• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar
ben cuma günü doktorla görüşmeye gittim ultrasonla baktı tüm tahlillerime baktı herşey güzel ama kilon fazla dedi fazla kilolu olmak şansı % 5 aşağı çeker dedi ee yaşda var buda % 5 aşağı çekse şansını dedi zaten bizim yaşlarımızda % 20 - 25 olan şansımızı % 10 - 15 lere düşürür dedi bu yüzden zaman sınırıda varken kilo vermeni beklemeyelim ama hem sen diyete başla spora başla hemde biz tedaviye başlayalım dedi bu ayki adetten sonra rahim ağzı genişliğini ölçecek ekim ayki adetlede tedaviye başlayacaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum doktorum çok olumlu konuştu çok pozitifti inşallah herşey güzel olacak
slm canımmmmmm kılon kaç kı? hayırlı olsun bu aradaaaaaa :nazar:

canım nasıl oldu pekı bu ben baya uzak kaldım burdan ya gırınce senı gordum sürpriz oldu cok sevındım
kendılığınden oldu demı?
Evt cnm yoktun bayagı en son denemyi biliosun sanırım donmuş ikitne konulmuştu kimyasal oldu 24 temmuzda addet oldum ağustos 24 olmadım 1 hafta geçince test yaptım ablm dedi onda çıktı knda da çıktı keseyi görduk çok şükr işte bu çarşamba klap atımı için gidecem canm 6+4 şuan

günaydın kızlar
ben cuma günü doktorla görüşmeye gittim ultrasonla baktı tüm tahlillerime baktı herşey güzel ama kilon fazla dedi fazla kilolu olmak şansı % 5 aşağı çeker dedi ee yaşda var buda % 5 aşağı çekse şansını dedi zaten bizim yaşlarımızda % 20 - 25 olan şansımızı % 10 - 15 lere düşürür dedi bu yüzden zaman sınırıda varken kilo vermeni beklemeyelim ama hem sen diyete başla spora başla hemde biz tedaviye başlayalım dedi bu ayki adetten sonra rahim ağzı genişliğini ölçecek ekim ayki adetlede tedaviye başlayacaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum doktorum çok olumlu konuştu çok pozitifti inşallah herşey güzel olacak

HRŞEY GÜZEL OLACAK BUNA İNAN BENDE İNANIYORUM ÜMİDİNİ KESME ALLAHIN İZNİYLE...

Evt cnm yoktun bayagı en son denemyi biliosun sanırım donmuş ikitne konulmuştu kimyasal oldu 24 temmuzda addet oldum ağustos 24 olmadım 1 hafta geçince test yaptım ablm dedi onda çıktı knda da çıktı keseyi görduk çok şükr işte bu çarşamba klap atımı için gidecem canm 6+4 şuan
ayy maşallah yokhe yaaaaaaaaaaa çok ama çok sevındımmmmmmm tam mucize olmuş bu kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: tamam artık bu bebiş bizimmmm artıkın bi yereeeeeeee bırakmıyoruz onu..
süper yaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar sonuçlarım çıkmış bi problem var galiba bakar mısınız ;

MTHFR MUTASYON ANALİZİ (C677T) HETEROZİGOT 677CT
PAI-SERPINE1 MUTASYON ANALİZİ (4G&5G) HOMOZİGOT 4G/4G
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298AC

sonuçlar böyle, diğerlerinde normal yazıyo. bu sonuçlar çok mu kötüyaaa...o_Oo_Oo_O
kızlar yorum bekliyorum

evet ya fulya bahçeci...hatta dündü randevumuz..güvenç beye gittik....muayene oldum..havuz diye birşey yapalım dedi...yumurtaları birkaç siklusda toplayıp transfer yapalım dedi..yumurta rezervi az olanlarda bu yöntem iyi sonuç veriyormuş...tabi bu yolda bayağı zor...her ay ilaç kullan,yumurtayı toplat...benim gibi yoğun çalışan biri için sıkıntı...
bakalım..bir hafta on güne kadar adet olurum..o zaman kistim ne durumda görmüş oluruz..tabiki fsh da...
bu arada doktor bey biosteronun hiç etkisinin olmadığını söyledi..boşuna kullanıyosun dedi..şaşırdım..biri faydalı diyor biri hiç faydası yok diyor

Canım biosteron yumurta kalitesi arttırmak içinmi o_O
Haklısın cnm çalışanlar için gerçekten zor allah yardımcın olsun

günaydın kızlar

Çoook sevindim cnm tahlillerinin temiz çıkmasına
Kuzummm sen zaten diyete başlamamışmıydın yanlış hatırlamıyorsam bi doktor kilonla ilgili çoook üzmüştü seni daha kaç kilo vermen gerekiyorkio_O

Çoook sevindim cnm tahlillerinin temiz çıkmasına
Kuzummm sen zaten diyete başlamamışmıydın yanlış hatırlamıyorsam bi doktor kilonla ilgili çoook üzmüştü seni daha kaç kilo vermen gerekiyorkio_O

sağol canım menim diyete başlamıştım devamını getiremedimki bişeye üzülünce canım sıkılınca diyeti bozuyorum kötü huyum bu benim ama şimdi şart oldu zayıflamam lazım demekki bendeki sorun bu :cry::cry::cry::cry::cry:

slm tatlımm..
yok ya ne tedavısı..sadece tedaviye başlayana kadar kendımı bu konudan soyutlamak istedim.
sen nasılsın bakalım ne durumdasın?

Kuzummm özledim valla seni bu kadar arayı uzatma
Bende nasıl olayım cnm aynı eylülde tedaviye başlayacaktım doktorum yurt dışına çıktı o yüzden ertelemek zorunda kaldım ekimde tadeviye başlarım dedim ama şimdide ben kendimi hazır hissetmiyorum anlayacağın kafam çook karışık:KK64:

sağol canım menim diyete başlamıştım devamını getiremedimki bişeye üzülünce canım sıkılınca diyeti bozuyorum kötü huyum bu benim ama şimdi şart oldu zayıflamam lazım demekki bendeki sorun bu :cry::cry::cry::cry::cry:

Kuzum diyet yapmak gerçekten çook zor
Ben bugün spora başladım her sabah sahilde yürücem yediğimede dikkat edicem
Sende sabahları yürüye bilirmisin öyle bi imkanın varmı o_O

Kuzum diyet yapmak gerçekten çook zor
Ben bugün spora başladım her sabah sahilde yürücem yediğimede dikkat edicem
Sende sabahları yürüye bilirmisin öyle bi imkanın varmı o_O

sabah yürüyüşleride kapl krizini tetikler diye okumuştum netten bir aralar o yüzden vazgeçmiştim

ama akşamları yürüyüşe başlayacam

Yürüyüş gerçekten çoook iyi geliyor sabah akşam hiç farketmez sen yürü inan çok faydasını göreceksin cnm benim :KK36:
Ah cnm ben ise yuruyerek.gidip geliyorum sabahlari yarim saat aksam birsaat onbes dakika yuruyorum ama hic zayifliyamiyorum bide aktif calisan biriyim

Back
X