tüp olursa o da biraz zoorrrranne evde doğmuşbabada evde doğmuş o zaman sizin sıpanında evde doğması şart bence
dualarında benide unutma canım hamilesin senhadi hayırlısı kuzum:)
bencedeeeeeeeeeeeeetüp olursa o da biraz zoorrrr
Evet canım, ayın 10'unda transferim oldu. 1 adet 5. gün embriyosu yerleştirildi, 12 gün sonra test yap dediler. Ayın 22'si de pazara geliyor, karar veremiyorum hangi gün yaptıracağıma.Canım sen sonuç mu bekliyorsun?
Musmutlu kız, hangi doktora gidiyordun sen bahçecide? Çok şaşırdım ve üzüldüm, umarım içini rahatlatan iyi bir doktor bulursun ve herşey yoluna girer.Kizlar herkese selam. Ne zamandir giremedim buraya, canim cok sikkin, sizlerle paylasmak istiyorum. Biz gecen hafta Bahceciye gittik tedaviye baslamak icin, bu benim ikinci tup denemem olacak ve daha oncesinde 1 asilamam vr. Neyse doktor rahim filmine bakti ve sol tup sanki tikali gibi laparaskopi yapmam gerek dedi, eger tikali ise akinti varsa tup bebek tutmaz dedi. Beynimden vuruldum cunku bugune kadar nasil hicbir doktor soylemedi bize anlamadik ve inanin gittigim tum doktorlar profesor!!!! Bugun baska bir doktora gidicez tanidik, o ne derse artik onu yapicaz. Bu laparoskopi ameliyati olan var mi? doktor eger tupu alirsak normal yolla olmaz falan dedi, aslina bakarsaniz doktora da cok isinmadim, ukalaydi biraz. Bana akil verin
Ay gene ağızlardan bal damlıyor... Ne tatlısın sen, öperim ki....günaydın aksi ispatlanana kadar gebe hatun
kızım olursa hep zeynep koyucam nasip olursa diyodum bu aralar nazlı ismide takılmaya basladı eşimle dilimize sanırım iki adı olacak ZEYNEP NAZLIMMMMMbencedeeeeeeeeeeeee
nazlı olucak bi sıpalar
kızlar nbrrr? Inofoliğemi başladınız? Bende yeni bıraktım çok şükür kurtuldum:)darısı gebelik vitaminleriniz olsun:)
aldım inofolicimi geldim başım göğe erdi çok mesudum
Ay gene ağızlardan bal damlıyor... Ne tatlısın sen, öperim ki....
Bende hiçbir belirti olmadığı için arada bir biraz umutsuzluğa kapılıyorum. Sonra toparlanıp konuşuyorum bebeğimle:
"Benimle kal anneciğim. Söz veriyorum seni çok seveceğim ve sana çok iyi bakacağım. Senin iyi ve mutlu bir insan olman için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gözüm yolda seni bekliyorum, tutun bana bebeğim" diye. Sonra kendi kendime duygulanıyorum gözlerim doluyor.Allah akıl fikir versin di mi
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar merhaba bizde 2014 yılında ilk tüp bebek denememizi yapacağız insaAllah ilkinde başarılı olur
bizim sorunumuz azospermi eşim microtetese olacak şu anda rapor çıkartmak için uğraşıyoruz ama hastane işi zora kosuyor yok raporu dışarı vermiyoruz diyor şimdide bizden 3 tane sperm tahlili istediler bizim elimizde zaten 2 tane vardı kabul etmediler illaki burda yapacaksınız diyorlar 2 tanede orda yaptırdik 3. için zamanın dolmasını bekliyoruz ama ben beklemek istemiyorum yasal olarak benim diğer elimdeki diğer sperm tahlilleride geçerli bunun için itiraz adina ne yapabilirim ?
bende verdim ilacımın siparişini gelmedini bekliyorum..
git gez gör gel bakalım sekerimmm
müge anlıyımı seyrettinkıss
selaamm arkadaslaarr bende gelddııımmm ..
yok canım burdaki eczacıya verdim eşide kullanıyomus ilacı:))nerden verdin siparişi nettenmi...
yok canım burdaki eczacıya verdim eşide kullanıyomus ilacı:))
gelmiş bende kavusucam bugün ilacıma
Canım inşallah hamilesindir 10. gün de de yaptırabilirsin sonuçta varsa 3-5 çıkıyor 10 ile 12 nin arasında birşey farketmiyor kaçıncı denemen canım inşallah bebişin seninledir ve sonucun 300-500 çıkar ohhhhhhh
hadi hayırlısı kuzum:)
canımcım girdim atasu eczanesine bi hatun vardı önce bende inofolic istiyorum dedim bi tuhaf baktı bana aman allahım yinemi yaaaa dedim sonra bi bey vardı ona sordu yanında bizde yok dimi inofolic dedi adamda var olmaz olurmu dedi bende olması lazım bir arkadaşım burdan almış o dedi diye ben buraya geldim kıza..eğer adam olmasa orda kız bana yok dedi diye gitcektim ben...aldım bi kutu geldim
canımcım ohh çok sevindim orda çiğdem var ona sen benim selamımı sülee bilion ismimi nasılsa
o gönderdi beni dedinmiydi akan sular durur
canım sen inofolic i kullandıktan sonra mı hamile kaldın tüplen
ayy bizde kalırmıyız yaaawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?