• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin Allah razı olsun, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Çalışmıyor olsam ben de bol bol uyurdum iyi olurdu, ya da kendimi dışarı atar sinemaya falan giderdim. Ama iş yerindeyim zaman hiç geçmiyor. Ruh halim şöyle: :52::52::52:

Walla ben de calisiyorum ama rapor aldim ... bu surecte is dusunmek istemiyorum... bu dorduncu yani....hos izinde olsam da cikartmazlar beni disari... yataga bagli yasatiyolar beni :(([/QUOTE]

Ayşencim, sizinkilere söyle, embriyonun bol bol kana ve oksijene ihtiyacı var. Sürekli yatarak bu ihtiyaca yeterince cevap veremeyiz. Seni yatağa bağlı yaşatarak pek de iyi bir şey yapmıyorlar. Tabii ki dinleneceğiz, dikkat edeceğiz ama doktorum beni özellikle tembihledi sakın gece gündüz yatma diye... Umarım dördüncü ve mutlu son olur arkadaşım. :16:

Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim. Size çok ihtiyacım var...
Aklım hep orada. Başka bütün konular boş, bütün işler gereksiz geliyor ya..

AH CANIM yaaaa haklsın günler geçmez..
ama sana düşünme demiycemm düşün hayal kurrrrr...pozitif ol yaaa..bebeğin seninlee :34:

Afiyet olsun :))))

ağır tahrih var bi kere sen kalk benim ödülüme el koy:1::1::1:

afiyet olsun canım..

test günü beklerken tamamen unutmak düşünmemek mümkünmü günün belli saatlerinde ilaçlar var kullanılması gereken unutturmamak üzerine kurulu tedavi süreci...belki daha az odaklanabilirsin..avm gezmeye çık vitrinlere bak..her gün film seyret.. ne biliyim yapmaktan zevk alacağın şeyler yap...tüp bebek bölümünde bizimle takılırken düşünmemende bi tuhaf olur ama:1::1:

saolun kızlar yedim geldim ama bi dünya işim vardı hemencik giremedim burayaaaa...

eveett bir gün daha geçtiii kadı 3 günn :6::6:

hadi hayırlısıııııııı tatlımmmmm

Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim. Size çok ihtiyacım var...
Aklım hep orada. Başka bütün konular boş, bütün işler gereksiz geliyor ya..

Bütün iyi dileklerim seninle..ben bile yolun başında olmama rağmen heyecanlanıyorum, senin geldiğin dönemde ne ederim bilemiyorum. Allah sabırla beklemeyi ve güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Keşke uyusak ve o gün uyansak :)

Bütün iyi dileklerim seninle..ben bile yolun başında olmama rağmen heyecanlanıyorum, senin geldiğin dönemde ne ederim bilemiyorum. Allah sabırla beklemeyi ve güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Keşke uyusak ve o gün uyansak :)
çook tatlısın teşekkür ederim... sadece kendim için değil hepimiz için istiyorum ve dua ediyorum. :16::16::16:

kolay gelsin cnm..
daaaaaaaa bu saate ev işi mi kalır kız :1:

sağol şekerim haklısın tabii kalmaz hele ben bırakmam erken kalkıyorum sabahın körü yemeklerimide yaparım ama gel görki oyun oynarken zamanı unutmuşum bağımlıyım ben yaaa:1::1::1:

sağol şekerim haklısın tabii kalmaz hele ben bırakmam erken kalkıyorum sabahın körü yemeklerimide yaparım ama gel görki oyun oynarken zamanı unutmuşum bağımlıyım ben yaaa:1::1::1:

cnm dıkkat ett yaa..valla bazı oyunlar da bağımlılık yapıyor insana... :1:

bi daha olmasınnnnnnn :19:

:1: :1: :1: :1:

Selam herkese
inşallah 2014 hepimize hayirli olur
irenbe de tedavi olanlar
hangi doktoru oneriyorsunuz
ben karar veremiyorum

Merhaba ben geldim uzun ve soğuk bir yolculuktan sonra henüz eve vardik. Sabah 06:30 da yola ciktik 9:30 gibi merjezdeydim 11:00 e dogru histeroskopiye aldilar çok şükür birşey çıkmadı sonra kasik ağrım oldu ağrı kesici yaptılar biraz kanamam oldu doktorum rahime birkac çizik attığını söyledi

Merhaba ben geldim uzun ve soğuk bir yolculuktan sonra henüz eve vardik. Sabah 06:30 da yola ciktik 9:30 gibi merjezdeydim 11:00 e dogru histeroskopiye aldilar çok şükür birşey çıkmadı sonra kasik ağrım oldu ağrı kesici yaptılar biraz kanamam oldu doktorum rahime birkac çizik attığını söyledi

geçmiş olsun tatlım..
çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim darısı bana olsun inşallaj ilk yapılacak şey bende de histeroskopi artık..
kanama olabiliyor...ve çizik atılmış olması çok iyi olmuş bu şekilde gebe kalan çok oldu..
çizik atıldıktan sonra tedaviye başlanırsa olumlu sonuçlar alınabiliyor..

Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrası daha kolay olacak.

Selam herkese
inşallah 2014 hepimize hayirli olur
irenbe de tedavi olanlar
hangi doktoru oneriyorsunuz
ben karar veremiyorum

slm canım msj tesadüfen gördüm cvp vermek istedim :34:
bende irenbe de tedavi oldum dr Ahmet zeki ışık hocamdı çok memnum kendisinden çok şükür ki ilk denem de bebeğime kavuştum bence çok iyi bi tercih yapmışsın inşş hakkın da hayırlısı neyse o olur :34:

gecmis olsun hayatim birsey cikmamasi cok iyi haber:)

geçmiş olsun tatlım..
çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim darısı bana olsun inşallaj ilk yapılacak şey bende de histeroskopi artık..
kanama olabiliyor...ve çizik atılmış olması çok iyi olmuş bu şekilde gebe kalan çok oldu..
çizik atıldıktan sonra tedaviye başlanırsa olumlu sonuçlar alınabiliyor..
Teşekkür ederim canım bende öyle okumuştum inşallah bende de olumlu sonuç verir
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrası daha kolay olacak.

Sagol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin islerini kolay kilsin sabah gitmeden sabah namazini kildim ve hepimiz için dua ettim inşallah bu topic uğurlu olacak hepimiz gobuslerimizi tokusturacagiz

Back