden öper. ..

son haftalarda kilo alimi nispeten yavaşlıyor bildigim. haftada 200 -300 gr alabiliyorlar yine de

gözün aydin canim..allah anali babali buyutsun inşallah
maşallah canım kocaman olmus .
Valla haftada o kadar aliyorsa cok iyi

slm kızlar çok şükür misafirlerim gitti öldüm valla yorgunluktan. son haftalardayım artık hayırlısıyla bi doğursaydım
Ahh keske misafir olsaydi razıyım. Geçmiş olsun
Bugün kötü hissediyorum ..midem bulanıyor sanki bir halsizlik keyufsizlik var..
kocisimin doğumgünü bugün. .kv lere gudicez oglani orda mi biraksam acaba 1-2 gun.. öyle olunca da cok özlüyorum ....
Gecmis olsun canim.cok zorlandiysan birak dicem ama Özler misin bilemem
selam kızlar herkes beklemede son 10- 15 günler yarın sabah benımde kontrolum var bakalım ne diyecek dr um ....
Hadi hayırlısı
Aboo yaramazlikmi .biz aylardir unuttuk.zaten cocuklardan cok yoruluyorum bi de yaramazlik agir gelir diye duraksamadayiz.oglan icerde masallah iyi dayandi bi de yaramazligimizi cekemezdi herhalde.bi de esim bebegi hissediyorum ben sert bisey var orda diyo korkuyo:]]
Tebrik ederim bebek hemen bereketini gosterdi masallh.
hayirli haberlerle gel monacim

twbrik ederim canimmm bebegin sansinaaa demekki.. bizim de tayin dodönemi. tek yer acilmis brlki benim de kizimin sansina olur...

.
doktor bilgi vermedi ama netten okumustum ben de.. dogumbsancisi brl agrisi gibi baslayip adet sancisi seklinde oluyormus..bir de suresi onemli dinkenmekle de gecmiyormus
Bir guzel haber de senden bekliyoruz ins.
benim kuzu icin 10 eylül demısti dr amcamiz ama kizim o kadar beklemek istemedi 30 agustos 02.25te hayatimiza renk katti.ben muradima errdim darisi sizlerin basina
Allah anali babali buyutsun ins hepsini.

Ben bugun yine cok yoruldum.yatak yorgan döktüm, nevresim battaniye pike ayarladim, hurclara doldurdum, oglanin kiyafetlerini ayikladim , gereksiz esyalari attim, gardrobum cok karisikti , duzenledim mis gibi oldu, doguma gelen olursa herseyin yeri belli , mama sandalyelerim buyuk benim besik gibi cocuklar 4ay onda yattilar, cok kirlenmisti esime guzelce yikattim balkonda kurudular ,sebzelik karisikti doktum , toz aldim makine actim, camasirakinesi sabahtan beri calisiyo bi yandan cikanlari katla kaldir , nohut pilav yaptim, cocuklara babasi bakti, uyudularmi eve bbi vileda cekip dus aldimmi tamamdir ama her zamanki gibi hisirim cikti:]] kafam rahat ama

yurumek lazim normal dusujuyorumbende yarin dr um musaitsin normele derse bende bol bol yurucem karsi komsum 3 kizinida normal dogurmus ilkinde acemiligiyle nisanigelince dr gitmis ikincisinde tecrubeli oldugu icin sancilari baslayinca ogleden aksama kadar sancisini evde cekmis aksam esingelince hastaneye gitmisler direk doguma dogurmus 3.sunde suyu gelmis mecbur gitmis suni sanci vermisler 2 saatte dogurmus 10 cm acikligiyla kesisiz rahat bir dogum yspmis tabi suni sancinin fenaa birsey oldugunu soyledi ama 2bsaat cekmis masallah dedim millet 6 yefi saaatte cekip sezeryana giriyor . Soyle dedi 10 cm aciklikla doguma alirlarsa kesimolmaz rahat edersin ...

Ben bugun yine cok yoruldum.yatak yorgan döktüm, nevresim battaniye pike ayarladim, hurclara doldurdum, oglanin kiyafetlerini ayikladim , gereksiz esyalari attim, gardrobum cok karisikti , duzenledim mis gibi oldu, doguma gelen olursa herseyin yeri belli , mama sandalyelerim buyuk benim besik gibi cocuklar 4ay onda yattilar, cok kirlenmisti esime guzelce yikattim balkonda kurudular ,sebzelik karisikti doktum , toz aldim makine actim, camasirakinesi sabahtan beri calisiyo bi yandan cikanlari katla kaldir , nohut pilav yaptim, cocuklara babasi bakti, uyudularmi eve bbi vileda cekip dus aldimmi tamamdir ama her zamanki gibi hisirim cikti:]] kafam rahat ama[/QUOT

Hasatin cikmistir canim yapmasan olmaz iste Allah veriyor gucunu ...

Aynen canim kadin olmak zor.herseyi erkeklere de yaptiramiyorsun beceremiyorlar mecbur sen yapiyrsn .cok sukur bitti. Camasir makinesi devam exiyo:] cok yikiyorum su huyumu da azaltsam:]]

Cumbo canım ınş senin de tayin çıkar ilk aklıma sen gelsin dua yerine olsun inş.
Çılgın.anne walla tam layık bi nick secmissin kendine. Bu ne hız yaa? Belki ben evimde değilim ondan garip geliyor artık bana. Eve gidince iki bebeyle mesaim başlayacak benim de güç toplama kampı bana burası :-)
Kesi 10 cm açıkla değil kas ve dokuyla bi de doğum duruşuyla alakalı ben ce daha çok Monacim. Çünkü ilkinde ben de nisan geldi gittim annemin zoruyla dr um sancı istememe saygı gösterdi 10 cm olana kadar hastanede 17saat geçirdim. Üstelik yek kesi mi? Oğlan omuzla birlikte çıkmış içeriden dayanamayıp 3 dikiş de yaramaz oglumdan dolayı vardı :-) zeytinyağı ile perine masajı yapabilirsin ama enfeksiyon kapma ihtimali var dikkat etmek lazım. Comelme kalkma yürüme merdiven inme çıkma calkalama bunlar kolaylaştırıyor derler. Hurmaya da günde 5 tane ile başladım. Bi de defne tohumunu ogutup balla karıştırıp yiyorum doğumu kolaylastirirmis. Günde 1çay kaşığı son 10 günde ama. Dün tatlı kaşığı yedim bana msn demedi. Oğlum ya gerçekten tam 40 ini bekliyor ya da normal doğum sonrası ameliyat beni bekliyor ne bileyim en çok ondan korkuyorum. Su an hareketleri bırakın günde 10 u belki 100 u buluyor. Su azalması plasenta yaşlanması bilmem ne derken birsürü tehlikeli insanın gözünün önüne geliyor ınş Rabbim muhtaç etmeZ operasyona sağlıcakla kendi doğar

Bir de uzun hikaye diye anlatmadim ama bugün abimin kızı gümüşhane uni ye kayda gidiyor. İlk başta biz kaydı yapalım.trabzona gönder arası bi saat dedik kız kısmı tek yollanmaz ben gidicem dedi. Sonra baba kız bozusmuslar ikisi birbirinden inat. Eşime sen kaydını yap gel dediler ama bilet de almamışlar kıza. Tarihler 1 5 eylül arası benim bdt 5 eylül. Ben de aylardır yanımda olmayan kocamı doğumda yanımda istedim. Beni söylemediği aile efradı kalmadı :-( çok üzüldüm. Kocama kılıbık diyo milletin içinde rencide etmek için. Adamcağız tam 31 gündür colugumu çocuğumu görmedim geliyorum antepe bekleyemem dedi. Burada ama baba kız hala kavgalı. Boyuna sen gitsen ne olur daha vardır doğuma hem ben beddua verdim gitmezsen iznin bitecek tıpış tıpış gidip geri doğum olunca geleceksin deyip moralimizi bozuyor bundan dolayı bir an önce doğurmak istiyorum ama gerilince çocuk da gelmiyor işte. Gerçekten 5 ine kadar doğum olmazsa bütün sulaleye en az ölümüne kadar anlatır durur. Üstelik gümüşhane uni de hoca olan bi arkadaşımı buldum o onları karşılayacak kalacak yer sıkıntısını falan çözecek. Onu bile soru sor diye beni aradı ben tlf nosunu vereyim abi sen sor deyince bozuldu. İyi de birsürü şey var sorduğu kendi konuşsa ilk ağızdan bilgi alsa daha iyi değil mi? Üstelik kimse de korkusundan birşey diyemiyor ailede. Sırf kendi dediginden farklı adaya oy verdiler diye seçimden beri k pederimle konuşmuyor sağa sola anlatiyormus. Adamcağız kahrindan hastanelik oldu kaç kere. Evlerine bile kapıdan geçip korna çalıyor ancak. Köyden yoğurt bile gitse almıyor kapıdan içeri. Babasına bunu yapan bana ne yapar düşünün. Ama Bebiş de benim doğumgünümde gelsin istiyorum. Dua edin vakitlice dogurayim eğer ayın 7 sine kadar doğum olmazsa 7 akşamı eşim binip gitmek zorunda kalacak :-( :-(

Jangcim bitek sen degil sizin ailede var bi atraksiyon ruhu:] canim kim ne drse desin kuserse kussun bence esin gitmemeli.herseyden once senin yninda olmak ister o ani yasamak ister, insanlar ne kadar da benciller, su halde bile senin dogumunhic onemli degil , sen nasil dogurabileceksen yalniz onlar da kavga etmeselermis sanami sormuslar esin neden gitmek zorundaki onu anlamadim.esimi yalniz birakamam deyip kestirip atmaliydi..sanabisey olsaesin yollarda sen yalnizmantiklimi.bunu esine teklif etmeleri bile cok ayip..umarim hersey istediğiniz gibi olur

gunaydin canlaaaaar
Ben bugun yine cok yoruldum.yatak yorgan döktüm, nevresim battaniye pike ayarladim, hurclara doldurdum, oglanin kiyafetlerini ayikladim , gereksiz esyalari attim, gardrobum cok karisikti , duzenledim mis gibi oldu, doguma gelen olursa herseyin yeri belli , mama sandalyelerim buyuk benim besik gibi cocuklar 4ay onda yattilar, cok kirlenmisti esime guzelce yikattim balkonda kurudular ,sebzelik karisikti doktum , toz aldim makine actim, camasirakinesi sabahtan beri calisiyo bi yandan cikanlari katla kaldir , nohut pilav yaptim, cocuklara babasi bakti, uyudularmi eve bbi vileda cekip dus aldimmi tamamdir ama her zamanki gibi hisirim cikti:]] kafam rahat ama
anaaaamm napiyosun oyle ara ara yapsana su isleri..yarin elini kolunukaldiramayCaksin ...

Cumbo canım ınş senin de tayin çıkar ilk aklıma sen gelsin dua yerine olsun inş.
Çılgın.anne walla tam layık bi nick secmissin kendine. Bu ne hız yaa? Belki ben evimde değilim ondan garip geliyor artık bana. Eve gidince iki bebeyle mesaim başlayacak benim de güç toplama kampı bana burası :-)
Kesi 10 cm açıkla değil kas ve dokuyla bi de doğum duruşuyla alakalı ben ce daha çok Monacim. Çünkü ilkinde ben de nisan geldi gittim annemin zoruyla dr um sancı istememe saygı gösterdi 10 cm olana kadar hastanede 17saat geçirdim. Üstelik yek kesi mi? Oğlan omuzla birlikte çıkmış içeriden dayanamayıp 3 dikiş de yaramaz oglumdan dolayı vardı :-) zeytinyağı ile perine masajı yapabilirsin ama enfeksiyon kapma ihtimalgıcıkikkat etmek lazım. Comelme kalkma yürüme merdiven inme çıkma calkalama bunlar kolaylaştırıyor derler. Hurmaya da günde 5 tane ile başladım. Bi de defne tohumunu ogutup balla karıştırıp yiyorum doğumu kolaylastirirmis. Günde 1çay kaşığı son 10 günde ama. Dün tatlı kaşığı yedim bana msn demedi. Oğlum ya gerçekten tam 40 ini bekliyor ya da normal doğum sonrası ameliyat beni bekliyor ne bileyim en çok ondan korkuyorum. Su an hareketleri bırakın günde 10 u belki 100 u buluyor. Su azalması plasenta yaşlanması bilmem ne derken birsürü tehlikeli insanın gözünün önüne geliyor ınş Rabbim muhtaç etmeZ operasyona sağlıcakla kendi doğar
sagol canim duan icin. 30 eylilde belli olcak insallah cikar yaa...
senin bebis de gelsin artik hayirlidiyla..vakti doluyor ..srn herseyi yapmissin ama yinecde iceriyi pek sevdi hethalde yumurcak..
Bir de uzun hikaye diye anlatmadim ama bugün abimin kızı gümüşhane uni ye kayda gidiyor. İlk başta biz kaydı yapalım.trabzona gönder arası bi saat dedik kız kısmı tek yollanmaz ben gidicem dedi. Sonra baba kız bozusmuslar ikisi birbirinden inat. Eşime sen kaydını yap gel dediler ama bilet de almamışlar kıza. Tarihler 1 5 eylül arası benim bdt 5 eylül. Ben de aylardır yanımda olmayan kocamı doğumda yanımda istedim. Beni söylemediği aile efradı kalmadı :-( çok üzüldüm. Kocama kılıbık diyo milletin içinde rencide etmek için. Adamcağız tam 31 gündür colugumu çocuğumu görmedim geliyorum antepe bekleyemem dedi. Burada ama baba kız hala kavgalı. Boyuna sen gitsen ne olur daha vardır doğuma hem ben beddua verdim gitmezsen iznin bitecek tıpış tıpış gidip geri doğum olunca geleceksin deyip moralimizi bozuyor bundan dolayı bir an önce doğurmak istiyorum ama gerilince çocuk da gelmiyor işte. Gerçekten 5 ine kadar doğum olmazsa bütün sulaleye en az ölümüne kadar anlatır durur. Üstelik gümüşhane uni de hoca olan bi arkadaşımı buldum o onları karşılayacak kalacak yer sıkıntısını falan çözecek. Onu bile soru sor diye beni aradı ben tlf nosunu vereyim abi sen sor deyince bozuldu. İyi de birsürü şey var sorduğu kendi konuşsa ilk ağızdan bilgi alsa daha iyi değil mi? Üstelik kimse de korkusundan birşey diyemiyor ailede. Sırf kendi dediginden farklı adaya oy verdiler diye seçimden beri k pederimle konuşmuyor sağa sola anlatiyormus. Adamcağız kahrindan hastanelik oldu kaç kere. Evlerine gitmek zorunda kalacak :-( :-(
offf yaaa gicik olurum boyle insanlara..srn hic bakma onlara canim.. dogum yapacaksin ve esinin de yaninda olmadi getekir..ne derse desin ..kimse boyle birsey yuzunden seni ayiplamaz..esas onun yaptigi ayip..kayida gitmekvicin barismasi gerekmiyor kiziyla kus olarak da gidebolirler..esin kestirip atsin brnce de ..tip yaaaaa..

dun esomin dogumgunuydu..kv yemege cagirdi oraya gitcez.. hazirlandim suskendim.. oglanla kavga ettik..esim geldi benim surat bir karis aksam orda kalsin bu dedim. donra cocuk oyuncakl arini topluyordu nasil oldu bilmiyorum kafadini cam masaninkosesine carpti..aklim gitti canimdan can gitti. delindi sandim kafasi. buz tuttuk vs. biraz iyi geldi ama. .o kadar cok agladimki simdi bile aklima gelince gozyaslarimi tutamiyorum..neyse gittik kv lere..kuzum da ben de toparladik biraz..hepsi onu birakti beni teselli ediyor.birakamadim kuzumu orda..

dundrn beri şişti yine heryerim acayip odem olmus bacaklarimda..maydanoz bulayim biyerden de insin azcik

Cumbo canim aliskin benim vucut herseyi yapmaya:]] ne yapayim öyle yavaş yavaş yapmayi da sevmem, is birakmam yani bi anda bitirmek isterim, kuzunu Allah korumus görünmez kaza, cok gecmis olsun , artik sona yaklasiyoruzya odemler basladi haliyle, cabucak saglicakla dogursak ins .ben de ikizlerde son zaman oyle olmustum, cok kilo alinca oluyo genelde, dogumdan sonra hemencecik sönüyor ama.

Cumbo canim aliskin benim vucut herseyi yapmaya:]] ne yapayim öyle yavaş yavaş yapmayi da sevmem, is birakmam yani bi anda bitirmek isterim, kuzunu Allah korumus görünmez kaza, cok gecmis olsun , artik sona yaklasiyoruzya odemler basladi haliyle, cabucak saglicakla dogursak ins .ben de ikizlerde son zaman oyle olmustum, cok kilo alinca oluyo genelde, dogumdan sonra hemencecik sönüyor ama.
canim saol..
odem iner de kilolar ne olacak bilmiyorum..simdiden derdine düştüm valla. ..

Slmlar yeni katıldım aranıza. Daha önce forumu estetik ameliyat araştırmamda çok kullanmıştım, sonra benim için önemini yitirince forumu bırakmıştım. Şimdi bebeğimle geri döndüm. 37+5 günlük hamileyim. Amerika'ya geldim doğum için. Stresliyim, uyuyamıyorum , canım sıkılıyor. Bende forumda dertleşecek birilerini bulurum diye düşündüm ve yeniden üye oldum. Gece 2 hala uykusuz. Bebeğimi bekliyorum heyecanla. Daha karnım inmedi , baskı yok, sancı yok anlaşılan oğlum zamanında gelecek.

Slmlar yeni katıldım aranıza. Daha önce forumu estetik ameliyat araştırmamda çok kullanmıştım, sonra benim için önemini yitirince forumu bırakmıştım. Şimdi bebeğimle geri döndüm. 37+5 günlük hamileyim. Amerika'ya geldim doğum için. Stresliyim, uyuyamıyorum , canım sıkılıyor. Bende forumda dertleşecek birilerini bulurum diye düşündüm ve yeniden üye oldum. Gece 2 hala uykusuz. Bebeğimi bekliyorum heyecanla. Daha karnım inmedi , baskı yok, sancı yok anlaşılan oğlum zamanında gelecek.

Merhaba canım hosgeldin..az kalmış senin de..saglicakla alirsin inşallah kucagina..amerikaya sirf doğum icin mi gittin..

Back