• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ah Güldencim ya, ben de hep bunun hayalini kurdum. Böyle beklemediğin bir anda, gebe olduğunu öğrenip sevinmek, şaşırmak ne güzel olurdu. Çok şanslı kadınlar bunu yaşayanlar ama kıymetini bilmiyorlar.

.

ilk evlendiğimde etrafa çok çocuk istiyorum hemen çocuk yapacam demiştim o kadar basitti herşey..
sonra zaman geçti çocuk yok soran sorana birden ben daha düşünmoruz demeye başladım bir sürede böyle gitti ne kadar inandı karşıdakiler bilmiyorum ben kendimi rahatlatıyordum ne demek canım benim çocuğum olcak aksi bişey düşünülemez fikrindeydim..
4 yıl geçmiş bizde tık yok sonra tedavi süreçleri soranlar hiç bitmedi önceleri herşey saklandı şimdi herkes herşeyi biliyor amaannn boşver tedaviyi evlatlık al diyenlerden tut olur olur stres yapmayın herşeyin başı stres diyenlere kadar değişik bir dünya yorum aldım alıyorum..sonuç olarak son 2 yıldır sosyal hayatı hareketli olan ben asosyal bir insan oldum herkesten elimi çektim eve kapandım..
nerden nereye..

Kizlarrrr......
Bu gece Catlatma ignesi yapiliyorum...ilaclar bitti hayirlisi ile insallah.....

canım süper bi haber bu ne güzel yolun yarısına geldin az kaldı kuzularına kavuşmaya..

Kızlar dün konrtolum vardi hersey yolunda estrofeme devam cumarteside kontrolum var 27 sinde kismetse transferim olucak haftaya cumaya denk geliyor :) cok heyecanli ve mutluyum yeni yila bebisimle giricem insallah 2014 de de beraber devam eder

ne güzel haberler alıyoruz böyle :16::16::16:
yeni yıla göbüşünde bebeğinle girip sonra bebeğini kucağında göreceksin inşallah..

kız ne oyuncu çıktın senn..
ödülleri al al bitiremedin ayol :9:

:1::1::1::1:
bi ödül daha aldım geldim hatunun biri beni bi oyunda geçmiş hırs yaptım ödülümü almış benden nasıl olur uleennnn dedim ödülümü geri aldım geldim:1::1::1:

yeni yıla göbüşünde bebeğinle girip sonra bebeğini kucağında göreceksin inşallah..

bi ödül daha aldım geldim hatunun biri beni bi oyunda geçmiş hırs yaptım ödülümü almış benden nasıl olur uleennnn dedim ödülümü geri aldım geldim:1::1::1:

:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Teşekkür ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun 2014 de bebislerimiz bizimle olsun :)))

inşallah tatlımm..

o zamannnnnn sözüm yok sana şekerimmm haklısınn :46: :46: :46: :46: :46:

Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim. Size çok ihtiyacım var...
Aklım hep orada. Başka bütün konular boş, bütün işler gereksiz geliyor ya..

Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim. Size çok ihtiyacım var...

Cnm malesef bu konuda yardimm edemeyiz... kim ne yaparsa yapsin soylerse soylesin bos gelir aklindan cikmaz. Nacizane tavsiyem dua etmen olur

Iyi seyler dusun kotu bsy aklindan gecirme bebislerin sana tutunmus olcak pazar gunu baktiginda bna inan . Buradaki herkes onca emekten sonra o mutlu haberi hakediyo inan. Kendini oyalayici seyler yap .bos oldugun zaman Oyun oyna film izlemeye calis . Insanlarla bu konu disinda bos gelse de muhabbet etmeye calis. Calis diyorum anliyorum cok zordur ama vakit gecirmeye calis canim.
Allah hepimize bu durumdaki herkese bebislerini gondersin biranevvel.

inşallah tatlımm..

o zamannnnnn sözüm yok sana şekerimmm haklısınn :46: :46: :46: :46: :46:

ağır tahrih var bi kere sen kalk benim ödülüme el koy:1::1::1:

ben yemeğe çıkıyorum kıslarrrrrrrrrrrr :56:

afiyet olsun canım..

test günü beklerken tamamen unutmak düşünmemek mümkünmü günün belli saatlerinde ilaçlar var kullanılması gereken unutturmamak üzerine kurulu tedavi süreci...belki daha az odaklanabilirsin..avm gezmeye çık vitrinlere bak..her gün film seyret.. ne biliyim yapmaktan zevk alacağın şeyler yap...tüp bebek bölümünde bizimle takılırken düşünmemende bi tuhaf olur ama:1::1:

canim cok zor biliyorum ama neden gudip yarin kan vermiyosun? Kafan rahatlar en azindan.

Canim bu surece bende cok yaklastim suan bile heycanliyim senin icinde ayrica bir heyecanim var bu tedaviye basladigimdan beri seninle konusuyoruuz birbirimizi takip ediyoruz ayni klinige gidiyoruz tek tesellim iyi dusunelim iyi olsun bol bol dua edelim.

Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin cnm... cok az kalmis en kolay yol uyumak :)))) bol bol uyu vakit gecir

Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Burada sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor, her bir mesajınız ayrı ayrı mutlu ediyor. Beni sizin kadar kimse anlamaz biliyorum.

canim cok zor biliyorum ama neden gudip yarin kan vermiyosun? Kafan rahatlar en azindan.
Şüpheli bir değer elde etmekten (ve tabii 0'ı görmekten) korkuyorum canım ya.. :18: Pazar günü gebelik gerçekleşmişse 100'ün üstünde bir sonuç alır rahatlarım diye umuyorum. Yine de dayanamayıp cuma yaptırabilirim. (Gülden senin lafına geliyorum kız :1::1:)

Canim bu surece bende cok yaklastim suan bile heycanliyim senin icinde ayrica bir heyecanim var bu tedaviye basladigimdan beri seninle konusuyoruuz birbirimizi takip ediyoruz ayni klinige gidiyoruz tek tesellim iyi dusunelim iyi olsun bol bol dua edelim.
Ben de seni ayrı merak ediyorum Yıldızcım, bana hayatımdaki bi sürü insandan daha yakınsın şu an. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız.

Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin cnm... cok az kalmis en kolay yol uyumak :)))) bol bol uyu vakit gecir
Amin Allah razı olsun, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Çalışmıyor olsam ben de bol bol uyurdum iyi olurdu, ya da kendimi dışarı atar sinemaya falan giderdim. Ama iş yerindeyim zaman hiç geçmiyor. Ruh halim şöyle: :52::52::52:

Amin Allah razı olsun, Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Çalışmıyor olsam ben de bol bol uyurdum iyi olurdu, ya da kendimi dışarı atar sinemaya falan giderdim. Ama iş yerindeyim zaman hiç geçmiyor. Ruh halim şöyle: :52::52::52:[/QUOTE]

Walla ben de calisiyorum ama rapor aldim ... bu surecte is dusunmek istemiyorum... bu dorduncu yani....hos izinde olsam da cikartmazlar beni disari... yataga bagli yasatiyolar beni :((

Back