kızlar ksura bakmayın çalıştığım için pek giremiyorum. kaynanamlar manavgatta yaşadıkları için biz antalya civarını düşünmüyoruz. mecburiyetten onlara gidip gelmek zorunda kalırız diye
kapadokya diye düşünüyoruz. henüz işyerimin izin verip vermeyeceği de belli değil. izin verilmezse sadece hafta sonu gidip gelcez. hayırlısı bakalım.
bizim nikahımız 31 martta yapılmıştı ama henüz dini nikahımız yok. esyalar konusuna gelince. beğendik sipariş verdik ama gelip gelmediği konusunda bilgim yok :) evi kiraladık ama temizliği yapılmadı çünkü ankastresi ve duşakabini yeni takıldı. ev hala inşaat halinde. perde beğenmedim henüz ama o kolay eniştem dikecek :)
gelelim asıl meseleye .... ben daha gelinlik bakmadım
((( kapalı biriyim ama düğünde açık olcam bunun için saç modelleri hakkında da bilgim yok. napcağımı bilmiyorum[/QU
BENCE İŞİ BIRAK Bİ AN ÖNCE BU İŞLERİNİ YETİŞTİR GELİNLİK HA DİYESİYE OLMUYO VALLA BEN GELİNLİĞİMİ BAYAĞI PAHALIYA DİKTİRDİM SORUN HİÇ YAŞAMADIM AMA ABİYE Mİ UCUZ YERDEN ALIYIM DEDİM UCUZ DEDİĞİM 500 TL BİRAZ KİLOLU OLDUĞM İÇİN ARKASINI İPLİ İSTEMİŞTİM ONUDA GÜZELCE KESMİŞLER AZ BİŞİ PARÇA EKLEMİŞLER DEMEK İSTEDİĞİM BEN Bİ ABİYEDE BU SORUNU YAŞIYORSAM GELİNLİĞİ DÜŞÜN HİÇ OTURDUĞUN YERDEN BİRŞEYLER YAPMA SAKIN HEMEN HAREKETE GEÇİNN :)