• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Slm guzel analar ..dun doktr gittim hersey yolundaymis normalde 2 ekim dogum tarihi ama ekime kalmaz eylulun sonuna dogru dogar dedi hayirlisi bakalim :)
hhayırlı olsun canim şimdiden
Selam herkese .ben de kontrole gittim.bizim sipa 3225 gram 49cm cikti.nst temiz.doktor gun vermedi.10-18eylul arasi muhtemel dedi. Durum gayet iyi sona kadar gidicez dedi. Cok sevindim bu duruma .ben de sona kadar gitmek istiyordum zaten.normal dogum tarihim 18eylul zaten.eger o zamana kadar bebis beklerse 18eylulde yapmak istyrm.benim de dogum gunum cunku.haftaya tekrar gidicem .
cilgiiiiinn 15 inde beraber doguralimmmm

E="Monalisa1289, post: 36683617, member: 538146"]Insallah kararladiginiz tarihlerde olur g7nlerinde dogsr bebisleriniz bakalim bizim durum muallakta sali gunu ultrasyon cektirdikten sonra ne diyecek dr...[/QUOTE]
Ins.hayirli zamanda gelirler canim.canim sende bisey cikacagini sanmiyorum ben merak etme

Dogum cantasina neler kattiniz ben...1 hastane cikisi kundak battaniye bez emzik islak havlu pecete ..kendim icin ic camasir pijhama takimi..terlik corap ince hirka birde yazma..bukadar nasip olursa normal dogum olcak

E="Monalisa1289, post: 36683617, member: 538146"]Insallah kararladiginiz tarihlerde olur g7nlerinde doaklimaaebisleriniz bakalim bizim durum muallakta sali gunu ultrasyon cektirdikten sonra ne diyecek dr...
Ins.hayirli zamanda gelirler canim.canim sende bisey cikacagini sanmiyorum ben merak etme[/QUOTE]
Insallah canim alttan cikcakmis gibi sizilar oluyor dimi sizde hep soruyorum ama gelmesinin cok cok yaklastigina mi isret .. yarin disari cikicam esimle aklima ya disarda suyum gelirse dusuncesi geliyor abbowwww rezillik :rolleyes:

Monacim bicok hastanede plastik kasik catal veriyorlar.bide normal olursa hemen cikarsin.
Yok canim oyle hemen su gelip dogum olmaz.sanci baslar vs bi surec o hemen olmaz korkma:]]

Ins.hayirli zamanda gelirler canim.canim sende bisey cikacagini sanmiyorum ben merak etme
Insallah canim alttan cikcakmis gibi sizilar oluyor dimi sizde hep soruyorum ama gelmesinin cok cok yaklastigina mi isret .. yarin disari cikicam esimle aklima ya disarda suyum gelirse dusuncesi geliyor abbowwww rezillik :rolleyes:[/QUOTE]
evet bende de oyle ooluyor..brnim ilk cocukta direk su ggelmişti ama evdeydim cok dşükür..ya disarda olursa diye brn de tirsiyorum
ben de hayırlısıyla eylül annesı olucam kızlar:) cok heycanlıyım sızler gibi:)
canimm insalllah kavusucaz saglicakla yavrularimiza..heyecan doriktaaaa
Monacim bicok hastanede plastik kasik catal veriyorlar.bide normal olursa hemen cikarsin.
Yok canim oyle hemen su gelip dogum olmaz.sanci baslar vs bi surec o hemen olmaz korkma:]]
oyle deme cilgincim ..brnim bebek kanala girmrmisti ne agri ne sanci yatskta yatiyordum gece 11 civari birden icimde sanki tipa cekilmis gibivoldu.sonra fosur fosur suyum geldi..o kadar cok geldi ki gittim tuvalete oturdum..sonra kalktim bi yandan oynuyorumoglum geliyor diye bi yandan canta hazirliyorum..esim korkmus ve saskin nspicaz diyip duruyor. ne zaman arabaya bindik ya brbege bisey olduysa diye dustu aklima titremeye basladim konusamiyorum titremektem..su hala geliyo ama..cok sukur problemsiz kavusmustum yavruma..ayyy icim bi tuhaf olduu

bugun kuzum babaannesinde kalacakmis..esim aradi hadi sinemaya gidelim dedi. 20 seansina girdik lucy diye bir film. .ehh fena diildi..ama daha uzun süre sinemaya gidemeyiz kaçamak yaptık ihiii...

Cumbo canim seninki cok ekstra olmus.genelde oyle hemen suyu geleni hic duymadim ben yada bana denk gelmedi.yinede genel olarak oyle su gelme olacagini sanmiyorum ben bilmiyorum.su gelecek kadarsa mutlaka sanci vs bisey olur.senin gibi istisnalarda olabilir ama kaideyi bozmaz ...

benimki erken membran rupturuydu. .cok hareketliydi kuzum drum demisti bu yakinda membrani yani kesenin zarini patlatir diye...sancim hic olmadi acilma da yoktu..mecburen sez oldum..

bursadayim csnim. ama döndü hava yine sicak oldu

takilma cnm insallah dr ordayken olur dogumun..hemguvendigi arkadadina soylemesi cok iyi en axindan acikta degilsin..uzulme sakin
Öyle canım birilerine emanet edip gidiyor ama ne biliym yinede bi tuhaf hissediyorum .
Doktorun muayenehanesinde ki yardımcı bayanda telini verdi benide ara bişey olursa bende hemen hastaneye gelirim dedi.

Cumbocum bak farkliymis durumun iste:] simdi nasil oglun peki yine oylemi:] gece bu saat bebeler uyudu sicaktan uyandim .size bakayim dedim.oglan da karnimda hickirip duruyo:]

Back