2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bi karın kası yapta görek o zaman:KK48::KK48:
tamam sporcu kimliğin var ama o başka bu başka plates yapmıyorsan ben verilmiş kiloya kilo demem...
trendleri takip etmek lazım:KK48:
kız ben pilates eğitmeniydim:KK14::KK70: tabii gençtim güzeldim
ama şuan bu kiloyla yapamam pilatesi
10 kilo verdikten sonra
göbek kasım baklava olacak :KK45::KK45:

Merhaba canım
Geçmiş olsun. Sana tavsiyem başka bir doktora daha gitmen çünkü bu işten para kazanmak uğruna yalan söyleyerek tüpleri alabiliyorlar. Tanıdığım birinin baişına geldi.Eğer tüplerde sıvı birikmesi yoksa ameliyata da gerek yok sıvı birikmesini normal ultrasonda da farkediyorlar bence kontrol amaçlı başka bir doktora görünmelisin derim.
Yaaaaa gercekten miii. Ultrasonda ne zaman gozukuyo acaba onu arastirip baktirayim ben tsk cnm

kız ben pilates eğitmeniydim:KK14::KK70: tabii gençtim güzeldim
ama şuan bu kiloyla yapamam pilatesi
10 kilo verdikten sonra
göbek kasım baklava olacak :KK45::KK45:

baklavalı kas sevmiyorum ben dikine çizgi olsun enine olmasın:KK48:
baklavanında çeşitli kesim şekiller var biz sana 10 kilo sonrasında bi model seçeriz...
sana bol nefes al nefes ver li günler dilerim yavrucuum...:KK49::KK49::KK49:

Taaa ankaradan seslendin kız izmire anca sesin geldi:KK60:telefondan girmek çok zor editim profum kociste pc yi vermiyor :KK51:bende artık gelemiyorum:KK14::KK14:
aaaa ama olmaz ki kızların kocaları pc lere el koymuş bizimkiler tel ile idare ediyor..
siz iyice kocam köylü olmuşsunuz ben size böylemi öğrettim..
evde otorite siz olmalıydınız ipleri vermişler ellerine o hooooooo:KK45::KK45::KK45:

baklavalı kas sevmiyorum ben dikine çizgi olsun enine olmasın:KK48:
baklavanında çeşitli kesim şekiller var biz sana 10 kilo sonrasında bi model seçeriz...
sana bol nefes al nefes ver li günler dilerim yavrucuum...:KK49::KK49::KK49:
10 kilo vereyim sen dikine çizdir beni:KK73::KK73:

Hepsi var dosyamda yeniden mi uğraştırıyorlarki, ben de uğraşmayayım diye hemen raporu alayım sonra yaptırırım diye düşünmüştüm..sen nerden aldın rapor.Ben süleymaniye doğumevinden aldım.
Bu arada,2.deneme icinde cok beklememeni tavsiye ederim canim..bana dr oyle demisti,rezerv az olunca her ay senin icin cok onemli demisti.

tabii canım aramızda iki çızığın lafımı olur...

gerginim evde gerilim hakim sizden çıkarıyorum:KK48:
sen kocaya kızıyon bizide kocalara püskürtüyon:KK48::KK48:
anladım ben seni istersen şimdide çizebilirsin beni sıkıntı yok:KK48:sen rahatla yeterki:KK60:

oooo en sevmediğim eş tipi...
kk da kızlarla yazışmak varken pc de buna eş engel oluyorsa en kötüsüdür o boşa gitsin:KK57::confused::cool::KK48::KK48:
ay ne gulduw kız yok benmki laf etmyo ama pcyi vermyo bende sevmyom oyle pc basnda otrmayı canm

sen kocaya kızıyon bizide kocalara püskürtüyon:KK48::KK48:
anladım ben seni istersen şimdide çizebilirsin beni sıkıntı yok:KK48:sen rahatla yeterki:KK60:

çok mu belli oluyo sevgi dolu hallerim:KK53::KK53::KK48:
şu an ki çizik haberlere konu olur sen bana sakinken çizdir:KK48::KK48::KK48:

ay ne gulduw kız yok benmki laf etmyo ama pcyi vermyo bende sevmyom oyle pc basnda otrmayı canm

hem pc yi vermeyip hem de tel den foruma girmeni engellerse zaten çocuk falan yapma sen yol yakınken dön..
sen böyle değildin bu adam çok değiştirdi seni:KK48::KK48:

sonra gelirim kızlar şimdilik benden bu kadar
iiyi geceler hepinizi kucakladım:KK65::KK65:

aaaa ama olmaz ki kızların kocaları pc lere el koymuş bizimkiler tel ile idare ediyor..
siz iyice kocam köylü olmuşsunuz ben size böylemi öğrettim..
evde otorite siz olmalıydınız ipleri vermişler ellerine o hooooooo:KK45::KK45::KK45:
:KK48::KK48:Kafasına vurur alırım istesem:KK11:ama sonrasini sen düşün:KK53::confused::confused:

Yumurtam çatlıyor galiba kızlar ilginç ağrılarım var

Back
X