• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çözülecek ınsallah Gül'den çım
Yalnız gebe kaldım dı da devam etmedı belkı uzun protokol olsa daha sağlıklı olurdu

Çık tatlım bugün çok yoğunmus burası dınlen
Ben de de pıhtılasma çıkmıştı düşükten sonra

yok yok uzatma:27: korkma:52::52:
bende yeni merkez arıyorumda:4::4:
memeorial hakkında iyi şeyler duydum hep korkma:25:sen çorumdamıydın:26:uzak olmucakmı o yüzden sordum:27:

benden bir eksiksin daha:4::4:

anladım canım çorumdayım evet zor olacak
uçak bulabilirsem uçakla yakın heryer
napıyım iyi bir merkez istiyoruz bu sefer:31:

arkadaşlar ben yeniyim burda.bna da yardımcı olursanız sevinirim pco hastasıyım .tüp bebek deniyce.ama nered bilmiyorum.ya memorial ya da Anatolia

kütahyadayım.öğretmenim.maalesef tatilim olmadığı için su an tüp bebek deniyemiyorum.bunaldım biraz da tedavilerde. geçtiğimiz ay aşılama yaptırdım olmadı da.aslında benim 1 oğlum var 7 yasında.ikinciyi arıyoruz.iki yıl önce de 4,5 aylıkken bebeğim karnımda ölmüş.nedenini anlayamadık

kütahyadayım.öğretmenim.maalesef tatilim olmadığı için su an tüp bebek deniyemiyorum.bunaldım biraz da tedavilerde. geçtiğimiz ay aşılama yaptırdım olmadı da.aslında benim 1 oğlum var 7 yasında.ikinciyi arıyoruz.iki yıl önce de 4,5 aylıkken bebeğim karnımda ölmüş.nedenini anlayamadık

Anladim canim.insallah tez zamanda kavusursun ikinciyede cok ugrasmadan.Allah kolaylik versin.oralarda bi yer bilmedigim icin ben yardimci olamicam ama sabah diger kizlar yardimci olabilir belki

Zale hosgeldın ben anatolia Hakan yaralıyı çok duydum orayı düşündüm ama ınternettekı yorumlardan etkılenıp vazgeçtım ama sen yıne de araştır

Hayir cnm hic soylemediler..ama su an merkezimi degistirdim...sadece dr dedi ki bazi bunyeler ddisardan gelen yabancı cisim olarak algiladigindan bagisiklik sistemin devreye girer atmaya calisir dedi... bir de sonuncu da kan pihtilasmasini engelleyici koldan igne verdiler

aysen cnm benim bunyemde boyle bir sorun var bagisiklik sistemim cok gucsuz oldugu icin ve kronik alerjik oldugum icin disardan gelen embriyoyu icine alamiyormus yabanci cisim olarak algilayip disari atiyormus.bunla ilgili 6 ay tedavi gordum hic birsey degismedi kismet diyorum bende.

zamanla azalan adetlerde geçirilen operasyonlardan kalma karın içi yapışıklıklar olabilir demişti bir doktorumda...
bana adetin azmı diye sorduğunda neden sordunuzki demiştim yapışıklıkm olabilir demişti..
dış gebelik,kürtaj cerrahi müdehaleler adetin azalmasına sebep olabilirmiş..

aynen canım iş hiç bitmez hele bir de iş kadını isen hem ev hem iş hem koca zor iş..
ben araştırırım arkadaş kimse tutamaz beni:1::1::1:
sadece bildiğim tek şey bu kez rahat olacam kesin..

evet cnm aynennn öylee..
kadın olmaz zor arkadaşşş......
tamam tamam araştır senn kim tutar seni şekerimmm.... ;))

Kızlarrrrr doktordan geldim Perşembe günü opum var bugece saat 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam Perşembe günü saat 8:30 da merkezde olucam dualarınızı bekliyorum canlar :16::16:

hadi bakalım canımmmm inşallah hayırlısı ıle hamıle kalırsın da bizede destek olursunnnnnn :nazar:

Back