2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Monalisatombalakim.eve366mber: 538146 .!.:

son derece formundasın ,,

kuzuya da bak yaaaa yerım onu ..[/QUOTE]
Yok be ne formu tombalakim.evet oglum da yanimda dugmelere basmaya uğraşıyor .
borek borek demişsiniz canim çekti nspicam şimdi:)))
cilgincim inceciksin maasallah
Sagol canim ince degilim ya ince demeyin.ayy esim bu halime bayiliyo hep hamile kal diyo.cok zayif halimi sevmez. Hamilelik sana yakisiyo diyo , adam bi kere daha asik oluyo bana hamisken :] ayy benim de midem fena kalkti yaa .kofteyi fazla yapmis abartmisim iki borcam yaptm mecbur .kokudan basim dondu hava da sicakya.

cilgincim ne guzel iste esin boyle beğeniyo verme dogum kilolarını..
ben şimdiden diyet planlari yapıyorum. .temmuza kadar 55 olmam lazim..60 a da razıyım ya neyse...
koften fazlaysa bana yollasana ne yemek yapicam bilmiyorum. .manti mi yapsam acaba. .

Valla dogum kilomu vermesem cok hosuna gider .60-65arasi halime bayiliyo.normalde 50-55arasiyim .ama evlenirken 47idim:] yollayayim valla cok fazla..

Kizlar ben ne yemek yaptigimi soylemiyim caniniz ceker ama yemek icini gobegim masaya carpti ve haliya devirdim az kalmisti Allahtan yoksa yemekten de olacaktim ...
Hali sildim bideeeeeeee

Aferin canim sana mona.hali mi sildin.son zaman delimisin sen.dikkat et kendine o kadar abartma.ne yemek yaptin soyle canim cekerse yaparim
Ben slyluyorum valla:]

maasallah herseyi tamamlamışsin..artik beklemek kaldi en zoru da bu..ben de valizimi hazirliycam bugun..haftasonu da yatagini kurariz..

allah anali babali buyutsun canim insallah sağlıcakla hadtanefen cikarir kavusursun yavruna...
maasallah herseyi tamamlamışsin..artik beklemek kaldi en zoru da bu..ben de valizimi hazirliycam bugun..haftasonu da yatagini kurariz..

allah anali babali buyutsun canim insallah sağlıcakla hadtanefen cikarir kavusursun yavruna...
Çok şükür tamamladım canım evet artık bekleyiş başladı.
Dün gece yine hiç uyuyamadım .
Ve bu saat oldu hala da uykum yok
Bana komşum sağolsun bambu beşik aldı hediye üstü örtülü bi şekilde bekliyor .
Sağ salim hastaneden dönelim onuda bizim odaya geçirip açıcaz inşallah :)
Sende biran önce bitir canım hazırlığını ne olur ne olmaz.
Yarın kont sonra gelen giden ve Mevlüt için çikolataları da alıcaz inşallah .

Bende ilk defa yapıcam.
Lohusa şekeri aldım aktardan kabuk tarçın ve karanfil aldım netten baktım bunların hepsini bir tencerede su ve şekerle kaynatıyorsun dolapta epeyce saklanıyor .
Hafta sonu yapacağım inşallah .
10--15 çeşit baharat katılan tariflerde var ama bence en basiti bu.

Âmin canım cümlemizden inşallah .
Öyle tabi bundada vardır bir hayır .
Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı her şeyden önce .

gunaydin canlar. ..siteye zor girdim valla. .
dun cantamizi hazırladım sadece gecelikleri koymadim kirismasin diye..
c.tesi yatagini kurariz bittiiiii..
agdaya ne zaman gitsem bilemedim..simdi gitsem erken olur di mi haftata gideyim bari

hayırdır canim ne oldu
2yas sendromu basladi sanirim.mcok inatci.taktimi takiyo.babasi dogumdan sonra 1ay izinli .o ilgilenicem merak etme diyo.bi de bizim mutfak italyan kapisi yok.surekli mutfakta mama ister vaziyetteler onu da duzene sokmak lazim.aksama kadar mama da mama.
Monacim sana kizdim kendim temizlik yaptim.cocuklarin halisini fircaladim hep sac olmustu gozume ilisti.hergun bakici kiz toz aliyo ama sanki alinmamis gibi.bugun acilayim diye ben yapayim dedim yoruldum..dusa girdim.sipalari uyutayim dinlenicem.esim de yine sutlac istiyo yapayim bari ..

Biz akillanmayizzzzzzzzzz

benim bu sertlesmelerim arttiya dun gece kasilmayla birlikte kasiklarima agri girdi ama gecti bir kac dk ya .....

Biz akillanmayizzzzzzzzzz

benim bu sertlesmelerim arttiya dun gece kasilmayla birlikte kasiklarima agri girdi ama gecti bir kac dk ya .....
Canim onlar artik normal.
Cumbo canim doktora ne zamn gitceksin ona gore ayarla .
Benim adetim belli degilya bebek de 1hafta onde cikiyorya belki satim daha onceyse biraz daha erken dogurabilirim.
Yarini merakla bekliyrm bakalim ne diycek.gun verir artik.ins.sipa biraz buyumustur .

Evet canimmsana yarin gun verebilir belli olur artik gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…