bende pkoluyum benim adetlerim hep az olur 4 gün sürer 5. gün biter canım ilk gün lekelenme gibi 2 gün biraz fala 4. gün lekelenmebide pko olunca adet olamıyor musun yoksa az mı oluyosun ben geçen ay normal olduğumun yarısı oldum tam adet günümde test yaptım negatif acaba üstüne mi gördüm diye kist falan oluşmuş mudur yoksa stresten mi az gelmiştir :26:
çok şükür canım başladık
çok sevindim start veriyorsun sonunda memorial dedik dedik sen gidiyon ben kaldım
hayırlı olsun tedavin canım.
bendeki durumu anlatayım adet oluyorum ama son bir kaç yıldır az oluyorum daha önceleri bol bol olurdum tedavi sürecine girdiğimden beri 4 yıldır daha az olmaya başladım sebebini bilmiyorum...
hani derler ya tek rakam ugursuzdur diye pek inanmam ama bu yıl bana cidden ugursuz geldi galiba ama yinede her şerde bi hayır vardır diye düşünmek istiyorum..
yılbası tedaviye başladım cok güzel bi zaman geçirdim mutlu oldum derken 2 ay sonra kürtaj oldum..
sonra 2. tedavi ve arkasından negatif elde var yine sıfır..
canımdan cok sevdiğim dedem ve arkasından cok sevdiğim amcam dedem gibi sevdiğim insanı kaybettim..
bu yıl benden cok seyler aldı..
umarım bu aldıkları yeni gelen yılda vereceği güzellikler içindir diye umut ediyorum canım
evet canım unutucaz inşallah..biliyorum canım bu yaşadıklarını gün gün birlikte paylaşmıştık zor bir yıl oldu...
bende aralıkta başlamıştım son tedavime ocakta da kapı gibi negatifimi almıştım
sonra 3 dayım ve bir teyzemi bi de kayınpederimi kaybettik...
fena bir yıldı yani...
artık hatırlamıyoruz ama dimiiii
Evt canım 1ayda çıkıyor ben 1ay sonra almıştım şükür bi sorun yokmuşgünaydın bacılar
fazla giremiyorum ama takiptesiniz
bide bu pıhtılaşma testi 1ayda falan çıkıyo diye okudum öle mi kızlar bilgisi olan var mı :26:
evet arkadaşım dediğin gibi bazen herşey üst üste geliyo Rabbim yinede daha büyük acılar yasatmasın..inşallah canım
bazen herşey üst üste geliyor
bu yıl bizim yılımız olacak inşallah
o zaman beklenen azim gelsin hemen inşallah..
yeni yıla az kaldı herşey güzel olsun bu yıl 2013 de kendi adımıza olumsuz şeyler yaşadık be nafiye artık düzelsin yolunda gitmeyenler..
demek kocacınla vakit geçiriyorsun iyide yapıyorsun canım bana bakma sen 7/24 her daim burda olalım isterim normal değilim yani
..
yeni tedavide nasıl hissedecem bakalım bu kez rahat olurum gibi hissediyorum başıma gelebilcekleri az çok tahmin ediyorum Rabbime sığınacam ve takdiri ona bırakacam endişe etsemde sonucu değiştiremiyorum ne yazıldıysa onu yaşıyoruz...
aynen canım e2 yi yükseltiyormul bi de maydanoz e2 yükseltiyor tedavi dönemlerimde dikkat ediyorum yememeye..
bende pkoluyum benim adetlerim hep az olur 4 gün sürer 5. gün biter canım ilk gün lekelenme gibi 2 gün biraz fala 4. gün lekelenme
5. gün temizlenirim..
ama bu hep böyleydi pko teşhisi koyulmadan öncesi ve sonrasında da onamı bağlı bilmiyorum
canım daha önce ki kotroleerinde pko olsa soylerlerdi gibime geldi ama ne biliiim:44:benim 3 bilemedin 4gün o da sadece 2.günü olurum biraz diğer günler pek olmam hep böleydi zaten bu ayda aynı gün sürdü ama
daha az geldi sanki gitsemiydim dr içime kurt düştü şimdi :18:
günaydınlar
şimdi memorial den aradılar haftaya perşembe randevum var
çok şükür canım başladık
hayırlısıyla artık sende başla
kalma hadi birlikte gidelim doktora
ben nur dokuzeylülden aldım randevuyu
çok teşekkürler canım sen ne yaptın
ne zamandı sonuç
Evt canım 1ayda çıkıyor ben 1ay sonra almıştım şükür bi sorun yokmuş
Gözün aydın canım bak boşuna üzüldün hadi geçmiş olsun bende bu ay lucrinle uzun protokole başlayacağım ayın 29 aralıkta seninki ne zaman?
dua arkadaşımmmm nasılsınnncanım ben sonuç beklemiyorum :) aralık adetiyle start vericez Allah nasip ederrse.... senin sorun neydi? tüpler dimi aklımda öyle kalmış
canım ben sonuç beklemiyorum :) aralık adetiyle start vericez Allah nasip ederrse.... senin sorun neydi? tüpler dimi aklımda öyle kalmış
canım daha önce ki kotroleerinde pko olsa soylerlerdi gibime geldi ama ne biliiim:44:
Canm ben izmirde ege ünv yaptırdım genetik sonucumu 40 gün kan pıhtılaşması sonucu 30 günde çıktı özel hastanelerde sanırım daha erken çıkıyorben sadece genetik tarama için bu kadar bekledim diğerleri en fazla 1haftada çıktı ben eve gider gitmez testlerime bakıyim olmadı
gidiyim bidaha yaptırıyim içim rahat etsin adı neydi
Allah iyilliğini versin yaaa
bendeki hafıza budur işte
ama ben neden senin transfer oldun zannettim:44:
hadi oldu da bitti inşallah
transferin hayırlı olsun canım
canım yanlış yorum yapıpta seni yanıltmak istemem dediğin gibi bi adet olunca git aklında şüphe kalmasın ama inşallah yoktur rahat olhsg histereskopi falanda oldum olsa çıkardı demi bir ayda birden oluşur mu bu pko :18:
bide ondan önceki ay histereskopi oldum onu oldum diye mi bilmiyorum o ay çok adet oldum kalktım gece bile ped değiştirdim ondan
mı bu ay az oldum ki ay sonunda bidaha olucam bekliyimde ona göre az olursam giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?