• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
valla cnmm hiiç tuhaf karşılamamm çnkü ben bile bakıyorum bişeylerrr :1:
ama eğer sonuç negatif olursaaaaaa o eşyalar canımı daha çok yakar gibime geliyorrr.... :14:
biz ilkinde pozitifi aldık eşimle havalardayız abi keseyi gördüğüm gün hemen bebek mağazasına cimbom tulumu almaya gittik nasıl seviniyoruz ama sonra kaybettik bebişimizi ilk zamanlarda onu gördüğümde içim cok yanıyodu ama şimdi bakıyorum seviyoum kokluoyrum sana elbet bunu giydiricem kuzum deyip katlayıp kaldırıyorum yani onu şimdilerde görmek canımı yakmıyo sabrımı arttırıyo:31:

hoşgeldin tatlım..
listemize eklerim tabiki ama önce bilgilerin lazım yazarmısın..
merkez,deneme sayısı,infertilite sebebi,yaş...
tadvin hayırlı olsun bu arada hangi iğneleri kullanıyorsun:40:

Yazarim tabiki... 4. Deneme azosperm ve yumurta rezerv azligi... yasim 34.. gonal f 300 cetrotide menapur 2 toz bir su bi de ilk bes gun famera hap kullandim..

bende 3 yıldır bakıyorum
bak boşver onu engelle bunu engelle daha kötü oluyoruz canım
içinden ne geliyorsa öyle davran canım
hep kendimizi soyutluyoruz aman bebek sevmeyelim acırlar(bende çok varda)
hayal kurmayı bile engelliyoruz kendimize
yapmayın bence:ssz::ssz:içinizden geldiği gibi davranın

çok haklısın canım bende bi çocuğu severken çok korkuyorum acıyarak bakacaklar diyeki öylede oluyo :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kendine hhiiiiççç engel olma canım iyi düşün iyi olsun herşeyy evrene pozitif mesaj yay:16::16:
bak biz yarın nasipse annem ben gelin abimin bebişine alışverişe gitcez...
bilmiyorum siz nasıl karsılarsınız ama ben kendi kuzum içinde bi çift ayakkabı almak istyiyorum onu gördükçe mutlu olucam çünkü:31:

annem hacdan bebek kıyafetleri almış getirmiş ben hiç bişey almamıştım bebeğime şimdi onları gardırobun baş köşesine astım baktıkça içim bi tuhaf oluyo :31::31::31::31::31::31::31::31::31:

sende iyiki varsın canım bende seni tanıdığıma çok memnunum :48::48::48::48::48:
$mwah1[1].gif $mwah1[1].gif $mwah1[1].gif $mwah1[1].gif $mwah1[1].gif $mwah1[1].gif $mwah1[1].gif $mwah1[1].gif $mwah1[1].gif

aynen canım sana katılıyorum bende kendim yaptım hep ama tek fark ben hemşireyim:52::52:

aaa ne güzell keşke komşun olaydım kızz :1:

bende 3 yıldır bakıyorum
bak boşver onu engelle bunu engelle daha kötü oluyoruz canım
içinden ne geliyorsa öyle davran canım
hep kendimizi soyutluyoruz aman bebek sevmeyelim acırlar(bende çok varda)
hayal kurmayı bile engelliyoruz kendimize
yapmayın bence:ssz::ssz:içinizden geldiği gibi davranın

evet haklısın aslında canım..bende bebek sevemiyorum pek meselaaaa..bebek mevlutlerıne de gitmiyorum artık..kiracımızın bebeği oldu hala ona gidemedim..ağlayasım geliyor....
yada millet sorduğu zaman daha düşünmüyoruz demekkkk cok koyuyor bana...geçen biri BEBEK ALMICANIZ MI DAHA dedi.bende SATILAN Bİ YER VARSA SÖYLE ALALIM dedim sinir oldum

:60::60:
peki hemşire hanım :76::76:
:16::16::16::16::16:

annem hacdan bebek kıyafetleri almış getirmiş ben hiç bişey almamıştım bebeğime şimdi onları gardırobun baş köşesine astım baktıkça içim bi tuhaf oluyo :31::31::31::31::31::31::31::31::31:
evet aynı duyguları hepimiz yasıyoruz canım ama onları elime alıp severen kurdugum hayaller gibi beni hiç bişy mutlu etmiyo o sebepte 1 parçada olsa iyiki o zamanlarda almısım diyorum canım:31:

biz ilkinde pozitifi aldık eşimle havalardayız abi keseyi gördüğüm gün hemen bebek mağazasına cimbom tulumu almaya gittik nasıl seviniyoruz ama sonra kaybettik bebişimizi ilk zamanlarda onu gördüğümde içim cok yanıyodu ama şimdi bakıyorum seviyoum kokluoyrum sana elbet bunu giydiricem kuzum deyip katlayıp kaldırıyorum yani onu şimdilerde görmek canımı yakmıyo sabrımı arttırıyo:31:

hadi yaaaa...üzüldümm canım benımm o daha da yıkım dımı..
önce pozitif görüp sonra kaybetmek..
Allah bılıyor yaaaa ben de 2 ay falan yakınlarımın ve sizlerin dışında kimseye söylemek istemiyorum hamile olduğumu (tabıkı olursa )

evet haklısın aslında canım..bende bebek sevemiyorum pek meselaaaa..bebek mevlutlerıne de gitmiyorum artık..kiracımızın bebeği oldu hala ona gidemedim..ağlayasım geliyor....
yada millet sorduğu zaman daha düşünmüyoruz demekkkk cok koyuyor bana...geçen biri BEBEK ALMICANIZ MI DAHA dedi.bende SATILAN Bİ YER VARSA SÖYLE ALALIM dedim sinir oldum
bursadayım şeker bende senin gibi hadi olalım komsuu:9::9:
ayrıca sözüne bittim arada bende yapıyorum böyle kapak sözleri birilerine:47:

Hosbuldummm... :)
Ewet ilaçlara başladım..hatta bitmek uzere sanirim yarin catlatma ignesi yapilcam...

ooo sen sonlara gelmışsın artık cnmm...
ben daha adet olmayı beklıyorumm..bide senın 4. denemeeeee umarımm bu son olur..
ben dahaaaa yolun başındayımm

hadi yaaaa...üzüldümm canım benımm o daha da yıkım dımı..
önce pozitif görüp sonra kaybetmek..
Allah bılıyor yaaaa ben de 2 ay falan yakınlarımın ve sizlerin dışında kimseye söylemek istemiyorum hamile olduğumu (tabıkı olursa )
yıkım olmazmı canım tabiki yıkım ama yasamamız gerekiyormus yasadım..
ama yinede şükür büyük değildi bebeğim hissedip kaybedeydim daha zordu o yüzden herseyde bi hayır vardır

bursadayım şeker bende senin gibi hadi olalım komsuu:9::9:
ayrıca sözüne bittim arada bende yapıyorum böyle kapak sözleri birilerine:47:

aaa ne güzell :)
kız biz şimdi özlüce de ev ödüyoruzz bileydimm senın olduğun yerden alırdım evımı :1:
şaka bi yanaaaa gerçekten çok içten burda herkessss ınsanınnnn hep konuşası geliyorrr..ama ne yalan söyleyım gerçekten senin gibi bi komsum olsun isterdimm :34:
ben şuan yıldırım da oturuyorum

çok haklısın canım bende bi çocuğu severken çok korkuyorum acıyarak bakacaklar diyeki öylede oluyo :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hepimizin yaşamış olduğu duygular bunlar
çok da duygusal bakmayın
çünkü karşınızdaki insan duygusuz bende kıracam mı diye hiç düşünmüyorum bile:19::19:
o yüzden besmeleyle yaklaşırlar biraz özellikle eşimin tarafı
çok cahiller
Allah bunu bana verdide sana vermez mi .8kimseye vermesin kesinlikle)
ama herkesin başına gelecek bişey ama işte onların imtihanıda bu diyorum ben

yıkım olmazmı canım tabiki yıkım ama yasamamız gerekiyormus yasadım..
ama yinede şükür büyük değildi bebeğim hissedip kaybedeydim daha zordu o yüzden herseyde bi hayır vardır

hayırlısıııı canımmm...Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bize...
sen nerde oturuyorun peki ?

hepimizin yaşamış olduğu duygular bunlar
çok da duygusal bakmayın
çünkü karşınızdaki insan duygusuz bende kıracam mı diye hiç düşünmüyorum bile:19::19:
o yüzden besmeleyle yaklaşırlar biraz özellikle eşimin tarafı
çok cahiller
Allah bunu bana verdide sana vermez mi .8kimseye vermesin kesinlikle)
ama herkesin başına gelecek bişey ama işte onların imtihanıda bu diyorum ben

evet cnm doğruuu..Allahım kimseyi evlat hasretinle sınamasın..
Ve cahil insanlara karşı bize de sabır versin..

Back