2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Zalecım aşılama şansı yüzde 15 tup bebek daha pahalı
ama 1 deneme de bence az ben 5 defa denendim aşılama tup bebek ona göre pahalı bence 3 asılamdan sonra dene
Tuplerın olmadıgı durumlarda tup bebek daha başarılı dıye bıkıyorum pko da gebelık şansı yüksek olabilir ama düşük rıskı de bıraz daha fazla ınsallah oğluna kardeş gelır tedavılerın sonucu

Son düzenleme:
Güldencim yeni topis hayırlı olsun, herkese uğur getirsin insallah :)

arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:

Çok fazla yazamıyorum ama yazmisken hayırlı haberlere yazayım dedim :) canım bebisin yola çıkmış, annesine kavusmak için gün sayiyor, hayirli olsun Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah :) değer biraz düşük ama test için acele ettiğinden olsa gerek :)

tüp bebek için kaç tlyi gözden çıkartmalıyım?birde 2-3 kez denemem zor gibi insanlar nasıl yaptırıyorlarki.

Zalecım masrafı sosyal güvencene cocuk olup olmadığına göre degısır ılk ıkı denemede rapor cıkarttırabılıyorsun fakat cocuk oldugunda durum değişiyor sanırım rapor olmazsa ılaclarla bırlıkte 4000-8000 arası degısıyor genelde

tüp bebek için kaç tlyi gözden çıkartmalıyım?birde 2-3 kez denemem zor gibi insanlar nasıl yaptırıyorlarki.

gunaydin hayatim insanlar ne dermansiz hastaliklardan yillarca tedavi goruyorlar hep bi umut iyilesirim diye umut ediyorlar bizler ise masallah sapa saglam hayatimizi surduren bireyleriz neden bebisimize kavusmak icin senede bir kac ay igne yemeyi goze almayalimki hemde sonuc guzel olacak:))) sahsen ben menapozada girsem, 10. denemeyede gelsem pes etmeyi dusunmuyorum hayatim

Kizlargunaydinnnnn....
Bundan sonra ki her gun benim icin heyecan verici...... bugunn esim geldi ve birazdan Tese aameliyatina girecek....

Kizlargunaydinnnnn....
Bundan sonra ki her gun benim icin heyecan verici...... bugunn esim geldi ve birazdan Tese aameliyatina girecek....

tatlım gunaydınnn..
akşam çatlatma iğneni oldun demii?????
umarım eşinin de tese ameliyatı başarılı geçerr..
benımde eşim azosperm umarımm bizde de sperm bulunurr

tatlım gunaydınnn..
akşam çatlatma iğneni oldun demii?????
umarım eşinin de tese ameliyatı başarılı geçerr..
benımde eşim azosperm umarımm bizde de sperm bulunurr

Ewet hayatim... dun yaptim ignemi.... bugunde esim geldi simdi de ameliyata gitcez... ogleden sonra sonuc belli olacak. Yarın da ben operasyon olcam... umarimm cnm sixin icinde bizim icinde olumlu haberler gelir...

30 aralık test gunum dua edın kızlar

hadi bakalım cnım..hayırlısı olsunnnn artık sana günler geçmez kızzzz..
ayy ınsallah pozitifi görürsün..

Kizlar sanki zaman gecmiyo heycanla tedaviye baslayacagim gunu bekliyorum .umarim pkodan dolayi gecikme yasamadan zamaninda baslayabilirim

hayırlısı cnmmm..ne zaman adet olman gerekiyor?
bende ocak adeti ile başlıcam hayırlısı ıleee..
bana da zaman gecmıyor vala

Ewet hayatim... dun yaptim ignemi.... bugunde esim geldi simdi de ameliyata gitcez... ogleden sonra sonuc belli olacak. Yarın da ben operasyon olcam... umarimm cnm sixin icinde bizim icinde olumlu haberler gelir...

hayırlı haberler ıle gel ınsallah tatlımmmmmm

Canim valla ayin 25 inde olmam lazim ama cok heycanliyim kismet bakalim.gecikirse yandim hepten stres olabilirim.sanada hayirli olsun senin ocagin kaci

Canim valla ayin 25 inde olmam lazim ama cok heycanliyim kismet bakalim.gecikirse yandim hepten stres olabilirim.sanada hayirli olsun senin ocagin kaci

benım de 7 ocak olması lazım tatlım ama bakalımm kısmett :)
senın kısa protokol mu uzun mu olacak?

Mesafem hoş geldin,
ben rahim filmi çektirdim. eğer istanbuldaysan sana da fındıkzade'deki radyomarı öneririm. Hiç gözünde büyütme, 5 dakikalık bir işlem. En fazla adet sancısı kadar bir sancı çekiyorsun o sırada. Yan etkisi yok, düzgün bir yere gidersen enfeksiyon riskinin de olacağını sanmıyorum. Yolun açık olsun.
arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:
Didemcim hayırlısıyla bebiş geliyor inşallah ne olacak başka :) Yarın tekrar kan ver mutlaka, inşallah en az ikiye katlanmış olsun.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım?
Çook tebrik ederim darısı başımıza.
Ay topiğin ilk hamilesi olmayı hayal ediyordum didem benden önce davrandı görüyor musunuz?

Kizlargunaydinnnnn....
Ayşeeen günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle...

Canlarım, kardeşlerim günaydın hepinize...

Ben sonunda Gülden'in dediğine geldim, yarın 10. günüm ve yarın sabah gidip kan vereceğim. Yemin ederim ömrümden ömür gitti yaa...
Bana dua edin lütfen, yanımda olmanıza çok ihtiyacım var. İnşallah yarın size güzel haberler vereceğim. Ay yazarken bile gözlerim doluyor. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…