2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

🙈

Tsk sagopa. Adalet okuyorum 2 snıfım daha basvuramiyorum dimi alıma. Gecen kpss ye de giremedim hamilelik çook kötü geçmişti...

🙈

Tsk sagopa. Adalet okuyorum 2 snıfım daha basvuramiyorum dimi alıma. Gecen kpss ye de giremedim hamilelik çook kötü geçmişti...

alıma derken sınava başvurabilirsin benim 2.sınıfa geçen arkadaşımda girecek bu yıl sınava

alıma derken sınava başvurabilirsin benim 2.sınıfa geçen arkadaşımda girecek bu yıl sınava

Hem okuyup hem çalışamıyo muyuz? Arkadaşım önlisanstan gireceği için mi başvuramıyor:/ kusura bakma sagopam başını şişirdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yok cnm icra müd. Yard. Ve infaz koruma için basvuramyorum. Kpss ye basvurdum:)

slm kızlar bende kpss ciyim:) bir kızım var aöf okuyorum. zor oluyor çocukla e dersler ne durumda:) konular bittimi. ben çok gerideyimde

Insan yeter kı kendıne ınansın ve guvensın. Mutlaka basarır. Ben de yerı gelmısken bıraz ıcımı dokeyım:
Bugun dgs yı atlattım. Su an ıcım stres dolu olsa da bır an once kpss ye calısmaya devam etmek ıstıyorum. :)
Matematıgım bıttı sayılır, ama bolca pratık yapmam lazım.
Cografya bıtmıstı. Aynı sekılde bunda da pratık sart.
Geometrı, tarıh ve anayasa bastan baslayayım dıye benı beklıyorlar.
Turkceyı sorun etmıyorum, onu bır sekılde hallederım.

Hem okuyup hem çalışamıyo muyuz? Arkadaşım önlisanstan gireceği için mi başvuramıyor:/ kusura bakma sagopam başını şişirdim

şimdi şöyle ki eğer çalışma şartları okula uyarsa okuyabilirsiniz mesela okul çalışma saatlerinn dışındaysa ikinci öğretimse olabilir hem okuyum hem çalışan insanlar var çünkü ama iş yerindeki şartlara uymazsa okuyamazsanız k.bakma canım anlayamadım ya arkadaşın şuan okuyor mu

Yok yukarıdaki arkadaşımı kast etmiştim:) o başka bir alımdan söz ediyormuş:)

geçmiş olsun canım nasıl geçti sınavın

Ugrastırıcı ve dusundurucu sorular coktu. Yanı, bu ugrastırıcı sorularda, bır soruya (bence) 1 dk. Kesınlıkle yetmezdı.

nasip kısmetse olur değilse de napalım canım hayırlısı olsun hakkında hız kesmeden eylüldeki sınava çalışmaya devam :)

nasip kısmetse olur değilse de napalım canım hayırlısı olsun hakkında hız kesmeden eylüldeki sınava çalışmaya devam :)

Aynen oyle, hayırlısı olsun.
Sen ne durumdasın?
Ne mezunuydun? Soyledıysen de unutmusumdur :) :) kafam cok dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…