- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
AMİNNNN İNŞALLAAHHHetmem mi arkadaşım rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
tüm isteyen kardeşlerimle birlikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİNNNN İNŞALLAAHHHetmem mi arkadaşım rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
arkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
haklısın arkadaşım uzanıyorum zatende çoğalma olursa onlarda ara hemen dedilerdi inşallah sorun çıkmazMaşallah canım gayet net görünüyor, inşaallah kanda da güzel bir değer alırsın. Böyle lekelenme durumlarında bildiğim kadarıyla yapılacak en iyi şey sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koyup dinlenmen. Ama artarsa hemen dru ara çünkü serum da takabiliyorlar böyle durumlarda, gerçi benim daha ileri bir zamanda lekelenmem olmustu iğneyle birlikte kocaman birde serum taktılar. Allah sağlıkla kucagina almanı nasip eder inşaallah.
Sağol canm rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla bnde poko var eşimde sprem harekt hız sağlık açısnda problem vardı rabbim ol derse oluyor canm dua sabır inş hepimzde kavuşurz bigünselam canım dün senin haberi gördüm ve çok mutlu oldum
umut oldun bana senin sorunla benimki aynı diye hatırlıyorum
nerede tedavi oldun canım tüpler kapalıydı benimki diye dimi
hayırlısı olsun hepimiz için canım çok mutluyum![]()
GÖZÜN AYDINNNNNNN maşallahha sağlıkla inşşarkadaşlar transferle beraber bu gün 9. günümEki Görüntüle 1236331
Paşaları öp sene benim yerime kokulu kokulu![]()
İyi akşmlar cancagızım nasılsınİyi akşamlar kızlar...
etmem mi arkadaşım rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
Sağol canm rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla bnde poko var eşimde sprem harekt hız sağlık açısnda problem vardı rabbim ol derse oluyor canm dua sabır inş hepimzde kavuşurz bigün
haklısın arkadaşım uzanıyorum zatende çoğalma olursa onlarda ara hemen dedilerdi inşallah sorun çıkmaz
Amin inş canm allhım hepinize nasip etsn hayırlısyla umudun hep olsun rabbim buyuk özel bişey yapmdım. Canım sadece byramda gezdik konyayada gittk mevlanada çok dua etmiştimcanım ya vallahi anlatamam bana umut oldun,çünkü umudumu gerçekten ilk denememde yitirmiştim.üstelik sende pko varmış.ben de yumurta rezerv azlığı var.eşimde aynen senin eşin gibi sperm sayı ve hareket sorunu var..demekki bu halde olup hamile kalınabiliyormuş.kız bu ay özel formül denedinmi :))) şaka bir yana inşllah kalp atışını da duyarsın onu da okuruz canım benim yaa
Canım kendimle karşılaştırmak için soruyorum yani bende acaba doğal yolla kalabilir miyim diye, eşinin sperm sayısı ve morfolojisi birde hızı ne idi?Amin inş canm allhım hepinize nasip etsn hayırlısyla umudun hep olsun rabbim buyuk özel bişey yapmdım. Canım sadece byramda gezdik konyayada gittk mevlanada çok dua etmiştim
slm tatlımm..Elammmm seni çook merak ediyorum yoksa sen tedaviye başladınmı
Buraya kocaman ben hamileyimmmmmmmmmm yazda bizi sevindir![]()
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kız hamişsin demı yanlış görmedımmmmmmmm maşallah yaa...Amin inş canm allhım hepinize nasip etsn hayırlısyla umudun hep olsun rabbim buyuk özel bişey yapmdım. Canım sadece byramda gezdik konyayada gittk mevlanada çok dua etmiştim
Cnm rabbim ol derse olur inş onları bilmiyorum sadece hız harkt saglıklı olrak %30 yazıyordu baygı oldu onu yaptıralı ondan sonrada yaptırmadıkCanım kendimle karşılaştırmak için soruyorum yani bende acaba doğal yolla kalabilir miyim diye, eşinin sperm sayısı ve morfolojisi birde hızı ne idi?
İvet teyzesi inş kalp atımını görünce hamiş oldugumu anlayacam allhın iznyle rabbimn mucizesi meleğim inş seninde gelir bian onceinanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kız hamişsin demı yanlış görmedımmmmmmmm maşallah yaa...
canım nasıl oldu pekı bu ben baya uzak kaldım burdan ya gırınce senı gordum sürpriz oldu cok sevındımİvet teyzesi inş kalp atımını görünce hamiş oldugumu anlayacam allhın iznyle rabbimn mucizesi meleğim inş seninde gelir bian once