• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331

Maşallah canım gayet net görünüyor, inşaallah kanda da güzel bir değer alırsın. Böyle lekelenme durumlarında bildiğim kadarıyla yapılacak en iyi şey sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koyup dinlenmen. Ama artarsa hemen dru ara çünkü serum da takabiliyorlar böyle durumlarda, gerçi benim daha ileri bir zamanda lekelenmem olmustu iğneyle birlikte kocaman birde serum taktılar. Allah sağlıkla kucagina almanı nasip eder inşaallah.

Maşallah canım gayet net görünüyor, inşaallah kanda da güzel bir değer alırsın. Böyle lekelenme durumlarında bildiğim kadarıyla yapılacak en iyi şey sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koyup dinlenmen. Ama artarsa hemen dru ara çünkü serum da takabiliyorlar böyle durumlarda, gerçi benim daha ileri bir zamanda lekelenmem olmustu iğneyle birlikte kocaman birde serum taktılar. Allah sağlıkla kucagina almanı nasip eder inşaallah.
haklısın arkadaşım uzanıyorum zatende çoğalma olursa onlarda ara hemen dedilerdi inşallah sorun çıkmaz

selam canım dün senin haberi gördüm ve çok mutlu oldum
umut oldun bana senin sorunla benimki aynı diye hatırlıyorum
nerede tedavi oldun canım tüpler kapalıydı benimki diye dimi
hayırlısı olsun hepimiz için canım çok mutluyum :KK36::KK36:
Sağol canm rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla bnde poko var eşimde sprem harekt hız sağlık açısnda problem vardı rabbim ol derse oluyor canm dua sabır inş hepimzde kavuşurz bigün

Sağol canm rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla bnde poko var eşimde sprem harekt hız sağlık açısnda problem vardı rabbim ol derse oluyor canm dua sabır inş hepimzde kavuşurz bigün

canım ya vallahi anlatamam bana umut oldun,çünkü umudumu gerçekten ilk denememde yitirmiştim.üstelik sende pko varmış.ben de yumurta rezerv azlığı var.eşimde aynen senin eşin gibi sperm sayı ve hareket sorunu var..demekki bu halde olup hamile kalınabiliyormuş.kız bu ay özel formül denedinmi :))) şaka bir yana inşllah kalp atışını da duyarsın onu da okuruz canım benim yaa

haklısın arkadaşım uzanıyorum zatende çoğalma olursa onlarda ara hemen dedilerdi inşallah sorun çıkmaz

canım hayırlı olsun bebeğin,bugün bu ikinci gebelik haberiydi.süper mutlu oldum tüm üzgünlüğümü attım yaaa çok sevindim

canım ya vallahi anlatamam bana umut oldun,çünkü umudumu gerçekten ilk denememde yitirmiştim.üstelik sende pko varmış.ben de yumurta rezerv azlığı var.eşimde aynen senin eşin gibi sperm sayı ve hareket sorunu var..demekki bu halde olup hamile kalınabiliyormuş.kız bu ay özel formül denedinmi :))) şaka bir yana inşllah kalp atışını da duyarsın onu da okuruz canım benim yaa
Amin inş canm allhım hepinize nasip etsn hayırlısyla umudun hep olsun rabbim buyuk özel bişey yapmdım. Canım sadece byramda gezdik konyayada gittk mevlanada çok dua etmiştim

Amin inş canm allhım hepinize nasip etsn hayırlısyla umudun hep olsun rabbim buyuk özel bişey yapmdım. Canım sadece byramda gezdik konyayada gittk mevlanada çok dua etmiştim
Canım kendimle karşılaştırmak için soruyorum yani bende acaba doğal yolla kalabilir miyim diye, eşinin sperm sayısı ve morfolojisi birde hızı ne idi?

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kız hamişsin demı yanlış görmedımmmmmmmm maşallah yaa...

Canım kendimle karşılaştırmak için soruyorum yani bende acaba doğal yolla kalabilir miyim diye, eşinin sperm sayısı ve morfolojisi birde hızı ne idi?
Cnm rabbim ol derse olur inş onları bilmiyorum sadece hız harkt saglıklı olrak %30 yazıyordu baygı oldu onu yaptıralı ondan sonrada yaptırmadık

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kız hamişsin demı yanlış görmedımmmmmmmm maşallah yaa...
İvet teyzesi inş kalp atımını görünce hamiş oldugumu anlayacam allhın iznyle rabbimn mucizesi meleğim inş seninde gelir bian once

günaydın kızlar
ben cuma günü doktorla görüşmeye gittim ultrasonla baktı tüm tahlillerime baktı herşey güzel ama kilon fazla dedi fazla kilolu olmak şansı % 5 aşağı çeker dedi ee yaşda var buda % 5 aşağı çekse şansını dedi zaten bizim yaşlarımızda % 20 - 25 olan şansımızı % 10 - 15 lere düşürür dedi bu yüzden zaman sınırıda varken kilo vermeni beklemeyelim ama hem sen diyete başla spora başla hemde biz tedaviye başlayalım dedi bu ayki adetten sonra rahim ağzı genişliğini ölçecek ekim ayki adetlede tedaviye başlayacaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum doktorum çok olumlu konuştu çok pozitifti inşallah herşey güzel olacak

İvet teyzesi inş kalp atımını görünce hamiş oldugumu anlayacam allhın iznyle rabbimn mucizesi meleğim inş seninde gelir bian once
canım nasıl oldu pekı bu ben baya uzak kaldım burdan ya gırınce senı gordum sürpriz oldu cok sevındım
kendılığınden oldu demı?

Back
X