Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben geldim uzun ve soğuk bir yolculuktan sonra henüz eve vardik. Sabah 06:30 da yola ciktik 9:30 gibi merjezdeydim 11:00 e dogru histeroskopiye aldilar çok şükür birşey çıkmadı sonra kasik ağrım oldu ağrı kesici yaptılar biraz kanamam oldu doktorum rahime birkac çizik attığını söyledi
Evet canım çok sevindim
Emhadan bir haber var mi adet gunu gelmedigi için yerleşme kanaması gibi geliyor benimde oyle olmuştu
Merhaba ben geldim uzun ve soğuk bir yolculuktan sonra henüz eve vardik. Sabah 06:30 da yola ciktik 9:30 gibi merjezdeydim 11:00 e dogru histeroskopiye aldilar çok şükür birşey çıkmadı sonra kasik ağrım oldu ağrı kesici yaptılar biraz kanamam oldu doktorum rahime birkac çizik attığını söyledi
Walla ben de calisiyorum ama rapor aldim ... bu surecte is dusunmek istemiyorum... bu dorduncu yani....hos izinde olsam da cikartmazlar beni disari... yataga bagli yasatiyolar beni (
Ayşencim, sizinkilere söyle, embriyonun bol bol kana ve oksijene ihtiyacı var. Sürekli yatarak bu ihtiyaca yeterince cevap veremeyiz. Seni yatağa bağlı yaşatarak pek de iyi bir şey yapmıyorlar. Tabii ki dinleneceğiz, dikkat edeceğiz ama doktorum beni özellikle tembihledi sakın gece gündüz yatma diye... Umarım dördüncü ve mutlu son olur arkadaşım.
Kizlar sanki zaman gecmiyo heycanla tedaviye baslayacagim gunu bekliyorum .umarim pkodan dolayi gecikme yasamadan zamaninda baslayabilirim
cnm dıkkat ett yaa..valla bazı oyunlar da bağımlılık yapıyor insana...
bi daha olmasınnnnnnn
kızlar nasılsınızzzz
Teşekkür ederim canım bende öyle okumuştum inşallah bende de olumlu sonuç verir
Sagol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin islerini kolay kilsin sabah gitmeden sabah namazini kildim ve hepimiz için dua ettim inşallah bu topic uğurlu olacak hepimiz gobuslerimizi tokusturacagiz
bir sepet ütü yaptım çok yoruldum bide benim bugün hiç ağzımın tadı yok içimde bi garip Allah hayretsin
30 aralık test gunum dua edın kızlar
Kizlar sanki zaman gecmiyo heycanla tedaviye baslayacagim gunu bekliyorum .umarim pkodan dolayi gecikme yasamadan zamaninda baslayabilirim
30 aralık test gunum dua edın kızlar
bakalım bende bişi çıkcakmı merak ediyorum...
kaç sene geçti bi histeroskopi olmadım doktor gerek yok dedikçe zorlada yaptıramıyorsun ki..
hayırdır inşallah...kıyamam ben sanaaaaa..
sesin çıktı yani çok şükür...
yılbaşına bebeğinin müjdesiylemi girceksin seennnn
çokmu gecikiyor adetin peki
Ya canim bazen cok duzenli oluyo bazende iki ay olmuyo kafasina gore takiliyo
Ayın yarısı bitti bilee
Bi de beni şimdi uzun-kısa protokol stresi bastı
Uzun protokol derlerse işin yoksa 1 ay daha bekle...Gerçi sonunda bebek olacaksa 1 ay ne ki?
bende de hep tedaviye karar verip uzun protokolle başlama sıkıntısı sarar...
en son tedavimde hazırlıklı gittim doktoruma bu kez kısa istiyorum fenalık geldi uzun iğne sürecinden dedim o kadar kararlı söyledimki kesin dediğimi kabul etcek diye düşündüm güldü bana ve uzun protokolle başlıyoruz dedi benim havalı havalı konuştuklarım havaya gitti
Ben de ilkinde uzun ne kısa ne bilmiyodum bile
Bülent hoca direk kısa protokol dedi çünkü son çatlatma iğnesi faciasından kafam kadar bi kistim vardı 2 ay onu eritmeye uğraşmışlardı.Şimdi de aynı durum söz konusu çünkü doktor kist kontrolü falan yapmadı.Üfff aklıma gelen başıma gelir benim
kistleşme durumu varsa genelde uzun protokol oluyor canımcım..
doğum kontrol hapı ilede bir ay evvel tedaviye başlanabilir...