hoşşş bulduuumm caannıımm .. napım 2 tane yumos toplandı ikiside iyi durumdaydı transver yapıldıı bugun 1 hafta oldu.. beklemedeğimm öyle işteesen nasılsın melegiiimmm
Evet canım, ayın 10'unda transferim oldu. 1 adet 5. gün embriyosu yerleştirildi, 12 gün sonra test yap dediler. Ayın 22'si de pazara geliyor, karar veremiyorum hangi gün yaptıracağıma.
Ay gene ağızlardan bal damlıyor... Ne tatlısın sen, öperim ki....
Bende hiçbir belirti olmadığı için arada bir biraz umutsuzluğa kapılıyorum. Sonra toparlanıp konuşuyorum bebeğimle:
"Benimle kal anneciğim. Söz veriyorum seni çok seveceğim ve sana çok iyi bakacağım. Senin iyi ve mutlu bir insan olman için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gözüm yolda seni bekliyorum, tutun bana bebeğim" diye. Sonra kendi kendime duygulanıyorum gözlerim doluyor.Allah akıl fikir versin di mi
aldım inofolicimi geldim başım göğe erdi çok mesudum
evet şekerim son tüp denemesinde inofolic kullandı ve 3.denemede geldi minnak
şu inofolici bende kullansam ne..
çok canımı çektiriyosunuuaaaaazzzzz
evet şekerim son tüp denemesinde inofolic kullandı ve 3.denemede geldi minnak
evet vatan millet meselesi oldu buluşma anımız çok duygusaldı sonunda aldım seni dedim yaşlı gözlerle
yaşlı gözler kısmı doğru ama az evvel hapşırmıştım burnum gözüm her yanım aktıydı soğuktan
iyi günlerde iç canımm bol bebiş getirsin sana inşallahhhhhhhhh..
kız bende mi içsem acaba ?
şu inofolici bende kullansam ne..
çok canımı çektiriyosunuuaaaaazzzzz
Kısa tüp bebek tedavisi 15 gün, daha başarılı olan uzun tüp bebek tedavisi protokolleri ise 3 hafta kadar sürebilmektedir.
Ancak uzun tedavi protokolü ile IVF tedavilerinde hamilelik oranları kısa tedavi protokollerinden %5 ila %8 daha yüksektir.
(Alıntıdır)
iç şekerim şifa niyetine inofolic topiği olma yolunda ilerliyoruz
koktu dimi burnuna tühhh
Diyorum ya zaman gerçekten kötü.. Ya benim aklıma niye takıldı biliyomusun, HSG mi çeken doktor hiç bir problem yok, içini ferah tut dedi ve gerçekten çok iyi bir doktor çok güvenirim kendine. Bana çok uzak olduğu için gidemiyorum. Sonrada Acıbadem'de Bülent bey gördü, nasıl normal der ki yani kafam allak bullakk. Bugünkü doktor ne derse onu yapcam artık
ben gene hastaneyi gittim..opu da anestezi verilecek ya anestezi doktorunla görüşmem gerekmiş onu hallettim..bu ne arkadaş ciğer filmi kalp elektrosu boy ölçümü kilo ölçümü bi dünya da soruuuuuuuu sorduuuuu
artıkkkkkk adet olmamı beklemekten başka işimm kalmadııııııııı he bide raporum onaylancak o kadar
bebişimmm bekle beniiiiiii
güldencim ben ciddiyim ama prospektüsünü bulamadım netten..
hani bende rezerv azlığı var yaa..
bu gibi durumlarda kullanılabiliyormu acep..başka bi etkisi olur mu..
yumilerin kalitesini artırıyosa içebilirim yaneee
du hemen bakayım prospektüsüne rezerv vs.. işe yarıyorsa diyim sana...
aynen şekerim daha öncede dediğim gibi uzun protokolde başarı oranı daha fazla..
anaaa nestezi daktırıyladamı görüşmek gerekliymiş her türlü eziyeti yapıyorlar rapor içün bu kadar eziyete katlanan kadın anne olmaya hazır demektir
benım mesaiii bitiyor kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum artıkınn yarın görüşmek üzereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?