• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benimki 2 tüp denedim 3. Tedaviye başlayacagım ay hamile oldugumu ögrendim bizim sorun pko ama yumurtalarım çok olmasına ragmen 1 tane büyüyordu

canım hemen hemen seninle durumumuz aynı
eşimde morfoloji sorunu var inan bu gebelik oluşmasına çok engel bi durum
yani düşünsene her 100 spermden sadece 1 i sağlıklı
bende 4,5 seneyi geçti bu yolda mücadele edeli
geçen mayısda ilk tüp bebek denememi yaptım
ama sonuç negatif oldu
14 yumurta toplandı ama sadece 2 kaldı elimizde
12yumurtadan 3.gün döllenmeyi devam ettiren çıkmadı :KK43:
sebep olarak spermin yumurtayı bozdugu söylendi
yani urolog bizede normal yolla olabilir vs dedi ama olmadı bunca zaman
bizde aşılamayla zaman kaybetmeden direk tüp yaptırdık işte:KK14:
şimdi 2.yi düşünüyoruz ve mutlaka iMSİ teknolojisi kullanan bi yere yaptıracagım 2.tedavimi
sende morfoloji sorunu varsa mutlaka IMSI düşün canım
Umarım herşey gönlüne göre olur :KK36:
Canim imsi ne? Mikroenjeksiyon gibi biseymi? Uzuldum simdi sen yazinca.. bize %50_60 sans dediler

g%C3%BCzel-g%C3%BCnayd%C4%B1n-mesajlar%C4%B1-2015.jpg

10906361_10204179231415680_1171156216586244139_n.jpg

Ne Güzel Bir Şeydir Birini Koşulsuz,Kuralsız, Hiç Beklentisiz Olduğu Gibi Kabul Etmek..

Ve ONA...“İYİ Kİ VARSIN” Diyebilmek..

( Hepinize mutlu sağlıklı yıl diliyorum bol müjdeler gelsin gönlünüzce olsun inşallah seviliyorsunuz kocaman

Kızçelerim tek tek alıntı yapamıyorum zamanım kısıtlı ama okudum yazdıklarınızı hepinize çok teşekkür ediyorum..Bugün embriyolardan haber gelmeyecek açıp bakılmayacak 4.gün...5.gün yani yarın cgh ye kaçı gidecek onu haber verecekler...Tamamı cgh ye gitse ve tamamı sağlam çıksa ne güzel olur:KK68:
haber geldimi embriyolardan

Slm kizlar 9. Tedavimde hamile kaldim dondurulmuslarla trasferin 11. Gunu 26 aralik kan degerim 444 cikti 14. Gunde 1720 cikti 3 gundur kasik agrilarim var hamile olan arkadaşlar sizdede boyle oldumu heran adet olacakmisim gibi geliyor

Slm kizlar 9. Tedavimde hamile kaldim dondurulmuslarla trasferin 11. Gunu 26 aralik kan degerim 444 cikti 14. Gunde 1720 cikti 3 gundur kasik agrilarim var hamile olan arkadaşlar sizdede boyle oldumu heran adet olacakmisim gibi geliyor
maşallah canım rabbim tamamına erdirsin inş

Canim allah kucaginada almayi nasip etsin darisi basima bende 5.denemem olucak hamile kaliyorum dusuyor keseyi gormeden sizin sorun neydi

Ay maaşallah gözün Aydın canım;) 9 denemede tüp bebek mi canım? Sorun neydi sizde?

7. 8. Denememde hamile kaldım ama keseyi görmeden testten iki sonra kanamam başlıyordu Allah'a sukur bu sefer boyle olmadı hersey yolunda gidiyor... 5 aşılama 4 taze embriyo 5 te dondurulmus tedavim var, bizdeki sorun sperm yetersizliği

Kuzularım canlarım büyüklerimin küçüklerimin hepinizin gözlerinden öperim..
Yarin yep yeni bir sabaha uyanın..
Bolluk Bereket ile başlayın..
Artik hep güzel düşünün, güzel bakın..
Hayatı çözen dersini alanların her şeye rağmen şükürle yarınlara bakanların yılı olacak eminim.. kimimiz doğuracak kimimiz gebe kalacağız falan filann...
Ama hepimiz her ne olursa olsun hep mutlu, güçlü, elindekilerle yetinen ama yeniliklere açık ve umutlu olacağız..
Hepinizi çok seviyorum...

7. 8. Denememde hamile kaldım ama keseyi görmeden testten iki sonra kanamam başlıyordu Allah'a sukur bu sefer boyle olmadı hersey yolunda gidiyor... 5 aşılama 4 taze embriyo 5 te dondurulmus tedavim var, bizdeki sorun sperm yetersizliği
Peki dusuk icin bir baska tedavimi yaptilar dusuk icin doktorun ne diyordu nasil bir tedavi uygulandi dusuklerin olunca peki sonuncu denemende hep yattin mi doktor farkli olarak ne uyguladi

Back