2014 EKİM gelinleri BURAYAAAAA :)

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
kızlar merhaba. öncelikle kendim hakkında bilgi vereyim. 2013 haziranda sözlendm 2013 Ağustosta nişanlandım ve bazı sebeplerden dolayı martta da nikahımızı yaptık. evli görünüyorum ama babamın evindeyim düğünüm olmadı :) ekimde de düğün yapmayı planlıyoruz henüz hiçbirşeyimiz de hazır değil hayırlısı bakalım. ekimde düğünü olanlar ne durumda neler yaptılar ?? fikir amaçlı paylaşımlarda bulunabiliriz burda

Canim bnim 10 ekimde dugunum olacak kismetse.evi tuttum esyalarim yerlestirmeye basladim.gelinligim bindallim ayakkabilarim herseyim hazir anlayacagin.sende elini cabuk tutarsan anca yetistirirsin.son dakikaya birakma islerini

selam canım
benim düğünümde 26 ekim de inşallah
şuanda ev arıyoruz, ev bulduğumuz zaman diğer eksiklerde tamam olacak inş.

Ben de 18 ekimde gelin oluyorum ama nikahımızı eş ataması için yaptık. Ben de babamın evindeyim okul başlayınca evime geçeceğim. Evimizi tuttuk eşyalarımız haftaya gelecek. Hayırlısıyla her şeyimiz güzel olur inşallah:) Sana tavsiyem biran önce alışverişlerine başlaman.

ben çok geç kaldım galiba. nişanlım uzakta olunca hiç birşeyi yapamıyorum. ne ev tutuldu ne eşya ne gelinlik .... telaşlandım bak şimdi. kızlar eşyalarınızı bilindik yerlerden mi aldınız

Canim bnim 10 ekimde dugunum olacak kismetse.evi tuttum esyalarim yerlestirmeye basladim.gelinligim bindallim ayakkabilarim herseyim hazir anlayacagin.sende elini cabuk tutarsan anca yetistirirsin.son dakikaya birakma islerini

çok güzel ya. bizim gün bile kesinleşmedi ki ev ayarlansın eşya alınsın. hayırlı olsun canım

hayırlı olsun inş herşey çok güzel olur. ben de yavaştan başlayayım. sen neler aldın çeyiz için.

Benimde dugunum ekimde kismetse..

Inşallah hepimiz eksiklerimizi vakitlice tamamlariz.. :)

Ev ve dugun hazirigi derken cok yorulucaz dugunden sonra bi tatil yapariz da dinleniriz.. :)

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…