Ah Güldencim ya, ben de hep bunun hayalini kurdum. Böyle beklemediğin bir anda, gebe olduğunu öğrenip sevinmek, şaşırmak ne güzel olurdu. Çok şanslı kadınlar bunu yaşayanlar ama kıymetini bilmiyorlar.
.
Kizlarrrr......
Bu gece Catlatma ignesi yapiliyorum...ilaclar bitti hayirlisi ile insallah.....
Kızlar dün konrtolum vardi hersey yolunda estrofeme devam cumarteside kontrolum var 27 sinde kismetse transferim olucak haftaya cumaya denk geliyor :) cok heyecanli ve mutluyum yeni yila bebisimle giricem insallah 2014 de de beraber devam eder
kız ne oyuncu çıktın senn..
ödülleri al al bitiremedin ayol
ne güzel haberler alıyoruz böyle
yeni yıla göbüşünde bebeğinle girip sonra bebeğini kucağında göreceksin inşallah..
bi ödül daha aldım geldim hatunun biri beni bi oyunda geçmiş hırs yaptım ödülümü almış benden nasıl olur uleennnn dedim ödülümü geri aldım geldim
HADİ BİSMİLLAH BAKALIMMMMMMMMMMM..inşallah sonuuu çoook güzel biterr..
Tesekkur ederim cnm ... insallahhhhh...,...:)) rabbim hepimizee hayirli evkatlar nasip etsinn insallah
Teşekkür ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun 2014 de bebislerimiz bizimle olsun :)))
ne güzel haberler alıyoruz böyle
yeni yıla göbüşünde bebeğinle girip sonra bebeğini kucağında göreceksin inşallah..
bi ödül daha aldım geldim hatunun biri beni bi oyunda geçmiş hırs yaptım ödülümü almış benden nasıl olur uleennnn dedim ödülümü geri aldım geldim
Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim. Size çok ihtiyacım var...
Aklım hep orada. Başka bütün konular boş, bütün işler gereksiz geliyor ya..
ben yemeğe çıkıyorum kıslarrrrrrrrrrrr
Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim. Size çok ihtiyacım var...
inşallah tatlımm..
o zamannnnnn sözüm yok sana şekerimmm haklısınn
ben yemeğe çıkıyorum kıslarrrrrrrrrrrr
canim cok zor biliyorum ama neden gudip yarin kan vermiyosun? Kafan rahatlar en azindan.Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim. Size çok ihtiyacım var...
eveett bir gün daha geçtiii kadı 3 günn
eveett bir gün daha geçtiii kadı 3 günn
Şüpheli bir değer elde etmekten (ve tabii 0'ı görmekten) korkuyorum canım ya.. :18: Pazar günü gebelik gerçekleşmişse 100'ün üstünde bir sonuç alır rahatlarım diye umuyorum. Yine de dayanamayıp cuma yaptırabilirim. (Gülden senin lafına geliyorum kızcanim cok zor biliyorum ama neden gudip yarin kan vermiyosun? Kafan rahatlar en azindan.
Ben de seni ayrı merak ediyorum Yıldızcım, bana hayatımdaki bi sürü insandan daha yakınsın şu an. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız.Canim bu surece bende cok yaklastim suan bile heycanliyim senin icinde ayrica bir heyecanim var bu tedaviye basladigimdan beri seninle konusuyoruuz birbirimizi takip ediyoruz ayni klinige gidiyoruz tek tesellim iyi dusunelim iyi olsun bol bol dua edelim.
Amin Allah razı olsun, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Çalışmıyor olsam ben de bol bol uyurdum iyi olurdu, ya da kendimi dışarı atar sinemaya falan giderdim. Ama iş yerindeyim zaman hiç geçmiyor. Ruh halim şöyle:Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin cnm... cok az kalmis en kolay yol uyumak :)))) bol bol uyu vakit gecir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?