2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ben de senin gibi transferden sonra gidip kan vermiştim pıhtılaşma için ona göre dozum ayarlanacaktı...
Eee canim bende kan sulandirici igne kullaniyorum.hibor 3500.
Doktor transferden sonra su gun gel Kanina bakayim dozunu ayarlayalim demedi.
Benimkinin dozumu dusuk acaba.
Bu sekilde kullaniyorum ben her aksam.o_Oo_Oo_O

Ben başka bir iğne kullandım canım amaçta şuydu..
pıhtı durumu ciddi değildi ve ben transferle kullanmaya başlayınca tekrar değerimi görmek istedi doktor belki de kullandırtmam dedi...baktırdık değerimde iğneye rağmen değişiklik yok o zaman aynen devam dedik...
durumumuz farklıdır senin ki kesindir o sebeple baktırmıyordur..

Sormuyorum ki canım ben..online olanları görüyorum topikte sessiz kaldıkları için sesleniyorum seni yeni gördüm ondan yazmadım hem napıyorsun biliyorum ki ben:KK48:
hımm tamam o zaman. Bir şey sorucam ssk işini halledemedin mi daha

hımm tamam o zaman. Bir şey sorucam ssk işini halledemedin mi daha

yok be canım nerdeee...
bizim işler karışırık bizimle ilgili değil direk..
kayınpeder vefat edince işyeri onun üzerine olduğundan miraçcı durumları oluştu 3 erkek kardeşin arasına kara kedi girince birbirlerine imza vermiyorlar inattan...işyeri bize ait aslında diğerlerinin ilgisi yok sadece eşimin üzerine geçecekki ona göre sigaorta yapılacak...hala ölmüş adamın üzerinde ceza yiyecekler bi de işlem yaptırmadıkları için ohhh yesinler beni sinir ettiler onların yüzünden bekliyorum ben...

Ben başka bir iğne kullandım canım amaçta şuydu..
pıhtı durumu ciddi değildi ve ben transferle kullanmaya başlayınca tekrar değerimi görmek istedi doktor belki de kullandırtmam dedi...baktırdık değerimde iğneye rağmen değişiklik yok o zaman aynen devam dedik...
durumumuz farklıdır senin ki kesindir o sebeple baktırmıyordur..
Benim ilk kayiptan sonra kan pihtilasmasi testlerini istedi doktor.6 tane test yapildi.2 testte mutasyon cikti.biri homozigot biri heterozigot.
Bu 2 test direk dusuge sebep olanlar degil ama yinede ilk bebegini kaybettigin icin onlem amacli igne veriyorum dedi.eger gebelik olursada doguma kadar kullancan dedi.

Benim ilk kayiptan sonra kan pihtilasmasi testlerini istedi doktor.6 tane test yapildi.2 testte mutasyon cikti.biri homozigot biri heterozigot.
Bu 2 test direk dusuge sebep olanlar degil ama yinede ilk bebegini kaybettigin icin onlem amacli igne veriyorum dedi.eger gebelik olursada doguma kadar kullancan dedi.

işte o heterozigot ya a homozigotlarıma bakılmadı benim daha basit ön testler yapıldı daha az senin kinden pek bişi çıkmayınca önlem amaçlı düşük doz kullanalım didi daktır..

işte o heterozigot ya a homozigotlarıma bakılmadı benim daha basit ön testler yapıldı daha az senin kinden pek bişi çıkmayınca önlem amaçlı düşük doz kullanalım didi daktır..
Himm anladim.bende bisey duyunca panik oluyorum hemen.
Rahatladim simdi ignelere devam o zaman:KK48::KK48:
Ayy canim yaa ben bu aksam oluyorum sandim.
Yine siddetli bi bas agrisi.mideme vurdu agri.bide mide bulantisi bi ter basmasi ates gibiyim.evlere sigamadim resmen zor attim kendimi disari.bide boynumdan gogsume dogru ve omzuma sivilce basmalari:KK61::KK61:
Biraz hava aldim.dinlenene dinlene yurudum.biraz bi yerlerde oturduk esimle.
Geldik su icindeyim.bi dusa girdim.yatiyorum.simdi daha iyiyim.
Doktorumu aradim aksam.
Bas agrisi bizimle cok alakali degil.bi parol al dedi.sikma kendini stres olma az kaldi teste dedi teselli etti saolsun.
ben hastanelik olmadan test gunum bi geleydi hayirlisiyla.:KK64::KK64:

Himm anladim.bende bisey duyunca panik oluyorum hemen.
Rahatladim simdi ignelere devam o zaman:KK48::KK48:
Ayy canim yaa ben bu aksam oluyorum sandim.
Yine siddetli bi bas agrisi.mideme vurdu agri.bide mide bulantisi bi ter basmasi ates gibiyim.evlere sigamadim resmen zor attim kendimi disari.bide boynumdan gogsume dogru ve omzuma sivilce basmalari:KK61::KK61:
Biraz hava aldim.dinlenene dinlene yurudum.biraz bi yerlerde oturduk esimle.
Geldik su icindeyim.bi dusa girdim.yatiyorum.simdi daha iyiyim.
Doktorumu aradim aksam.
Bas agrisi bizimle cok alakali degil.bi parol al dedi.sikma kendini stres olma az kaldi teste dedi teselli etti saolsun.
ben hastanelik olmadan test gunum bi geleydi hayirlisiyla.:KK64::KK64:
Anlattiklarin hamilelik belirtileri gibi:KK19: ilaclarin etkisi de olabilir ama yavas yavas bhcg salinmaya basladiysa kendini boyle belli ediyor olabilir..transferin kacinci gunu?

evet cumartesi günü 6.gün embiryosu 2 adet test günüm 12 eylül

canım hayırlısı ile sıkı sıkı tutunmuştur kuzuların ve bize güzel haberler verirsin inşallahhhhh :)

Kizlar slm lar
Ben hayit suyu ekstrati aldim kullanan var mi aranizda varsa bana bilgi verebilir mi.ustun de 2olcek yaziyor ama daha once de sulandirilarak kullanin diye duymuştum
Bilen kullanan varsa lutfen bana yazsin
Sevgiler
canım ben hayıt suyu içmiştim tedaviden önce ama ekstratı yazmıyordu su idi onu da bir çay bardağının 1/4 hayıt suyu gerisini içme suyu ile tamamlayıp içiyordum :)

Canim,raporun 6ay gecerli.ben de senin gibi yapmistim.kan tahlilleri uzerinden 6ay gecmediyse,dosyani 2.deneme icin kurula sokuyorsun.1-2haftaya halloluyor.

sağol nazancım evet belgelerim yeni daha yeniden uğraşmak istemediğim için şimdiden alayım dedim.hemen yapmam sanırım 2015 e kalır.şurda 4 ay çalışma yapacağım :KK12::KK12::KK12: Nasrettin hoca misali ya tutarsa :KK45::KK45:

Bu arada,2.deneme icinde cok beklememeni tavsiye ederim canim..bana dr oyle demisti,rezerv az olunca her ay senin icin cok onemli demisti.

bana da bugün doktor öyle dedi. ama eşime bunu inandıramıyorum. ona göre basit geliyor bu iş. sonra da bana diyor ne yapacağız.olmadı falan.yumurtaları zor büyüttük iki yumurta çıktı herşey ortada. senin kaçıncı da tuttu canım.nerede yaptrıdın.tedavinin detayını yazarmısın.kaç yumurtan çıktı özel yaptığın kür falan varmıydı.iyi bir karar vermem lazım.

Anlattiklarin hamilelik belirtileri gibi:KK19: ilaclarin etkisi de olabilir ama yavas yavas bhcg salinmaya basladiysa kendini boyle belli ediyor olabilir..transferin kacinci gunu?
Ayy insallah yavrularimin etkisidir.
2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.
bugun transferin 7.gunuyfu.yarin 8.gunumuz cnm.
insallah yavrularim hala benimledir.

Iyiyim de ara sıra aklima geliyor ya hic olmazsa diye.aslinda 1.5 yil cok fazla degil ama beni korkutan erken menopoza girersem...sansimin cok düşük olmasi beni dusunduruyor

Kendini hiç böyle düşüncelerle üzme tatlım, ya öyle olursa ya böyle olursa diye dertlenmeye başlarsak hiç bitmez o iş ;) Pozitif düşün, beynini ikna et sonra o da vücudunu hazırlasın.. Şansımız istatistiksel olarak az olabilir ama 20 yaşında olup tutturamayan 40 ında şak diye hamile kalanda çok var.. Önemli olan hala şansımızın olması ;)

Belki de dediğin gibi olur canım görüşürüm ve hemen başlarım...
Haklısın valla benim kuzu ya da kuzular bol teyzeli çoooooook şanslı olacaklar...

İnşallah kuzum.. Hayırlısı olsun ve içine nasıl sinecekse.. Bi gelsin bebişler, ilk patiklerini ben finlandiyadan göndericem hemen :KK51:

aynı iğneyi bende kullandım tatlım... benden de herhangi bir kan tahlili istenmedi transferden sonuç öğrenene kadar kullandım. hatta yanında bide coraspiin kullanmıştım. sende herhangi bi yan etki görüldü mü????

Kendini hiç böyle düşüncelerle üzme tatlım, ya öyle olursa ya böyle olursa diye dertlenmeye başlarsak hiç bitmez o iş :KK66: Pozitif düşün, beynini ikna et sonra o da vücudunu hazırlasın.. Şansımız istatistiksel olarak az olabilir ama 20 yaşında olup tutturamayan 40 ında şak diye hamile kalanda çok var.. Önemli olan hala şansımızın olması :KK66:

İnşallah kuzum.. Hayırlısı olsun ve içine nasıl sinecekse.. Bi gelsin bebişler, ilk patiklerini ben finlandiyadan göndericem hemen :KK51:

ahh düşünceli arkadaşım benim ilk patikleri senden gelicek demek kuzumun...
sağol düşünmen yeter:KK65::KK15:

Back
X