evt cnm adetlıyken mıde bulanır ve kusarsın benımde basıma gelmıstıcanim bende adetliyken midem bulanir acabami diye dusunurum ama doktorum kecen sefer ne icin bulandigini soyledi hormonlarla ilgili galiba hatirlayamadim
bulmussun canimevt cnm adetlıyken mıde bulanır ve kusarsın benımde basıma gelmıstı
canim bende adetliyken midem bulanir acabami diye dusunurum ama doktorum kecen sefer ne icin bulandigini soyledi hormonlarla ilgili galiba hatirlayamadim
Başınız sağolsun, Nurlar içinde yatsın inşallah,Allah geride kalanlarına sabırlar versin, sen dirayetli ol, ölüm üzüntü hep, dikkat et kendine..Kuzularım...yengemin babası kanserden vefat etti bugun..tam hastaneye ziyarete gitmiştik... Çok zor bir durum... Rabbim mekanını cennet eylesin..çok iyi bir adamdı gerçekten...
Bende boşlukta gibiyim...'İnne lillahi ve inne ileyhi raciun... '
kızlar benim kasık ağrılarım arttı çok batma oluyo dünden beri kendimi bitik hissediyorum aşırı yorgun iştahsızım
Belirtim yok diyordun canım bak ne guzel belırtıler kendını gostermeye basladı demekkı hersey yolunda dıkkat et kendıne canım
ağrım oluyodu da dünden beri baya kendini gösterdi sadece bulantım yoktu şimdi iştahsızım sadece
Anladım canım daha yenı ondandır mıde bulantılarında baslar yakında dıye dusunuyorum ınsallah hafıf bır sekılde atlatırsın ayakalrını yuksege koy uzat yat canım dınlenmene bak
öyle yapıyorum zaten yata yata 2 kilo almışım yemediğim halde:):)
Hu huuuuuu, ben geldimmmm :)
Kuzum o kılo degıl sıslıktır boyle dusunme ama kılo elbet alacaksın buna kendını hazırla bebısının pesınden kostururken bunların hepsını verırsın sen tatlım benım carsamba gunu gıdeceksın dımı dr hayırlı guzel hbaerlerle gelırsın ınsallah ve bende ınsallah carsamba gunu adet olmam en gec cumaya kadarzaman verıyorum kendıme o zamana kadarolmazsam umutlanacagım:)
Hoşgeidinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn TOSPAMmmmmmmmmmm :) bemimminik tospamda gelse
evet kese için çarşamba gidecem hadi inşallah sende hamilesindir belirtilerin falan varmı ovu.testi kullandın mı bu ay peki:)
Hoşbuldum canım, inşallah gelecek hepimizin tospası.
Hadı bakalım ınsallah gorursunuz canım bekletmez sızı mınıgınız
İnşallah canım arada sancım oluyordu goguslerım bır ara sızladı ve suan sısler arada ayagım buz gıbı oluyor dun ayagımda corap patık vardı bırde polarla sardım ayagımı ve bu hafta bır kac defa koyu kıvamlı koyu renklı sarıya calan bır akıntı geldı ama genelde aksamları kasıkalrımda kan akısı olur damardan gıder ya nabız atar gıbı bırsey atıyor bu turseyler yasıyorum canımm ben hıc ovu kullanmasdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?