- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:
Zalecım aşılama şansı yüzde 15 tup bebek daha pahalı
ama 1 deneme de bence az ben 5 defa denendim aşılama tup bebek ona göre pahalı bence 3 asılamdan sonra dene
Tuplerın olmadıgı durumlarda tup bebek daha başarılı dıye bıkıyorum pko da gebelık şansı yüksek olabilir ama düşük rıskı de bıraz daha fazla ınsallah oğluna kardeş gelır tedavılerın sonucu
tüp bebek için kaç tlyi gözden çıkartmalıyım?birde 2-3 kez denemem zor gibi insanlar nasıl yaptırıyorlarki.
arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:
Kizlargunaydinnnnn....
Bundan sonra ki her gun benim icin heyecan verici...... bugunn esim geldi ve birazdan Tese aameliyatina girecek....
tatlım gunaydınnn..
akşam çatlatma iğneni oldun demii?????
umarım eşinin de tese ameliyatı başarılı geçerr..
benımde eşim azosperm umarımm bizde de sperm bulunurr
30 aralık test gunum dua edın kızlar
Kizlar sanki zaman gecmiyo heycanla tedaviye baslayacagim gunu bekliyorum .umarim pkodan dolayi gecikme yasamadan zamaninda baslayabilirim
Ewet hayatim... dun yaptim ignemi.... bugunde esim geldi simdi de ameliyata gitcez... ogleden sonra sonuc belli olacak. Yarın da ben operasyon olcam... umarimm cnm sixin icinde bizim icinde olumlu haberler gelir...
hadi bakalım cnım..hayırlısı olsunnnn artık sana günler geçmez kızzzz..
ayy ınsallah pozitifi görürsün..
hayırlısı cnmmm..ne zaman adet olman gerekiyor?
bende ocak adeti ile başlıcam hayırlısı ıleee..
bana da zaman gecmıyor vala
Canim valla ayin 25 inde olmam lazim ama cok heycanliyim kismet bakalim.gecikirse yandim hepten stres olabilirim.sanada hayirli olsun senin ocagin kaci
Mesafem hoş geldin,merhaba, ben tüp bebek tedavisi için yakında başvuracağım, şu anda endometriozis ten ötürü 9 aydır
normal gebelik olmuyor ve rahimiçi ilm çektireceğim. Rahimiçi filmin yanetkisi enfeksiyon riski var mı?
Bir de tedavideki uzun ve kısa protokol nedir?
teşekkürler...
Didemcim hayırlısıyla bebiş geliyor inşallah ne olacak başka :) Yarın tekrar kan ver mutlaka, inşallah en az ikiye katlanmış olsun.arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:
Ayşeeen günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle...Kizlargunaydinnnnn....
Bundan sonra ki her gun benim icin heyecan verici...... bugunn esim geldi ve birazdan Tese aameliyatina girecek....
:119: :119::119::119::119::119::119: değerin çok güzell cnmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?