- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.201
sSağol canim insallahMaşallah her şeyin iyi olmasına sevindim inşallah vaktinde gelir meleğin:)
yok canim bebekligi de cok sakindi simdi de..biz diyorduk bu cocuk dogunca mahvedecek bizi.hic oyle olmadi..bebekken bile aksam 9:30 da yatardi gece 4 gibi uyanir emer tekrar uyurdu..simdi de cok uslydur kuzum ..ayy gece bsbannde kaldi ozledim kuzumuCumbocum bak farkliymis durumun iste:] simdi nasil oglun peki yine oylemi:] gece bu saat bebeler uyudu sicaktaim .size bakayim dedim.oglan da karnimda hickirip duruyo:]
Masallah canim darisi basima ins. Oyle bi bebege benim de ihtiyacim varGünaydın kizlaar
sSağol canim insallah
yok canim bebekligi de cok sakindi simdi de..biz diyorduk bu cocuk dogunca mahvedecek bizi.hic oyle olmadi..bebekken bile aksam 9:30 da yatardi gece 4 gibi uyanir emer tekrar uyurdu..simdi de cok uslydur kuzum ..ayy gece bsbannde kaldi ozledim kuzumu
bugun kuzum babaannesinde kalacakmis..esim aradi hadi sinemaya gidelim dedi. 20 seansina girdik lucy diye bir film. .ehh fena diildi..ama daha uzun süre sinemaya gidemeyiz kaçamak yaptık ihiii...
Jang canim az kalmis hadi jayirlisi.
Ben dün gece yine rahatsizlandim.dunaksam sarimsakli yogurt karisik kizartma yyapmistim.esim bol sarimsakli istedi ama o sarimsak beni feci bozdu.sabaha kadar midemde sarimsak tadi , karinagrisi ve ishall..sabahi zor ettim.cok sukur simdi iyiyim arada karin agrisi vuruyof ama ne yapayim.midem cok hassasslasti .belki bebek de mideye baski yapiyor odamideyi hassaslastiri
ayy canim cok az kalmiss..hayirlisiyla saglikla gelsin de ne zanan olacagi onemli degilEveett son durumları bildiriyorum tek parcayim haleneşimi sonunda şimdi de yoğun baskı var doğru diye son 5 e girdik ne komik di mi ilk oğlum bu hesaba göre iki gün önce doğmuştu saskinim bu beklemez derken daha sakin fitratli olacak galiba daha cuma nst çekildim sancı hep 10. Çok da hafifim halen. Bi otur kalk zorlanıyorum arada o da egzersizleri günde ikiden bire dusurdum tempodan gelen giden hosgeldine esime mecburen. Et kesiyo galiba. Eşim gelir gelmez yine dusuncesizlik yaptı gece 9 a kadar sokaklarda tek başıma dolandirdi durdu beni sinir etti. İnan sevgisine ve gerçekten dusunemedigine inanmasam hayatta bu adamın yanında kalmam. Ne yapalım her güzelin bi kusuru olur benimki de düşüncesiz. Sabaha kadar ne yaptım deyip.durdu uyku arasında bile yaptiklarini sayinca haklısın diyo. Çocuk gb hala yaa ne yapayım oğlan büyütmeye alıştım ha iki ha üç bi tane bildiri hazirlamam lazım aslında onu bir iki gün uğraşıp bitirirsem öyle gelsin diyorum 18 son teslim çünkü. Hurma bile yemiyorum korkudan. Sulaledekiler serrimden korkup annemi arıyorlar benim oğlum belki de annesine doğum günü hediyesi olmayı bekliyor tam tarihinde doğarak hiç karismayacagim bakalım paşanın keyfi bilir he he ..
gecmis olsun insallah doguma kadar rahaylatsin.kilosu cok iyi bdnce doguma kadar3,5 olur..Hımm bi de devlete gittim cuma kum döküyorum çok fena enfeksiyon da var azıcık. 3300 dedi bebise en son 5 gün önce kendi dr um 3100 demişti. Bi 3.5 olsa çok.sevinicem doğuma kadar. Ya benden başka kimse dogurmuyor mu
oyy gecmis olsun canim bisey ictin mi simdi nasilsin..ben de sarmisakli yogurt 1 ay once yemistim ayni seyler olmustu daha da ydmiyorum vslla..Jang canim az kalmis hadi jayirlisi.
Ben dün gece yine rahatsizlandim.dunaksam sarimsakli yogurt karisik kizartma yyapmistim.esim bol sarimsakli istedi ama o sarimsak beni feci bozdu.sabaha kadar midemde sarimsak tadi , karinagrisi ve ishall..sabahi zor ettim.cok sukur simdi iyiyim arada karin agrisi vuruyof ama ne yapayim.midem cok hassasslasti .belki bebek de mideye baski yapiyor odamideyi hassaslastiri
Teşekkür ederim ikinizede.cumbo canim demekki sarimsak gercekten blzuyo mideyi.aman tövbe ettim zaten..cumbo canim senin kuzu kac yasinda.
merak ettigim bisey var .cumbonun tarih belli ama geri kalanlar ne zaman doguracak bakalim..
5.5 yaşında teyzesi ellerinden öper. ..Teşekkür ederim ikinizede.cumbo canim demekki sarimsak gercekten blzuyo mideyi.aman tövbe ettim zaten..cumbo canim senin kuzu kac yasinda.
merak ettigim bisey var .cumbonun tarih belli ama geri kalanlar ne zaman doguracak bakalim..
son haftalarda kilo alimi nispeten yavaşlıyor bildigim. haftada 200 -300 gr alabiliyorlar yine deBide cumbocum sana bir sorum var bebek son haftalar az mi kilo aliyo.benim en son 3200du.iki hafta sonra dogursam tahmini ortalama kac olurki kilosu.az mi alir bundan sonra yoksa haftada 200gram filann alirmi yine
gözün aydin canim..allah anali babali buyutsun inşallahbenim kuzu icin 10 eylül demısti dr amcamiz ama kizim o kadar beklemek istemedi 30 agustos 02.25te hayatimiza renk katti.ben muradima errdim darisi sizlerin basina
gunaydin canim.. kilo da boy da gayet iyi takma kafana...Gunaydinn inslh iyisinizdir.arjdslar size bir sorum olacakti..ben 34 +5 de doktr gittim bana..kilosunun iyi oldugunu dedi 2.400 gr 44 cm boyu bana kucuk geldisizcede oyle deilmi
gunaydin mileeeeeettt
5.5 yaşında teyzesi ellerinden öper. ..
son haftalarda kilo alimi nispeten yavaşlıyor bildigim. haftada 200 -300 gr alabiliyorlar yine de
gözün aydin canim..allah anali babali buyutsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?