ya valla bılmıyom kı abla nedenını doktorda bılmıyo bı kanama baslıyo pat kesıyolar clexanı (pıhtılaşma için) oda pıhtılaşıp mı düşüyo ne oluyo bilmiyom
Ayyy insallah.. bak gecenin bu saati beni mutlu ettin..Allah im da seni mutlu etsin.. Anatolia nadil bi merkez bi bilgin var mi cnm
ayşen mersini neden düşünmedin ben mersindeyim
sen kaçlık clexanı kullanıyorsun..
0.3 0.4 vs...
o kalçadan olan progesstan işte düşük önleyici canm neyse sende bır bılgı alırsan haber ver bana olurmu allah yardımcın olsun emeklerinizi yemesin inş hayırlı haberler verirsin inş
Canim herkes lucrin diyo kan pihtilasmasi diyo biseyler diyo.bana hicbisey demedi doktor baktirmadi pihtilasmaya falan.ilaclardan zaten hicbisey anlamiyorum cokmu azmi nedir diye.destegin icin cok tesekkur ederim bu arada
04 abla neoldu ki
Hayir adi o degildi.. su an hatırlamıyorum. Ama zaten tedaviye basladim .. kismetse cuma yumurtalari vercem dr a :)) sinra verdiklerini yazrim sana burdan ok..
kızlar düşük için verilen iğne yanlış hatırlamıyorsam proluton depot..
merak ettim canım bende bir denememde 0.4 diğerinde 0.3 kullandım..
sendeki pıhtı sorunu ne boyutta dozundan onu anlamaya çalıştım demekki çok değil pıhtı sorunun..
kanaman olduğundan acaba kullandırılmasamı diye düşündüm içimden
Tebrikler iste bu idi...
tatlım herkesin tedavisi durumuna göre özeldir doktor seni muayene etti ve tedavine ona göre yön verdi burda sadece fikir alışverişi yapıyoruz kendi yaşadıklarımız üzerinden bana uyan sana uymayabilir...pıhtılaşmaya bir çok doktor bakmıyor zaten tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında ve düşüklerde bakılıyor ilk denemesi olana bakılan çok azdır...dozunda adetin 2. yada 3.günü muayeneye gittiğinde belli olacak ultrason görüntün ve kan değerlerine göre doz belirleyecek doktor...
öyle yapıyolar zaten kesiyolar hemen bende ondanmı düşüyo dıyorum acaba bide bu pıhtılaşma hangi testte çıkıyo bana dozajı dırek verdıler
Sagol canim bende panik yapmistim cevaplarin kafamdaki sorulari cozdu.bakalim az kaldi sabretsem zaten yasayarak gorcem.hicbisey bilmiyo olmak cok zor.bazen bisey sormaya utaniyorum herkes cok bilgi sahibi yeni olmak bu olsa gerek
nasıl yani direk iğne vermiş olamazlar yaaa
aklıma pek gelmiyor şimdi testlerin adı ama yazayım hatırladığım kadarıyla..
homosistein
protein c
protein s
daha bir sürü şey vardı unuttum bakmam lazım:26:
Iyı akşamlar hanımlar okuya okuya bu saatte gelişim sonagelen arkadaslarım hosgeldın transferler hayırlı sonucları bebıslı olsun
Benım ıkı denemem de kısa protokol yaptılar hanımlar pkoyum
ya bunlar düşüğü araştırıken yapılmıştı evet hepsi yapıldı kromozomlara kadar bakıldı ama sonrada yenılenmedı yanı 1 sene sonra 2 sene sonra yenılenmedı anladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?