• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar testı yaptım tabiki negatıf ama erkendi biliyorum 7. Gun olsun o testi aldım ya batıyodu bana biliyorum ki benımle bebişim ruyamdada gördüm hayırlısı moralim ii bozulmadım agrılar devam bugun biraz dışarı cıkcam

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

ben geldimmm..
Bende okumak isterim o kitabı inşallahh sen beğenirsen

Ne bileyim yaa cnm kendimi her zaman en kötüsüne alıştırmak isterim o yüzden..
yoksa haklısın %100 sonuç vermez beklemekten başka çarem yokk..
İNşallah senin dediğin gibi olur.
Ne zaman kan vericeksin tekrarrrr

Canım umarım ki bu tedavin bebeğinin geleceği son tedavin olur.
Yolun açık olsun Rabbim yanında olsunnnn

Canım benim,
Öncelikle hayırlısı olsun. O kadar kızıyorum ki doktorlara ticaret sektörü oldugu için herşyi önceden yapsalar belki bu kadar hayal kırıklığı yaşanmaz... Umarım histereskopiden sonra bebeğinde gelir. bu arada bende de polip vardı histeroskopiyle aldırmıştım. Kolay bi operasyon. Allahtan hayırlısını isteyelim o gelsin hayatımıza :16:
Teşekkür ederim canım amiin

cnm :)) kalp kalbe karsidirr..
ben sadece klomen kullaniyorum bu tedavide biliyorsun.. evde uc tup bebeklik igne oyle beklerken.. doktor rezervin az dogal tup bebek yapalim dedi.. esim icinde imsi teknigini konusacagim sali gunu..
neler ogrendik cnm bu surecte ya.. deneme yanilmayla artik bebislerimizi bulacagiz cnm..

Aaaa gerçekten mi iğnesiz mi tedavin başladı yani:53:

Kızlar testı yaptım tabiki negatıf ama erkendi biliyorum 7. Gun olsun o testi aldım ya batıyodu bana biliyorum ki benımle bebişim ruyamdada gördüm hayırlısı moralim ii bozulmadım agrılar devam bugun biraz dışarı cıkcam

💗👶💗

Benimde bugün biraz kanamam oldu ama moralimi bozmicam :19:

Transferin 10. gününde yine regl oldum 27. gün bugün...
1 Transfer hikayemde burda son buldu Sağlık olsun. Yapacak bişey yok.
Arkadaşlar ben dondurulmuşlar ile bu adet döngümle tekrar deneyebilir miyim ?
Aranızda dondurulmuş 5. gün embriyosu ile hamile kalan varmı yani donmuşlarda tutunma ihtimali ne kadar acaba :26:
Şimdide başka telaşlar başladı... vucut hemen 2. bi transferi kabul eder mi ara vermelimiyim sizin doktorlarınız bu konuyu nasıl değerlendiriyor..Yarın Hocamı arayıp soracagım gerçi ama farklı tecrübeleride dikkate almak isterim yardım ederseniz seviniim.
Şimdi pikniğe gidiyoruz bizzz kafamı dagıtıcam inşallah biraz her şey güzel olacakkkkkkkkkkk:16::16::16:

Cnmm bravo valla yıkılmamana ve pes etmemene çook sevindim ben ilk tedavimde negatifi görünce sanki dünya başıma yıkılmıştı ama kurbam olduğum allahım yinede sabrını veriyor
kuzum normalde dondurulmuşların tutunma oranı daha yüksek diyorlar daha dayanaklı oluyor diyorlar ama tabi ben duyduğumu okuduğumu yazıyorum
kuzum benim doktorum ikinci tedaviye başlayacağım zaman 2,3 ay ara ver demişti ama kimi doktorlar hemen arkasında tedaviye başlatıyor :26:
Benimde bugün adet günüm kanamam oldu :44: Senin çok mu olduki kanamamn cnm belki tutunma kanamasıdır :26:

kızlarr dayanamadımm şimdi kan tahlili verdimm du a edinn inşallah yukselir kelebeklerim benimkedirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Merhaba. Beni bugün hastaneden aradılar yarın transfere gelin dediler. Yarın 3.gün. Acaba bir sorun mu olmustur erken çağırıyorlar. 5.gün blastokist transferi daha mı iyiymiş? Aranızda 3.gün transferi olup ta pozitif sonuç alan var mı? :(((

canım 12. gun 10. gun yapmıştım 44,5 cıkmıştı pazartesi de dedi tekrarlayalımm bende bugun yaptimmhayırlısı inşallah yukselmiştirr

İnşaallah kat kat artmıştır değerin :16: Hadi bize güzel haberler verr :16:

Kızlar Merhaba. Beni bugün hastaneden aradılar yarın transfere gelin dediler. Yarın 3.gün. Acaba bir sorun mu olmustur erken çağırıyorlar. 5.gün blastokist transferi daha mı iyiymiş? Aranızda 3.gün transferi olup ta pozitif sonuç alan var mı? :(((

Esila 38 arkadaşı hatırlıyormusun cnm ikizleri olacak allahın izniyle onun yanlış hatırlamıyorsam 3.gündü :16:
Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

Bende cok kotuydum hala gecmedı 7. Gunum valla tutmadıysa ondan tutmaz yoksa annem cok baktı onuda bişey olmazdr dedı dr senınkıler ne dedı

💗👶💗

Benimde kardeşim yanımda.ben çok yatmıyorum.ara ara ayak uzatıyorum ara ara yatıyorum.dün gezmeye bile gittim.

Transferin 10. gününde yine regl oldum 27. gün bugün...
1 Transfer hikayemde burda son buldu Sağlık olsun. Yapacak bişey yok.
Arkadaşlar ben dondurulmuşlar ile bu adet döngümle tekrar deneyebilir miyim ?
Aranızda dondurulmuş 5. gün embriyosu ile hamile kalan varmı yani donmuşlarda tutunma ihtimali ne kadar acaba :26:
Şimdide başka telaşlar başladı... vucut hemen 2. bi transferi kabul eder mi ara vermelimiyim sizin doktorlarınız bu konuyu nasıl değerlendiriyor..Yarın Hocamı arayıp soracagım gerçi ama farklı tecrübeleride dikkate almak isterim yardım ederseniz seviniim.
Şimdi pikniğe gidiyoruz bizzz kafamı dagıtıcam inşallah biraz her şey güzel olacakkkkkkkkkkk:16::16::16:

cnm keske bi kan testi yaptirsaydin en azindan degerini ogrenirdin.. degerde onemli kimyasal gebelik yasamak bile gebe kalabildiginin kaniti diyor doktorlar..
belki regly bile olmayabilir kanaman tupde kanamali gebelik cok oluyor..

hayirlisi canim.. guclu olmana sevindim..
cokk gecmiss olsun..

Esila 38 arkadaşı hatırlıyormusun cnm ikizleri olacak allahın izniyle onun yanlış hatırlamıyorsam 3.gündü :16:
Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
Inşallah canım. Esila 5.gün sanıyordum ben
. 5.gün şansı daha yüksek dediler. Inşallah bir aksilik olmaz. Allah bu yola giren kimsenin elini boş çevirmesin insallah

. 5.gün şansı daha yüksek dediler. Inşallah bir aksilik olmaz. Allah bu yola giren kimsenin elini boş çevirmesin insallah

Kaçıncı gün olduğu hiçç farketmez canım yeter ki Allah nasip etmiş olsun, sen pozitif ol, :16: sakın kaygılı bir şekilde girme transfere. :16::16: Rahat ol, Allahın izniyle olacak inşaallah :49: :16:

canım 12. gun 10. gun yapmıştım 44,5 cıkmıştı pazartesi de dedi tekrarlayalımm bende bugun yaptimmhayırlısı inşallah yukselmiştirr

inşallah güzelce yukselmıstır degerın.hayırlı uğurlu olsun şimdiden tatlı bebeğin:46:

Yok datlım 3.günüm ben. Diğer topikte cvp verdim Sana ama görmedin sanırım. Aklına kötü şeyler getirme. Hem benim duyduklarım çoğu 3. Gün zaten. Ben de tedirgin olmuştum blast transferinin tutma ihtimali daha yüksek diye duyduğumda. Ama yok bence onunla alakası. Sen rahat ol 😘😘

🌸🌸🌸

Back
X