• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cnm progestan kapsül kullanıyorum bende .yaptıktan sonra yatmıyorum.hemşire yap sonra hayatına devam et dedi.

Aaa gerçketenmi bana da 2 kez söyledi mutlaka yatacaksın 15 dakika dediler ben hatta yarım saat yatıyorum onda bile iç çamaşırıma boşalıyo senin nasıl oluyor akmıyormuu

mervsh

Canım 7.günümdeyim.18 nisanda yaptırcamm aslında cumartesi deidler de ben cuma 11.gün yaptırıcam

mervsh

Canım Ben 9.Günümdeyim 5. Gün embiriyosuydu ve lekelenme dışında ilk kanamayı ve ağrıları 7. Günde hissetmeye başladım. Bendeki durum böyle. Yarında test günüm birde şunuda eklemeleyim transferimin 7. Gününden itibaren tansiyonumda hareketlenme var gece kalp çarpıntısıyla uyanıyorum ve gün içinde kalp ritmim 130 lara çıkıyor neden böyle oluyor anlamadım. Taşıkardi geçiriyorum anlayacağın birden oluyor kendi kendine. Sende böyle bir sıkıntı var mı?

Canım Ben 9.Günümdeyim 5. Gün embiriyosuydu ve lekelenme dışında ilk kanamayı ve ağrıları 7. Günde hissetmeye başladım. Bendeki durum böyle. Yarında test günüm birde şunuda eklemeleyim transferimin 7. Gününden itibaren tansiyonumda hareketlenme var gece kalp çarpıntısıyla uyanıyorum ve gün içinde kalp ritmim 130 lara çıkıyor neden böyle oluyor anlamadım. Taşıkardi geçiriyorum anlayacağın birden oluyor kendi kendine. Sende böyle bir sıkıntı var mı?

Yok tatlım bende öyle taşikardiler felan bende hiç kanama felan olmadı şimdilik bana 12.gün yaptır deidler benimkide 5.gün embryosu

mervsh

Canım, tabiki zamanını beklemek en iyisi ama acaba idrar testi seni rahatlatmaz mı var ya da yok Belirsizlikten kurtarır sanki. Ama kullanan ilaçlardan dolayı silik çizgi çıkabiliyormuş herhalde Neyse yinede sabret sen bi kaç gün daha Allahın izniylede al güzel haberleriniii

Canım tabiki test yapabilirim ama sonucunda aynı belirsizlik olmayacak mı yine koştur koştur kan testine gidicem onun için yarına kadar bekleyeyim okadar sabrettim bikaç saat daha sabredeyim :)

neymiş kığızzzzzz ooooo:52::52:
biri kür mü dedi:53::53::53::53:
hangi kür? nerde ?kim için ?kim verdi?neden verdi? nerden aldınız? neden aldınız? :32::32:
Hardal tohumu kuzucum phala cevap vermiş zaten:1:
selam kızlar :3::3::3:
herkese günaydın:16::16::16::16::16:
musmutlu bir gün olsun inşallah güzel haberler alalım
2 haftadır pek girememiştim ama artık burdayım:27:
össledimmm sizleriiii:34::34::34:
:46::46::46::46::46::32::32::32:hosgeldin bebem:16::16:
Bende alacağım ama 1 ay da işe yarar mı daha doğrusu erkekteki spermler daha doğrusu söyle anlatayım diyelim ki eş bugün sperm çıkarttı dışarı :1: o spermler 3 ay öncenin mahsulleri oluyormuş. Yani diyelim kürü bu ay yaptı işe yaradı ama daha o spermlerin 2 ay sonra kanala çıkacak. Anlata bildim mi yaaa:26:
Anladım canım tedaviye kadar deneriz inş faydası olur
Günaydın kızçelerim:16::16::16:

Şeker çok özledim seni bi denk gelmedik kirmizilar gelmiş olsun kuzum bunada şükür enazindan gelmesi bile nimet gönül isterki 9 ay hiç gelmesin inşallah o günlerde gelecek:16::16::16:

Arkadaşlar allah nasip kısmet ederse bebişlerimi almaya gidiyorum... Ne olur dua edin... bu mübarek haftada inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi nasip eder.

canım transfere kadar günde 1 kere mi kullandın ben akşamları yapıyorum bi de onun belli bi zamanı varmı. Opudan önce hemşire anlattı ama hatırlamıyorum ki...

canım sabah akşam kullanıyorum dr ve hemşire yaptıktan sonra 2 dk uzan dedi 10 15 dk yürü ama tempolu değil zaten yasak tempolu yürüyüş sakın yürüme.

Aaa gerçketenmi bana da 2 kez söyledi mutlaka yatacaksın 15 dakika dediler ben hatta yarım saat yatıyorum onda bile iç çamaşırıma boşalıyo senin nasıl oluyor akmıyormuu

mervsh

Cnm tabii bi süre gectikten sonra benimde bi kısmı akıyor.ama oda jelin dısındaki koruyucu olabilir..

Kızlar durumunda değişiklik olanlar ve listemize eklenmek isteyenler lütfen özel mesaj göndersin bana...
Sohbet esnasında yazdıklarınızı takip etmem zor...

Benimde kadın doktorum ilaç için sana rapor çıkartırım dedi kendi hastanesinden nasıl yapacak anlamadım. Heyete girmeden ilaçlar için rapor çıkarta biliyor mu ki?

CANIMM ılaç ıcın rapor cıkartabılır belkı bılmıyorum..
ama sanırım heyete gırmek sart..
umarım doktorun halleder rapor işini..

Arkadaşlar allah nasip kısmet ederse bebişlerimi almaya gidiyorum... Ne olur dua edin... bu mübarek haftada inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi nasip eder.

canımm transferın hayırlı olsun rabbım sonun da yüzünü güldürsün..

Phalaa canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah bu mübarek günlerde

mervsh

Allah sana yardım etsin yüzünü güldürsün bir tanem

Canım 7.günümdeyim.18 nisanda yaptırcamm aslında cumartesi deidler de ben cuma 11.gün yaptırıcam

mervsh

Adaşım :) Merhaba benimde 18 nisan test tarihim yanımda test var elime alıp alıp bırakıyorum sanırım sonuca hazırlıklı değilim olumsuz sonuç görmeye o yüzden bekliyorum. Sende olumlu yada olumsuz bir belirti varmı? Benim bel ağrım ve kasıklarımda var transfer gününden itibaren devam ediyor kim duyduysa gayet iyi herşey yolunda tutunuyorlar diyor anlamadım gitti :)

Kizlar yarin izmire gidicem lutfen bilgi verin.

Atmosferin alt tabakalarındaki küçük su ya da buhar tanelerinden oluşan bulutların çok alçalarak yeryüzüne kadar inmesiyle oluşan duman.
bu sözlüksel bilgi canm sis işte bulutun yere inmiş hali gibi:1:

Atmosferin alt tabakalarındaki küçük su ya da buhar tanelerinden oluşan bulutların çok alçalarak yeryüzüne kadar inmesiyle oluşan duman.
bu sözlüksel bilgi canm sis işte bulutun yere inmiş hali gibi:1:

Allah canini almasin ben ecel terleri dokuyorum sen dalga gec aferin sana...:)))

Back
X