2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar cok sagolun bakalim simdi beklemedeyim.insallah gecikmez.adetimde baslariz.pko olunca biraz sikinti oluyo.birde panik atak var bende hepten sikinti yani :'( :'(

canım panik yapacak bişey yok inan rahat ol..
iğneleri kendin vurabilecekmisin peki?

pıhtılaşma bendede var malesef bende igne kullanıyorum ama bnm 2 normal 1 aşı 2 tüp oldu ve ilk tüp 21 haftaya kadar devam ettı digerleri 6. 7. haftada git lekelenme kanamalarla malesef bende ondan sordum sana ne dediler diye

Anatolia.. onceki denemelerimi antep te yapmistim...

hep duydum ama gitmeyi hiç düşünmedim oraya nasip olmadı hiç taaaa anteplerden gelip anradan bebeğini alıp gitcen demek..
ben ilk denememi gazi üniveristesinde yaptım sonraki 2 denememide başkent üniveristesinde...bu kez başka bir yerler bakayım dedim aklıma yatan bir yer olmadı henüz...

Kan pihtilasmasi dediler cnm

iyiyim ablacım aynen beklemedeyim yeni yılda girecem tedavi sürecine..
sen nasılsın iyimisin

bende beklemedeyım tam bekleme korunuyomda hatta bakalım zaman istiyorum bıraz ama korkuyorumda ben yaa ne olacak bnm bu halım bılmıyom bu kanama ile ilgili bişe demiyolar şimdi bnm 1 donmusum daha var onumu denesem beklesemmı dıye dusunuyorumda valla ne yapacamı bılmıyom

bir arkadaş vardı çok önceleri sürekli gebe kalır sürekli düşerdi aynı senin gibi onunda sebebini bulamadılar sonunda yine gebe kaldı bu kez doğurdu...sende kan pıhtılaşmasıda varmış acaba pıhtılaşma için yapılan tedavi yetersizmi kalıyor...

ya valla bılmıyom kı abla nedenını doktorda bılmıyo bı kanama baslıyo pat kesıyolar clexanı (pıhtılaşma için) oda pıhtılaşıp mı düşüyo ne oluyo bilmiyom

Yok cnm ben hataydan geliyorum... bixim orda yok diye en yakin antep diye oraya gitmistik... olmadi.. bebegimi burdan alip gitcemm.. :))

Igneleri yapabilirim onda sorun yok canim tek korkum ohss baska bi islemden korkmuyorum tek korkum ohss

canım her pko lu ohss olur diye bişey yok lütfen düşünme bunları şimdiden..
ben ilk denememde oldum o da yüksek doz kullandığımdan doktor hatası benimkisi bile bile geldi ohss..
diğer iki denememi başka yerde yaptım doktor azami özen gösterdi ve ohss olmadım..

Yok cnm ben hataydan geliyorum... bixim orda yok diye en yakin antep diye oraya gitmistik... olmadi.. bebegimi burdan alip gitcemm.. :))

şehirdışından Ankaraya gelip bebeğini alıp giden çok oluyor biliyormusun bakalım sende o guruba dahil olcanmı

pıhtılaşmadanmı oldu dediler ama igne kullanmamışmıydın sen

Bebegi yerlestirdikleri andan itibaren sabah aksam koldan igne yapildim.. pihtilasmayi engellemek icin... sonra pozitif sonyc aldim.. ignelere devam... ama kansmsm başlayınca kalcadan da igne yapildim..

şehirdışından Ankaraya gelip bebeğini alıp giden çok oluyor biliyormusun bakalım sende o guruba dahil olcanmı

Ayyy insallah.. bak gecenin bu saati beni mutlu ettin..Allah im da seni mutlu etsin.. Anatolia nadil bi merkez bi bilgin var mi cnm

Canim herkes lucrin diyo kan pihtilasmasi diyo biseyler diyo.bana hicbisey demedi doktor baktirmadi pihtilasmaya falan.ilaclardan zaten hicbisey anlamiyorum cokmu azmi nedir diye.destegin icin cok tesekkur ederim bu arada

Bebegi yerlestirdikleri andan itibaren sabah aksam koldan igne yapildim.. pihtilasmayi engellemek icin... sonra pozitif sonyc aldim.. ignelere devam... ama kansmsm başlayınca kalcadan da igne yapildim..

o kalçadan olan progesstan işte düşük önleyici canm neyse sende bır bılgı alırsan haber ver bana olurmu allah yardımcın olsun emeklerinizi yemesin inş hayırlı haberler verirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…