2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim bende adetliyken midem bulanir acabami diye dusunurum ama doktorum kecen sefer ne icin bulandigini soyledi hormonlarla ilgili galiba hatirlayamadim

Hım anladım canım benım her ay olmuyor bazen demekkı hormonlar yukselıyor ondan oluyormus sagol canım anlattıgın ıcın

Başınız sağolsun, Nurlar içinde yatsın inşallah,Allah geride kalanlarına sabırlar versin, sen dirayetli ol, ölüm üzüntü hep, dikkat et kendine..

kızlar benim kasık ağrılarım arttı çok batma oluyo dünden beri kendimi bitik hissediyorum aşırı yorgun iştahsızım

ağrım oluyodu da dünden beri baya kendini gösterdi sadece bulantım yoktu şimdi iştahsızım sadece

Anladım canım daha yenı ondandır mıde bulantılarında baslar yakında dıye dusunuyorum ınsallah hafıf bır sekılde atlatırsın ayakalrını yuksege koy uzat yat canım dınlenmene bak

Anladım canım daha yenı ondandır mıde bulantılarında baslar yakında dıye dusunuyorum ınsallah hafıf bır sekılde atlatırsın ayakalrını yuksege koy uzat yat canım dınlenmene bak

öyle yapıyorum zaten yata yata 2 kilo almışım yemediğim halde:):)

öyle yapıyorum zaten yata yata 2 kilo almışım yemediğim halde:):)

Kuzum o kılo degıl sıslıktır boyle dusunme ama kılo elbet alacaksın buna kendını hazırla bebısının pesınden kostururken bunların hepsını verırsın sen tatlım benım carsamba gunu gıdeceksın dımı dr hayırlı guzel hbaerlerle gelırsın ınsallah ve bende ınsallah carsamba gunu adet olmam en gec cumaya kadarzaman verıyorum kendıme o zamana kadarolmazsam umutlanacagım:)

oooo kızlar geçmişiniz de bana haber vermiyosunuz kızlar benm adetin 8. günü ama hala az az geliyo kesilmedi ben soğan kürüne başlıyım mı..?

evet kese için çarşamba gidecem hadi inşallah sende hamilesindir belirtilerin falan varmı ovu.testi kullandın mı bu ay peki:)

evet kese için çarşamba gidecem hadi inşallah sende hamilesindir belirtilerin falan varmı ovu.testi kullandın mı bu ay peki:)

Hadı bakalım ınsallah gorursunuz canım bekletmez sızı mınıgınız
İnşallah canım arada sancım oluyordu goguslerım bır ara sızladı ve suan sısler arada ayagım buz gıbı oluyor dun ayagımda corap patık vardı bırde polarla sardım ayagımı ve bu hafta bır kac defa koyu kıvamlı koyu renklı sarıya calan bır akıntı geldı ama genelde aksamları kasıkalrımda kan akısı olur damardan gıder ya nabız atar gıbı bırsey atıyor bu turseyler yasıyorum canımm ben hıc ovu kullanmasdım canım

bak bende belirtilerimi söyliim öncelikle çok sancım ve batma oldu kasıklarımda sarı akıntım vardı sürekli geliyodu şimdi daha da arttı ve en belirgini bende acayip üşüdüm dondum resmen elim ayağım buz kesti eşim kafayı mı yedin sen karda kışta mı kaldın diyodu öyle böyle değil titriyodum yani o zaman ters bişeler olduğunu anladım zaten hadi belirtilerin bebiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…