2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende pkoluyum benim adetlerim hep az olur 4 gün sürer 5. gün biter canım ilk gün lekelenme gibi 2 gün biraz fala 4. gün lekelenme
5. gün temizlenirim..
ama bu hep böyleydi pko teşhisi koyulmadan öncesi ve sonrasında da onamı bağlı bilmiyorum

çok sevindim start veriyorsun sonunda memorial dedik dedik sen gidiyon ben kaldım
çok şükür canım başladık
hayırlısıyla artık sende başla
kalma hadi birlikte gidelim doktora
ben nur dokuzeylülden aldım randevuyu
hayırlı olsun tedavin canım.

çok teşekkürler canım sen ne yaptın
ne zamandı sonuç

bendeki durumu anlatayım adet oluyorum ama son bir kaç yıldır az oluyorum daha önceleri bol bol olurdum tedavi sürecine girdiğimden beri 4 yıldır daha az olmaya başladım sebebini bilmiyorum...

dr söledim bi gel stersen bakalım bişey varsa önlemini alırız dedi ama gitmedim bidahaki adetimi bekliyim nasıl olucam bakıyim

dedim stresli bi aydı benim için belki ondandır dedim normalde de çok olmam ama bu ay daha az oldum sanki başka belirtileri neler acep:26::26:

inşallah canım
bazen herşey üst üste geliyor
bu yıl bizim yılımız olacak inşallah

evet canım unutucaz inşallah..
dediğin gibi iyi kötü herşeyimi burda sizlerle paylaştım cok sevdiğim dostlarım var..
sen mehtap sara turkuaz ikramaya özlem ema dha bi sürü arkadaşlarım var iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum görmeden destek aldım sizlerden herkesten iyi anladınız beni cok saol teşekkür ederim hepinize
buda senin için

günaydın bacılar

fazla giremiyorum ama takiptesiniz

bide bu pıhtılaşma testi 1ayda falan çıkıyo diye okudum öle mi kızlar bilgisi olan var mı :26:
Evt canım 1ayda çıkıyor ben 1ay sonra almıştım şükür bi sorun yokmuş

inşallah canım
bazen herşey üst üste geliyor
bu yıl bizim yılımız olacak inşallah
evet arkadaşım dediğin gibi bazen herşey üst üste geliyo Rabbim yinede daha büyük acılar yasatmasın..
inşallah bizim yılımız 2014

tatlım ınsan hep burda olmak ıster ama ne yapcan ıs guc işte....
kadının işi hiiiç bitmiyor ki... :))

canım alnımızda ne yazıldıysa onu yaşıcazzz..o yüzden bende şöyle bir karar aldım.
internette araştırıp durmucam..doktor ne derse onu yapıcam ekstra kafama göre şeyler kullanmıcamm..bence artıkın sendeeeee işi oluruna bırak

benim 3 bilemedin 4gün o da sadece 2.günü olurum biraz diğer günler pek olmam hep böleydi zaten bu ayda aynı gün sürdü ama

daha az geldi sanki gitsemiydim dr içime kurt düştü şimdi :18:

Kizlar Merhaba..... listenize beni de eklerseniz sevinirim...tup bebek tedavime basladim... hem mutluyum... hrm de korkuyorum....

benim 3 bilemedin 4gün o da sadece 2.günü olurum biraz diğer günler pek olmam hep böleydi zaten bu ayda aynı gün sürdü ama

daha az geldi sanki gitsemiydim dr içime kurt düştü şimdi :18:
canım daha önce ki kotroleerinde pko olsa soylerlerdi gibime geldi ama ne biliiim:44:

günaydınlar
şimdi memorial den aradılar haftaya perşembe randevum var

canım ben sonuç beklemiyorum :) aralık adetiyle start vericez Allah nasip ederrse.... senin sorun neydi? tüpler dimi aklımda öyle kalmış

Evt canım 1ayda çıkıyor ben 1ay sonra almıştım şükür bi sorun yokmuş

ben sadece genetik tarama için bu kadar bekledim diğerleri en fazla 1haftada çıktı ben eve gider gitmez testlerime bakıyim olmadı

gidiyim bidaha yaptırıyim içim rahat etsin adı neydi

canım ben sonuç beklemiyorum :) aralık adetiyle start vericez Allah nasip ederrse.... senin sorun neydi? tüpler dimi aklımda öyle kalmış

bendeki hafıza budur işte
ama ben neden senin transfer oldun zannettim:44:
hadi oldu da bitti inşallah
transferin hayırlı olsun canım

canım daha önce ki kotroleerinde pko olsa soylerlerdi gibime geldi ama ne biliiim:44:

hsg histereskopi falanda oldum olsa çıkardı demi bir ayda birden oluşur mu bu pko :18:

bide ondan önceki ay histereskopi oldum onu oldum diye mi bilmiyorum o ay çok adet oldum kalktım gece bile ped değiştirdim ondan

mı bu ay az oldum ki ay sonunda bidaha olucam bekliyimde ona göre az olursam giderim

ben sadece genetik tarama için bu kadar bekledim diğerleri en fazla 1haftada çıktı ben eve gider gitmez testlerime bakıyim olmadı

gidiyim bidaha yaptırıyim içim rahat etsin adı neydi
Canm ben izmirde ege ünv yaptırdım genetik sonucumu 40 gün kan pıhtılaşması sonucu 30 günde çıktı özel hastanelerde sanırım daha erken çıkıyor

bendeki hafıza budur işte
ama ben neden senin transfer oldun zannettim:44:
hadi oldu da bitti inşallah
transferin hayırlı olsun canım
Allah iyilliğini versin yaaa
sünnet melodisi...
oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah

canım yanlış yorum yapıpta seni yanıltmak istemem dediğin gibi bi adet olunca git aklında şüphe kalmasın ama inşallah yoktur rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…