2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım sen sonuç mu bekliyorsun?
Evet canım, ayın 10'unda transferim oldu. 1 adet 5. gün embriyosu yerleştirildi, 12 gün sonra test yap dediler. Ayın 22'si de pazara geliyor, karar veremiyorum hangi gün yaptıracağıma.

Musmutlu kız, hangi doktora gidiyordun sen bahçecide? Çok şaşırdım ve üzüldüm, umarım içini rahatlatan iyi bir doktor bulursun ve herşey yoluna girer.

günaydın aksi ispatlanana kadar gebe hatun
Ay gene ağızlardan bal damlıyor... Ne tatlısın sen, öperim ki....

Bende hiçbir belirti olmadığı için arada bir biraz umutsuzluğa kapılıyorum. Sonra toparlanıp konuşuyorum bebeğimle:
"Benimle kal anneciğim. Söz veriyorum seni çok seveceğim ve sana çok iyi bakacağım. Senin iyi ve mutlu bir insan olman için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gözüm yolda seni bekliyorum, tutun bana bebeğim" diye. Sonra kendi kendime duygulanıyorum gözlerim doluyor. Allah akıl fikir versin di mi

Canım inşallah hamilesindir 10. gün de de yaptırabilirsin sonuçta varsa 3-5 çıkıyor 10 ile 12 nin arasında birşey farketmiyor kaçıncı denemen canım inşallah bebişin seninledir ve sonucun 300-500 çıkar ohhhhhhh

canımcım girdim atasu eczanesine bi hatun vardı önce bende inofolic istiyorum dedim bi tuhaf baktı bana aman allahım yinemi yaaaa dedim sonra bi bey vardı ona sordu yanında bizde yok dimi inofolic dedi adamda var olmaz olurmu dedi bende olması lazım bir arkadaşım burdan almış o dedi diye ben buraya geldim kıza..eğer adam olmasa orda kız bana yok dedi diye gitcektim ben...aldım bi kutu geldim

Son düzenleme:

bende öptürürüm ki
belirti kısmı kişiye göre değişiyor olmayadabiliyor takılmamak lazım aslında ama elimizde değil anlıyorum...
ben bir tedavimde bebeğimle konuştum sadece sonra gülmeye başlıyordum noluyooo uleennnn bana diye
o tedavimde gebe kaldım ama
Allah akıl fikir versin tabii ama bebekte versin yoksa bebeksiz aklın bi önemi yok delircez sonunda nasıl olsa

vatana millete hayırlı uğurlu olsun

evet vatan millet meselesi oldu buluşma anımız çok duygusaldı sonunda aldım seni dedim yaşlı gözlerle
yaşlı gözler kısmı doğru ama az evvel hapşırmıştım burnum gözüm her yanım aktıydı soğuktan

hoşgeldin tatlım...
rapor için başvurduğun hastane önemli kimi yer hemen çıkarıyor kimi yer de süründürüyor itiraz edebilirmisin bilmiyorum ama itirazdan sonra sonuç almanda zaman alacağından bence bekle sperm testini...

bende verdim ilacımın siparişini gelmedini bekliyorum..
git gez gör gel bakalım sekerimmm

nerden verdin siparişi nettenmi...

müge anlıyımı seyrettin kıss

heee onu seyrettim arif emmi dedi

selaamm arkadaslaarr bende gelddııımmm ..

hoşgeldin tatlım okuduğuma göre test sonucunu bekliyosun inşallah tedavinin sonu bebekli olur

Teşekkür ederim canım, tek embriyo olduğu için öyle 300-500 lerde gözümüz yok :) Tüp bebekte birinci denemem ama 2,5 yıldır uğraşıyorum...
Size bir şey soracağım, 10. gün tahlil yaptırdığımızda kaçın yukarısına kesin hamile diyebiliriz?
Bir de sonraki testi farklı bir yerde yaptırmamın sakıncası olur mu? Yani birinde 100 çıkacaksa ötekinde 120 falan çıkar mı yanıltıcı olur mu?

canımcım ohh çok sevindim orda çiğdem var ona sen benim selamımı sülee bilion ismimi nasılsa
o gönderdi beni dedinmiydi akan sular durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…