- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.141
En iyisi canim..hic ugrasma.benımde ellerim uyuşuyor gece kalktığımda hıssız hareket ettırınce açılıyor ..
karşımızda börek imalatı yapan yer var ordan tepsi ile alsak yeter , hıç ugraşmak istemiyprum açıkçası ..
Monalisatombalakim.eve36653603 .!.:
Monalisatombalakim.eve366mber: 538146 .!.:
Sagol canim ince degilim ya ince demeyin.ayy esim bu halime bayiliyo hep hamile kal diyo.cok zayif halimi sevmez. Hamilelik sana yakisiyo diyo , adam bi kere daha asik oluyo bana hamisken :] ayy benim de midem fena kalkti yaa .kofteyi fazla yapmis abartmisim iki borcam yaptm mecbur .kokudan basim dondu hava da sicakya.borek borek demişsiniz canim çekti nspicam şimdi:)))
cilgincim inceciksin maasallah
Valla dogum kilomu vermesem cok hosuna gider .60-65arasi halime bayiliyo.normalde 50-55arasiyim .ama evlenirken 47idim:] yollayayim valla cok fazla..cilgincim ne guzebayiliyo.noen boyle beğeniyo verme dogum kilolarını..
ben şimdiden diyet planlari yapıyorum. .temmuza kadar 55 olmam lazim..60 a da razıyım ya neyse...
koften fazlaysa bana yollasana ne yemek yapicam bilmiyorum. .manti mi yapsam acaba. .
maasallah herseyi tamamlamışsin..artik beklemek kaldi en zoru da bu..ben de valizimi hazirliycam bugun..haftasonu da yatagini kurariz..
allah anali babali buyutsun canim insallah sağlıcakla hadtanefen cikarir kavusursun yavruna...
Çok şükür tamamladım canım evet artık bekleyiş başladı.maasallah herseyi tamamlamışsin..artik beklemek kaldi en zoru da bu..ben de valizimi hazirliycam bugun..haftasonu da yatagini kurariz..
allah anali babali buyutsun canim insallah sağlıcakla hadtanefen cikarir kavusursun yavruna...
Benimde hiç uykum gelmiyor dönüp duruyorum yatakta bi türlü uyuyamıyorum uykun geldiğinde bol bol iyi canım benim içinde uyu.Gunaydin herkese.benim surekli uykum geliyo gözlerim kapanjyo.sizdede varmi
Bende ilk defa yapıcam.Gunaydin canim , firsat buldukca uyu bari ,
Geceleri 2 uc saat arayla ayaktayim karnim hep sep sert bir sekilde , sık lasmaya basladi sertlesmeler ...
Sertbet nasil oluyor ta biz eve gelenlere cikolata vericez yanina serbet mi meyve suyu mu versek ...kek pogaca isine hic giremicez ...
Âmin canım cümlemizden inşallah .Sğl cnm, Allah razı olsun. Doktorum bebeğin ne durumda olduğunu bilmediği için normal doğumu istemedi. Bebek için de zorlu bir yolculuk dedi, birde suyum sürekli azalıyordu normal doğumundanw kadar süreceği belli olmuyor. Nitekim de solunum desteği aldı kızım 3-4 gün. Vardır herşeyde bi hayır diyorum.
hayırdır canim ne olduGunaydinn.sabah sabah busra hanim tarafindan gerginim..
2yas sendromu basladi sanirim.mcok inatci.taktimi takiyo.babasi dogumdan sonra 1ay izinli .o ilgilenicem merak etme diyo.bi de bizim mutfak italyan kapisi yok.surekli mutfakta mama ister vaziyetteler onu da duzene sokmak lazim.aksama kadar mama da mama.hayırdır canim ne oldu
Sarmanin icini devirdim haliyaAferin canim sana mona.hali mi sildin.son zaman delimisin sen.dikkat et kendine o kadar abartma.ne yemek yaptin soyle canim cekerse yaparim
Ben slyluyorum valla:]
Biz akillanmayizzzzzzzzzz2yas sendromu basladi sanirim.mcok inatci.taktimi takiyo.babasi dogumdan sonra 1ay izinli .o ilgilenicem merak etme diyo.bi de bizim mutfak italyan kapisi yok.surekli mutfakta mama ister vaziyetteler onu da duzene sokmak lazim.aksama kadar mama da mama.
Monacim sana kizdim kendim temizlik yaptim.cocuklarin halisini fircaladim hep sac olmustu gozume ilisti.hergun bakici kiz toz aliyo ama sanki alinmamis gibi.bugun acilayim diye ben yapayim dedim yoruldum..dusa girdim.sipalari uyutayim dinlenicem.esim de yine sutlac istiyo yapayim bari ..
Canim onlar artik normal.Biz akillanmayizzzzzzzzzz
benim bu sertlesmelerim arttiya dun gece kasilmayla birlikte kasiklarima agri girdi ama gecti bir kac dk ya .....
Canim onlar artik normal.
Cumbo canim doktora ne zamn gitceksin ona gore ayarla .
Benim adetim belli degilya bebek de 1hafta onde cikiyorya belki satim daha onceyse biraz daha erken dogurabilirim.
Yarini merakla bekliyrm bakalim ne diycek.gun verir artik.ins.sipa biraz buyumustur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?