- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.121
offf kolay gelsin cnm sana..misafir olayi zorlar seni insallah gelenler anlayislidir..slm kızlar benim temizlik daha yeni bitti öldüm valla biraz dinleneyim yemek yapıcam daha. yarında misafir gelecek 3 gün felan bizde kalacaklar of of ne yapacaksam ben. evde misafir oluncada yemek kahvaltı daha özenli hazırlanıyor of of bu hafta çok yorucu geçecek galiba .
bu arada bişi sorucam bebek odasına mobilya aldık bi hafta oldu koku geçmedi akşama kadar cam kapı açık dolabında kapaklarını açtım . daha bebişin kyafetleri yerleşecek .
bebekvicin gerek olmayAbilir ama sana gerekebilur fdiye al yanina bence..Nasilsiniz kizlar ..
Bendek durumlar ayni bebisim alttan cikacakmis gibi acitmaya devam ediyor suyumu patlatcak die tirsiyorum ... hastan3 cikisinw havlu tarzi kurulamak icin birsey koymayagetek yok dimi ? annem koy dedi ama zaten bebekleri silip bizim verecegimiz kiyafetleri giydiriyolar ...
Cumbocum evt karar vermekte zorlandi kesin normal olur yada olmaz demeyen detayli ultrason da gormek istedi die dusundum hayirlisi bakalim gobusunde kararinda cok iyi
bu hafralara kadar donmediyse buyuk ihtimalle donmez daha..hayirlusi olsun canim..normal sezaryan farketmez saglicakla al kucagina insallahhanımlaar benim bebiş daha dönmemiş doktor sezeryana hazırlan demişti... sizce daha vakti var mı dönmek için dönmez mi bu saatten sonra ne dersiniz? 37+3 haftalığız bu arada.
Son haftalarında hele de bu sıcaklarda misafir epey zorlar seni canım Allah yardımcın olsun.slm kızlar benim temizlik daha yeni bitti öldüm valla biraz dinleneyim yemek yapıcam daha. yarında misafir gelecek 3 gün felan bizde kalacaklar of of ne yapacaksam ben. evde misafir oluncada yemek kahvaltı daha özenli hazırlanıyor of of bu hafta çok yorucu geçecek galiba .
bu arada bişi sorucam bebek odasına mobilya aldık bi hafta oldu koku geçmedi akşama kadar cam kapı açık dolabında kapaklarını açtım . daha bebişin kyafetleri yerleşecek .
:)Monacim kendine havlu al bebege gerek yok.
Adisevda son donemde misafir cok zor gercekten ama yardim ederler vicdansiz degillerya.
Benim bebe dolabi hic kokmadi ucuz oldugndan galiba:))))))
Aboo serbet yapan da var .ne serbetim oldu ne biseyim.
Gözün Aydın geçmiş olsun canım. Meleğinizi Inşallah bir an önce sağ salim evinizede getirirsiniz .Merhab Eylül anneleri, 34+5 günlük erken doğum yaptım. 8 gün oldu bugün. Gece yarısı sancıyla birlikte suyum geldi ve acil sezeryanla bebeğimi almak zorunda kaldı doktorum. Akciğerleri ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için hala küvezde, çok şükür durumu iyi. Hergün emzirmeye gidiyorum ve süt bırakıyorum. Bebek ile ilgili hazırlıklarınızı ne kadar erken tamamlarsanız okadar iyi, her an herşey olabiliyor. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
maasallah herseyi tamamlamışsin..artik beklemek kaldi en zoru da bu..ben de valizimi hazirliycam bugun..haftasonu da yatagini kurariz..Merhaba arkadaşlar
Bugün bebek bakım çantası almak için çıkmıştım
Bir sırt çantası birde minik valiz tarzı çok gözlü bir çanta aldım.
Valize son eksikleride koydum.
Yarında temizlik var ondan sonra hayırlısı ile bekleyişteyiz artık iyice heyecanlanmaya başladım.
Lohusa şerbetini de yapıp dolaba koyayım diyorum.
Annem ve kayınvalidem de önümüzde ki hafta içi gelecekler inşallah .
allah anali babali buyutsun canim insallah sağlıcakla hadtanefen cikarir kavusursun yavruna...Merhab Eylül anneleri, 34+5 günlük erken doğum yaptım. 8 gün oldu bugün. Gece yarısı sancıyla birlikte suyum geldi ve acil sezeryanla bebeğimi almak zorunda kaldı doktorum. Akciğerleri ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için hala küvezde, çok şükür durumu iyi. Hergün emzirmeye gidiyorum ve süt bırakıyorum. Bebek ile ilgili hazırlıklarınızı ne kadar erken tamamlarsanız okadar iyi, her an herşey olabiliyor. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
ayyy sorma bende aynı heyecan içindeyim, sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilecek miyim sezeryandan sonra kendimi toplayabilecek miyim offf kafam deli sorularla dolu geceleri uyku tutmuyo zatenkizlar yaaa zaman iyice daraldi ..heyecanlaniyorum ben nasil olacak bebis kime benzeyecek.abisi kiskanacak mi acaba. .
insallah hersey yolunda gider hepimiz saglicakla alırız kucagimiza yVrularimizi..
Gözün Aydın geçmiş olsun canım. Meleğinizi Inşallah bir an önce sağ salim evinizede getirirsiniz .
Sancın ve suyun gelmiş ama erken olduğu için mi sezeryan la doğum yaptın ?
Gercekten hazırlıkları bir an önce tamamlamak gerekiyor Allah'tan hayırlısı âmin inşallah hayırlısı ile kolaycacık bir doğumla sağlıklı bir şekilde alırız inşallah
Bebişlerimizi kucağımıza
Gunaydin canim , firsat buldukca uyu bari ,Gunaydin herkese.benim surekli uykum geliyo gözlerim kapanjyo.sizdede varmi
Canim uyku degil sersemlik benimki.ben de gece uyuyamiyorum sicaktan.ayagimda elekttriklenme oluyo.BEnce en kolayini yap canim hic ugrasma bosver germe kendini.cok gelen olmayacaksa bi tepsi borek al gelene ver meyve suyuyla[/QUOTE][="Monalisa1289, post: 36652484, member: 538146"]Gunaydin canim , firsat buldukca uyu bari ,
Geceleri 2 uc saat arayla ayaktayim karnim hep sep sert bir sekilde , sık lasmaya basladi sertlesmeler ...
Sertbet nasil oluyor ta biz eve gelenlere cikolata vericez yanina serbet mi meyve suyu mu versek ...kek pogaca isine hic giremicez ...
benımde ellerim uyuşuyor gece kalktığımda hıssız hareket ettırınce açılıyor ..Canim uyku degil sersemlik benimki.ben de gece uyuyamiyorum sicaktan.ayagimda elekttriklenme oluyo.BEnce en kolayini yap canim hic ugrasma bosver germe kendini.cok gelen olmayacaksa bi tepsi borek al gelene ver meyve suyuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?