• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar ben yeniyim burda.bna da yardımcı olursanız sevinirim pco hastasıyım .tüp bebek deniyce.ama nered bilmiyorum.ya memorial ya da Anatolia

Hoşgeldin canım..Ben de yeni sayılırım. Etrafta çok fazla bilgi kirliliği var, insanın kafası ister istemez karışıyor ama sen içini ferah tut. Önceliği içine yatan merkeze vermekte fayda var. Hakan Hoca ilk görüşmemizde ki biz sadece tanışmaya gitmiştik, bize çok pozitif geldi ve hemen tedaviye başladık. Başarı oranlarının Ankara genelinde üst seviyede olduğunu söylediler ama kimse merkezine kötü demez. Biraz da şans işi tabi bu olay. Allah yardımcımız olsun.

Hoşgeldin canım..Ben de yeni sayılırım. Etrafta çok fazla bilgi kirliliği var, insanın kafası ister istemez karışıyor ama sen içini ferah tut. Önceliği içine yatan merkeze vermekte fayda var. Hakan Hoca ilk görüşmemizde ki biz sadece tanışmaya gitmiştik, bize çok pozitif geldi ve hemen tedaviye başladık. Başarı oranlarının Ankara genelinde üst seviyede olduğunu söylediler ama kimse merkezine kötü demez. Biraz da şans işi tabi bu olay. Allah yardımcımız olsun.

bende sana katılırımmm bıraz da şans işi bu cnm..eğer hakkımız da hamile kalmak varsa olur Allahın izni ile...

evet cnm aynennn öylee..
kadın olmaz zor arkadaşşş......
tamam tamam araştır senn kim tutar seni şekerimmm.... ;))

hadi bakalım canımmmm inşallah hayırlısı ıle hamıle kalırsın da bizede destek olursunnnnnn :nazar:
Âmin canım inşallah :16::16:

aysen cnm benim bunyemde boyle bir sorun var bagisiklik sistemim cok gucsuz oldugu icin ve kronik alerjik oldugum icin disardan gelen embriyoyu icine alamiyormus yabanci cisim olarak algilayip disari atiyormus.bunla ilgili 6 ay tedavi gordum hic birsey degismedi kismet diyorum bende.

Amin cnm kismet.... zaten yok yok bizde...azosperm yumurtalari rezerv azligi kan pihtisi bagisiklik sistemi vs... ama yine de diyirum yani o bebek bu eve gelecek...:))

Çözülecek ınsallah Gül'den çım
Yalnız gebe kaldım dı da devam etmedı belkı uzun protokol olsa daha sağlıklı olurdu

bi de uzun protokol yapılsa iyi olur bence..

arkadaşlar ben yeniyim burda.bna da yardımcı olursanız sevinirim pco hastasıyım .tüp bebek deniyce.ama nered bilmiyorum.ya memorial ya da Anatolia

hoşgeldin canım benim tavsiyem memorial...

Herkese Günaydın, çok mutlu bir gün olsun hepimiz için...:16::16::16:

Bugun recetemi aldim sanirim kisa protokol ve lucrin yok ilaclar icinde gonal f falan var
Evet canım kısa protokol, ben de lucrin kullanmadım gonal f kullandım. Hayırlı olsun tedavin.

Igneleri yapabilirim onda sorun yok canim tek korkum ohss baska bi islemden korkmuyorum tek korkum ohss
Herkes ohss olacak diye bir şey yok, aklına kötü şeyler getirme. Ben de pkoluyum, kısa protokol yaptılar ve ohss olmadım. İyi bir doktor ve düzenli takip bunun önüne geçer.

hiç bişey bilmeden gebe kalan hatunlardan olmayı çok isterdim..
her daim yanındayız ne istersen sor canım ama herşeye kafayı takma dediğim gibi her tedavi kişiye özeldir..
herkesin ilaç dozu kendine göredir...
Ah Güldencim ya, ben de hep bunun hayalini kurdum. Böyle beklemediğin bir anda, gebe olduğunu öğrenip sevinmek, şaşırmak ne güzel olurdu. Çok şanslı kadınlar bunu yaşayanlar ama kıymetini bilmiyorlar.

Iyı akşamlar hanımlar okuya okuya bu saatte gelişim sona:9: gelen arkadaslarım hosgeldın transferler hayırlı sonucları bebıslı olsun
Benım ıkı denemem de kısa protokol yaptılar hanımlar pkoyum
Zuhalcim özlettin kendini, sen de hoş geldin.

kütahyadayım.öğretmenim.maalesef tatilim olmadığı için su an tüp bebek deniyemiyorum.bunaldım biraz da tedavilerde. geçtiğimiz ay aşılama yaptırdım olmadı da.aslında benim 1 oğlum var 7 yasında.ikinciyi arıyoruz.iki yıl önce de 4,5 aylıkken bebeğim karnımda ölmüş.nedenini anlayamadık
Zale hoş geldin aramıza, inşallah oğluna en kısa zamanda bir kardeş gelir.

Kizlarrrr......
Bu gece Catlatma ignesi yapiliyorum...ilaclar bitti hayirlisi ile insallah.....

Kızlar dün konrtolum vardi hersey yolunda estrofeme devam cumarteside kontrolum var 27 sinde kismetse transferim olucak haftaya cumaya denk geliyor :) cok heyecanli ve mutluyum yeni yila bebisimle giricem insallah 2014 de de beraber devam eder

Kizlarrrr......
Bu gece Catlatma ignesi yapiliyorum...ilaclar bitti hayirlisi ile insallah.....

HADİ BİSMİLLAH BAKALIMMMMMMMMMMM..inşallah sonuuu çoook güzel biterr..

Kızlar dün konrtolum vardi hersey yolunda estrofeme devam cumarteside kontrolum var 27 sinde kismetse transferim olucak haftaya cumaya denk geliyor :) cok heyecanli ve mutluyum yeni yila bebisimle giricem insallah 2014 de de beraber devam eder

ne güzell haberler bunlar..ayy topik hareketlendi be :21:
çatlama iğnesi yapanlar,opu olanlar,transfer olanlar,transfer sonrası beklemede olanlarrrrrrrrrrr ne güzell ALLAHIMM HEPSİNİN DE SONU NE OLURRRRRRRR bebekle son bulsun :49:
hayırlısı olsun cnm arkadaşımmm

HADİ BİSMİLLAH BAKALIMMMMMMMMMMM..inşallah sonuuu çoook güzel biterr..

ne güzell haberler bunlar..ayy topik hareketlendi be :21:
çatlama iğnesi yapanlar,opu olanlar,transfer olanlar,transfer sonrası beklemede olanlarrrrrrrrrrr ne güzell ALLAHIMM HEPSİNİN DE SONU NE OLURRRRRRRR bebekle son bulsun :49:
hayırlısı olsun cnm arkadaşımmm

Teşekkür ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun 2014 de bebislerimiz bizimle olsun :)))

Yıldızcım ne güzel haberler, çok heyecanlı günler :) İnşallah hep birlikte severiz bebişlerimizi yeni yılda, sağlıkla...

Back